Nominace Japonska na kvalifikaci

29.09.2011, 13:37
Aktuality
Trenér Japonska Alberto Zaccheroni zveřejnil nominaci pro blížící se kvalifikaci MS 2014 proti Tádžikistánu. Ve výběru je po zranění se vracející obránce Interu Nagatomo, zdravotní problémy naopak vyřadily Hondu či Uchidu.

Nominace Japonska:

Brankáři:
Eiji Kawashima (Lierse SK), Shusaku Nishikawa (Sanfrecce Hirošima), Shuichi Gonda (FC Tokyo).

Obránci: Yuichi Komano (Jubilo Iwata), Yasuyuki Konno (FC Tokyo), Yuzo Kurihara (Yokohama F Marinos), Masahiko Inoha (Hajduk Split), Yuto Nagatomo (Inter Milan), Tomoaki Makino (Köln), Maya Yoshida (VVV Venlo).

Záložníci: Yasuhito Endo (Gamba Osaka), Kengo Nakamura (Kawasaki Frontale), Yuki Abe (Leicester City), Makoto Hasebe (Wolfsburg), Chikashi Masuda (Kashima Antlers), Hajime Hosogai (Augsburg).

Útočníci: Jungo Fujimoto (Nagoya Grampus), Tadanari Lee (Sanfrecce Hiroshima), Shinji Okazaki (Stuttgart), Mike Havenaar (Ventforet Kofu), Shinji Kagawa (Borussia Dortmund), Hiroshi Kiyotake (Cerezo Osaka), Genki Haraguchi (Urawa Reds).

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (8)

Přidat komentář
Shevchenko

Chybí mi tam Nagano a Urushihara.

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí ti tam Kazuhiko Akijama, uplně první vítěz pořadu Sasuke

Reagovat
smazaný uživatel

Kagawa je útočník ?

Reagovat
smazaný uživatel

nn libero

Reagovat
smazaný uživatel

ne tak, ale ja myslel, že hraje střed zalohy...

Reagovat
smazaný uživatel

Mike Havenaar

Reagovat
smazaný uživatel

Havenaar - to mi připomíná Halenár

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný zápas, Tajikistan byl sice slabý ale i tak. Jeden útok za druhým 2 břevna 8 golů. Konečně dostal šanci Mike a nezklamal, dal dvě branky a ještě jednu částečně připravil. Nippon prostě perfekt. výkon. Ale nejlepší bylo, že mohli v klidu dát dvě až tři branky a pak to odchodit to prostě ale ve vyspělích týmech nexistuje, neustále se hnali do předu Nagatomo a Komano lítali po lajnách jak utržený ze řetězu, to je prostě neuvěřitelný rozdíl oproti čechům, kteří se plazí jako mrtvý a je ostuda se na ně vůbec chodit dívat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele