Nominace Brazílie na kvalifikaci

17.09.2015, 17:57
Aktuality
Nominace Brazílie na kvalifikační zápasy o postup na MS 2018 proti Chile a Venezuele:

Brankáři: Jefferson (Botafogo), Marcelo Grohe (Gremio), Alisson (Internacional).
Obránci: David Luiz (PSG), Miranda (Inter Milán), Marquinhos (PSG), Gil (Corinthians), Fabinho (Monaco), Rafinha (Bayern), Filipe Luis (Atletico Madrid), Marcelo (Real Madrid).
Záložníci: Luiz Gustavo (Wolfsburg), Fernandinho (Manchester City), Elias (Corinthians), Renato Augusto (Corinthians), Douglas Costa (Bayern), Lucas Lima (Santos), Lucas Moura (PSG), Willian (Chelsea), Philippe Coutinho (Liverpool), Oscar (Chelsea).
Útočníci: Roberto Firmino (Liverpool), Hulk (Zenit).

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
Matić

Nechápu, co má Dunga proti Silvovi. Stále je to nejlepší stoper na světě bez debat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tahni Dungo do prdele, seš dement

Reagovat
smazaný uživatel

Hej Dungo! Kdy už konečně pochopíš, že Luiz hraje v obraně úplný .... a Silva by ti vytrhnul trn z paty?! Furt je to jeden z nejlepších Brazilských obránců a on ho ani nenominuje...

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Neymar je ešte suspendovaný za tie pajčoviny z Copy alebo Dungovvi leží v žalúdku ako Thiago Silva? Tí brankári Moura s Oskarom toho Nehmara hádam nahradia

Reagovat
smazaný uživatel

silva mam pocit ze uz nechce reprezentovat

ale co ten neymar?!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele