Nizozemský reprezentant Narsingh odešel z Heerenveenu do PSV

16.07.2012, 18:07
Aktuality
Luciano Narsingh podle očekávání odchází z Heerenveenu a jeho novým zaměstnavatelem se stal PSV Eindhoven. Vedení tohoto klubu dnes oznámilo příchod 21letého nizozemského křídelníka, za něhož zaplatí 4,1 milionu eur...

"Podle mě představuje Narsingh dobrou volbu. S ním v týmu budeme mít v útoku více možností. Je obrovsky talentovaný už jenom vzhledem k tomu, že mu je stále teprve 21 let. Už se podíval i do národního týmu. PSV bude v jeho kariéře během následujících let představovat dobrý krok," libuje si nový kouč Dick Advocaat.

Narsingh dal v loňské sezoně osm ligových branek a vešel se do konečné nominace Berta van Marwijka pro evropský šampionát. Velký zájem o něho měl i amsterdamský Ajax, který ovšem nenašel společnou řeč s Heerenveenem ohledně přestupové sumy.

"Narsingh by smlouvu u nás neprodloužil a nechtěli jsme riskovat, že o něho za rok přijdeme zdarma. Jenom by prostě odešel dveřmi a to by bylo vše," připomněl technický ředitel Heerenveenu Johan Hansma, že Narsingh měl kontrakt pouze do června 2013.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (26)

Přidat komentář
Robbie

4,1 M ? tak to teda dost prodělali

Reagovat
smazaný uživatel

"Narsingh by smlouvu u nás neprodloužil a nechtěli jsme riskovat, že o něho za rok přijdeme zdarma.

za rok by nedostali ani euro...

Reagovat
Robbie

já vím ale stejně mohli třeba zkusit podepsat smlouvu a do té smlouvy napsat když někdo nabídne 10 M a více tak ho musí prodat

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže on by nič nepodpisalm lebo vie že už v zime by mohol rokovať...s ajaxom alebo PSV a zadaramo

Reagovat
smazaný uživatel

,,u nas" sympaticke, ze nekdo fandi i tymum jako Heerenveen

Reagovat
smazaný uživatel

Ona je to ale citace, víš.

Reagovat
miguel bain

Snad to nebolí

Reagovat
smazaný uživatel

teraz si ma pobavil

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

bommeeeeeeel kapitan psv

Reagovat
FC Porto FC

A Ajax má po prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ze nesiel do Ajaxu

Reagovat
AjaxFans

Solidní projeb Overmars se snaží tlačit novou politiku klubu.My jsme nabízeli něco kolem 3 mega.Nějak to nechápu,že jsme nepřičurali mega,ale radši se těd snažíme získat z barcelony nějaké 2 mladíky na hostování,ale bez opce kua Navíc,když Luciano byl akademik Ajaxu a dotěd furt bydlí v Amstru.

Reagovat
smazaný uživatel

..mě tady to škudlení taky nehorázně vytáčí, kdyby jsme z toho aspon "něco" měli, že nemáme dluhy. A týmy jako Real, Barca, United, Liverpool a plno dalších co jsou zadlužení v řádech sta milionů liber si hážou desítkamma mil. eur v pohodě dál a nic se nedějě

Reagovat
AjaxFans

tak tak,neříkám nějaké přemrštěné částky,ale přestupy v řádu pár mga eček by pro nás neměl být problém.NEchápu! Aissati tuším dnes do Vitesse,těch odchodů po vypršení smlouvy je taky jaksi více.

Reagovat
Stiksxx

Hlavně peníze máte za přestupy. Stačilo abyste pustili půlku za Vertonghena a mohlo by to být dramatičtější. Ale s těmy dluhy buďte rádi.. Jednou to přijde a vy budete za vodou.

Reagovat
smazaný uživatel

On je to za tu cenu paradny hrac. Ja som ho fakt videl v Ajaxe. A co sa tyka tych 2 z Barcy tak bol by som rad keby isiel Gerad zahrat ale pochybujem , ono vacsinou ti najtalentovanejsi ostavaju "doma" na hostovani chodi Hleb, Keirrison,... proste odpad.

Reagovat
Godwinson

Ten mě docela nadchl, z toho mála, co jsem viděl. A když vezmu tu cenu ... škoda, že nešel výš.

Reagovat
fantomas

Naopak, velmi dobře si vybral.

Reagovat
tulen

paradna kupa pre PSV

Reagovat
Stiksxx

Začíná to jako loni. Přicházejí skvělý hráči..tak doufám že to skončí tak jak má. a ne zase pláčem nad výdělkem.. Ale zatím to vypadá všechno krásně.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vám nikdo neodejde tak budete mít docela solidní kádr. Ale veřím v mistrovský hattrick

Reagovat
AjaxFans

Tj,minulý rok jsem taky myslel podle kádru,že to psv vykope,ale stejnak nic

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych toho Nuytincka nebo Moisandera za Jana. A snad Boilesen a Boerighter nebudou opět stále na hromadě A když zůstane Anita a Greg k tomu nějakej ten klučina z Barcy tak to bude dobré

Reagovat
Stiksxx

A co takhe Maher? Mno nám ještě může odejít Ola. Ale to by mi moc nevadilo, alespon by se na jeho místo dostal Wijnaldum, který to má nahnuté s příchodem Bommela. A dál by dostávali více šancí mladí kluci jako Depay nebo Locadia.

Reagovat
AjaxFans

Nuytincka bych chtěl taky a toho Muniesu.Grega bych byl rád.kdyby jsme jej brzy prodali,Rhijn by už měl hrát v základu.Místo Narsingha by mohl dojít z Barcy ten Deulofeu,prý je to nový Messi Anitu ještě min. rok nechat,ať vedle něj vyroste ten mladík,co došel včera z psg.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele