Nominace Austrálie na kvalifikaci

21.02.2012, 10:47
Aktuality
Nominace Austrálie pro kvalifikační duel o postup na MS 2014 proti Saúdské Arábii:

Brankáři: Mark Schwarzer (Fulham), Mathew Ryan (Central Coast Mariners).
Obránci: Lucas Neill (Al Jazira), David Carney (Bunyodkor), Michael Marrone (Melbourne Heart), Mark Milligan (Melbourne Victory), Jade North (Consadole Sapporo), Sasa Ognenovski (Seongnam Ilhwa Chunma), Matthew Spiranovic (Urawa Red Diamonds), Michael Thwaite (Gold Coast United).
Záložníci: Mark Bresciano (Al Nasr), Nicky Carle (Sydney FC), Brett Emerton (Sydney FC), Erik Paartalu (Brisbane Roar), James Troisi (Kayserispor).
Útočníci: Alex Brosque (Shimizu S-Pulse), Harry Kewell (Melbourne Victory), Adam Sarota (Utrecht), Archie Thompson (Melbourne Victory).

Autor: Tomáš Pavlík / fifa.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smetos

z evropy uz jen jeden hrac?

Reagovat
Alf da Gama

Vidím minimálně dva, když nebudu počítat Kayserispor.

Reagovat
smazaný uživatel

3

Reagovat
smazaný uživatel

Tak KLOKANI si jen potrénujou na další fázi, a patrně rozhodnou o dalším bytí-nebytí SAUDŮ(osobně by to přál OMÁNU).. tahle repre na MS patří a neměl by být pro ně problém postoupit..

Reagovat
smazaný uživatel

Austrália s postupom problém nebude mať podľa mňa, ale otáznejšia už je Južná Kórea... veľmi zaujímavo je na tom z herného hľadiska tiež Irán, ale uvidíme, ako dopadne žreb tej finálnej fázy, potom budešme múdrejší

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele