Nominace Brazílie na kvalifikaci

04.03.2016, 12:57
Aktuality
Nominace Brazílie na kvalifikační zápasy o postup na MS 2018 proti Uruguayi a Paraguayi:

Brazílie: Alisson (Internacional), Marcelo Grohe (Gremio), Diego Alves (Valencia).
Obránci: David Luiz, Marquinhos (oba PSG), Miranda (Inter Milán), Gil (Shandong Luneng), Danilo (Real Madrid), Dani Alves (Barcelona), Filipe Luis (Atlético Madrid), Alex Sandro (Juventus).
Záložníci: Luis Gustavo (Wolfsburg), Fernandinho (Manchester City), Renato Augusto (Beijing Guoan), Philippe Coutinho (Liverpool), Oscar, Willian (oba Chelsea), Lucas Lima (Santos), Kaká (Orlando City), Douglas Costa (Bayern Mnichov).
Útočníci: Neymar (Barcelona), Hulk (Zenit), Ricardo Oliveira (Santos).

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
lucius6

Jonas?

Reagovat
smazaný uživatel

Alex Sandro

Reagovat
Lorcan

ty brankáři nic moc, ty dva neznám tak je nechci moc soudit ale Diego Alvés dělá ve Valencii trojku ale ostatní řady sou solidní

Reagovat
smazaný uživatel

nedělá trojku byl víc jak půl roku mimo kvůli kolena..jinak jasná jednička..a poslední 4 kola v lize už chytal

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujímalo by ma čo má Dunga proti Thiagovi Silvovi. Najlepší brazílsky stoper a zase není nominovaný.

Reagovat
smazaný uživatel

*nejlepší stoper na světě

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago Silva,Lucas Moura...Jonas? Ale hráče z Číny tam má v klidu

Reagovat
monkej

Na MS v Afrike pod Dungom hrali účelný, neatraktívny a nebrazílsky futbal. Neverím však, že sa už poučili zo všetkých chýb a vrátia sa znova na vrchol, pritom potenciál tam je obrovský.

Reagovat
smazaný uživatel

Aký? Od Ronalda nemá Brasil top 9. O záložnej rade ani nehovorím. Krídla tiež nič moc. Celé je to na zaplakanie. Posledných cca 10 rokov je najhviezdnejšou formáciou Brasil jednoznačne obrana a to už teda o niečom svedčí. Liga ultra defenzívna...

Reagovat
Juan Román Riquelme

Geymar, Douglas Costa ze su nic moc kridla?

Reagovat
smazaný uživatel

Willian a Coutinho

Reagovat
smazaný uživatel

Neymara som bral skôr ako 10, ale OK. Douglas beriem. Ale hráči ako Moura, Coutinho mali byť vzhľadom na očakávania o hodne vyššie ako sú. William okrem pohybu neponúka nič. Toto je na Brazíliu strašne málo.

Reagovat
net-gamer

Thiago Silva, Marcelo, Jonas? Možná i Moura, ježiš to je imbecil ten Dunga.

Reagovat
teenz

Thiago Silva, Lucas, Marcelo..

Reagovat
Kornovec

Thiago je zraneny nebo co? Lucase taky nechapu a ty kecy o tom jak je sledovan Jonas se zas ukazaly jen jako kecy. no uvidime, aspon ze je tam Kakac, snad nastoupi stovka je blizko

Reagovat
net-gamer

Nebál bych se ani Alexe Teixeiry, místo nějakýho zpíčenýho Renata Augusta. Tohle je prostě děsně málo na Brazílii. S tímhle pohoří, doufám, že dostanou vejprask jako od Německa třeba od nějakejch outsiderů.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči kteří my v nominaci chybí: v bráně by jsem si dokázal představit místo obou gólmanu z brazilské ligy Fabiana a nebo Neta

V obraně my chybí Thiago Silva,podle mě nejlepší stoper na světě a Marcelo,ale je po zranění,možná ještě zraněný je,takže chápu že chybí.. V záloze my chybí víc klasických středních záložníku,třeba Ramires,Paulinho,Hermanes.. Je jich prostě málo v nominaci,pak my hodně chybí Alex Texeira který než šel do činy byl bez chybný. A co se týče útoku,hodně my tam chybí klasický hrotak. Někdo jako Fernandao,Luiz Adriano nebo Jonas který je ve vynikající formě. A klidně by jsem dal i šanci Alanovi,který než odešel do činy,dával jednu branku za druhou v Rakousku,to samé si myslím i o Patovi že pokud se prosadí v Chealse,a dostane se do dobré formy,na národak by zase mohl mít časem. Prostě by jsem si dokázal představit o dost lepší a silnější nominaci,a dokonce i trenéra,mě osobně by se tam hodně líbil José Mourinho,ale on tam určitě nepůjde

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě kdo mi tam chybí je Lucas Moura na kterého jsem zapomel,je to výborný rychlosti typ kridelnika který tam v nominaci hodně chybí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele