Nizozemská Eredivisie - souhrn 14. kola

23.11.2012, 21:53, aktualizováno 25.11.2012, 18:24
Komentáře a souhrny
PSV doma prohrálo s Vitesse a ztrácí část svého náskoku na čele tabulky, i když zůstává první, jelikož Twente jenom remizovalo s Zwolle. Ajax měl spoustu práce, duel v Kerkrade ale dokázal otočit a bere tři body, venku pak zvítězil i Feyenoord. Nijmegen si doma poradil s Utrechtem, vyhrál 2:0 a v tabulce se dotáhl na svého soupeře.

FC Twente - PEC Zwolle 2:2

25.11.2012 16:30

Góly: 48. Dušan Tadić (pen.), 90+1. Luc Castaignos - 55. Denni Avdić, 88. Joey van den Berg

Fotbalisté Twente se odmítli dotáhnout na PSV, které prohrálo na půdě Arnhemu, když v domácím prostředí se Zwolle selhalo a v nastavení nakonec zachraňovalo alespoň bod. Zwolle naopak potvrdilo velice dobrou formou a ukázalo, že s touto formou by nakonec vůbec nemuselo hrát jen o záchranu. Twente tak opět ztratilo cenné body a s 31. body je o skóre na druhém místě před Arnhemem asi o dva body za PSV.

Naopak Zwolle vybojovalo cenný dvanáctý bod v Eredivisii, ovšem na sedmnácté Venlo má jen dva body náskoku, a proto čtrnáctá pozice určitě není žádnou jistotou. První poločas nebyl příliš bohatý na šance a gól v něm nepadl, ovšem druhá polovina stála za to a oba celky předváděly opravdu skvělý ofenzivní fotbal. V úvodu zápasu začali lépe domácí a do první akce se dostal Tadič, který z hranice pokutového území trefil jen břevno.

Poté se dlouhou dobu hrála vyrovnaná partie a teprve deset minut před koncem se znovu ozval Tadič. Ten po hodně dlouhém pasu našel ve vápně hlavičkujícího Edwina Gyasiho, který ale nemířil přesně. Nicméně ihned po přestávce se dostali domácí do vedení z penalty. Gyasi byl totiž zatažen v pokutovém území a sudí ukázal směrem k pokutové značce. K penaltě se postavil Tadič a přesnou ranou k tyči otevřel skóre.

Avšak Zwolle to ani náhodou nezabalilo a za dalších sedm minut bylo srovnáno. Ještě předtím sice Denní Vadič ještě neuspěl, když z blízka přestřelil, poté už ale přesný byl. Po rohovém kopu vychytal Sander Boschker Renierse, jenže na dorážku Avdiče byl krátký. V dalším průběhu skvěle zatočil svůj kop znovu Tadič a vytáhnout se musel gólman Diederik Boer. Nicméně rozhodující okamžiky se zrodily v samém závěru.

V 88. minutě nakročili hosté k velké senzaci, když po dlouhém centru do vápna nejvýše vyskočil Joey van den Berg a poslal hosty do obrovské euforie. Tu ovšem něco později zmírnil Luc Castaignos, který hodně zmrazil nadšené hosty. Vyrovnávací trefu vsítil v první nastavené minutě po dalším z nádherných centrů Tadiče a na zadní tyči pohodlně hlavou skóroval - 2:2.

Více informací k zápasu

AZ Alkmaar - Feyenoord Rotterdam 0:2

25.11.2012 14:30

Góly: 66. Tonny Vilhena, 88. Ruben Schaken

Feyenoord ukázal svou sílu a zároveň prohloubil trápení Alkmaaru, když jej na jeho půdě dokázal snadno porazit 2:0.

Utkání začalo poklidně. Oba celky se rozehrávaly velmi opatrně a na první velkou šanci si museli fanoušci obou celků počkat až do 33. minuty. V té se do útoku vrhl domácí Jozy Altidore a nechybělo mnoho, aby vše skončil brankou. Přihrávku na osamoceného Gudmundssona však vystihl jeden z hostujících stoperů.

Na druhé straně se těsně před koncem prvního poločasu blýskl Schaken, který svou jedovatou střelou vystrašil domácího brankáře. Jeho pokus však letěl těsně vedle. První poločas branku nepřinesl, a tak přišel na řadu poločas číslo dvě. Do toho hosté vlétli s velkou chutí a v 67. minutě jejich převaha přinesla i branku. Pelle skvělou přihrávkou našel nabíhajícího Vilhenu, který se zakončením již neměl problém - 0:1!

Feyenoord jasně dominoval utkání a AZ marně hledalo možnost vyrovnat. Blížil se konec a AZ již ztrácelo nervy. Na řadu tak přišla 85. minuta a v té kontroverzní zákrok domácího Marcellise, který od rozhodčího bez váhání viděl velmi přísnou červenou kartu.

Toto vyloučení sebralo domácím jakoukoliv možnost na srovnání. Feyenoord totiž proti deseti hrál ještě ve větší pohodě a o tom, kdo vyhraje, bylo jasno. Přišla však ještě 88. minuta a s ní kosmetická úprava. Míče se zmocnil Schaken a šikovnou střelou potvrdil vítězství Feyenoordu.

Více informací k zápasu

PSV Eindhoven - SBV Vitesse 1:2

25.11.2012 14:30

Góly: 5. Timothy Derijck - 15. Jonathan Reis, 74. Wilfried Bony

Vitesse ukázalo svou ohromnou sílu a udrželo si venkovní neporazitelnost. Jedna série trvá, druhá končí. PSV totiž poprvé v této sezoně ztrácí na domácím stadionu body. Arnhem zvítězil v Eindhovenu těsně 2:1.

Před začátkem utkání byl domácí celek podle bookmakerů jasným favoritem a netrvalo dlouho a papírové předpoklady PSV potvrdilo. Běžela teprve 5. minuta, když do vápna přilétl centr, se kterým si nevěděl rady bránící Kalas a omylem jej naservíroval na nohy volného Derijcka, kterému již nedělalo žádný problém překonat brankáře Velthuizena.

Hosté však nepadli z tak brzké branky na kolena a začali ještě více bojovat. Odměna přišla v 15. minutě. V té mělo Vitesse výhodu zahrávání volného přímého kopu. K tomu se tak postavil ostrostřelec Reis a parádní ranou skrze postavenou zeď překonal i vyčkávajícího brankáře domácích - 1:1!

PSV se pak chopilo taktovky a během poločasu si vypracovalo ještě pár vyložených šancí, ale ani jedna neskončila brankou. První poločas nabídl velmi pěkný fotbal a diváci očekávali podobnou podívanou i ve druhé půli. V té začalo PSV opět lépe než soupeř. Ale bylo to Vitesse, které se jako první dostalo do šance. Přesněji to byl Wilfried Bony, který se sám v 64. minutě objevil před domácím brankářem. Jeho pokus však brankou neskončil.

Bony se však své chvíle slávy dočkal, a to v 74. minutě. V té mu skvělou hlavičkou přihrál do vyložené šance Reis a exsparťan neměl se zakončením sebemenší problém. Vitesse se tak senzačně ujalo vedení. PSV mohlo v závěru srovnat. Běžela 87. minuta a po rozruchu ve vápně Vitesse se k míči dostal osamocený Strootman. Jeho pokus však hostující brankář zlikvidoval a Vitesse tak zdolalo PSV těsně 2:1.

Více informací k zápasu

Roda JC - AFC Ajax 1:2

25.11.2012 12:30

Góly: 14. Guus Hupperts - 82. Christian Eriksen, 88. Lasse Schöne

Roda byla proti mistrovskému Ajaxu nesmírně blízko vítězství. Bohužel ale nezvládla závěr utkání a nakonec musela skousnout další porážku. Už třetí v řadě.

V prvním poločase měl hostující Ajax celou dobu jednoznačně navrch, přesto už ve čtrnácté minutě šla z ničeho nic do vedení Roda. Németh perfektní přihrávkou našel dobíhajícího Huppertse, který z hranice vápna umístil svou střelu nechytatelně k tyčce - 1:0.

Brzy na to mohli domácí své vedení dokonce navýšit. Stoper Moisander si vybral slabší chvilku, čehož využil Krisztián Németh a pelášil sám na brankáře Vermeera - ve stoprocentní šanci ale selhal, když míč poslal těsně vedle tyčky. Ajax byl nejblíže vyrovnání zhruba po půlhodině hry. To z voleje zakončoval těsně nad Siem de Jong.

Do druhé půle vletěl Ajax po hlavě a už po čtyřech minutách nebezpečně zahrozil. Hlavičku Siema de Jonga ovšem z brankové čáry vykopl obránce Monteyne. Vzápětí se pro změnu vyznamenal gólman Prus, který bravurně zlikvidoval šanci Hoesena. Ke konfrontaci posledních dvou zmíněných hráčů došlo znovu v třiašedesáté minutě a opět z ní vyšel vítězně polský brankář ve službách Rody.

Domácí hráči toho ve druhém poločase mnoho nepředvedli, naopak se soustředili především na bránění svého jednogólového náskoku. Tato taktika jim ale nakonec úspěch nepřinesla. Osm minut před koncem se totiž k zakončení prodral Christian Eriksena a přesnou střelou vyrovnal. V samotném závěru pak pro změnu se štěstím propasíroval míč do sítě Lasse Schöne a zařídil tak svému celku nesmírně důležité vítězství.

Více informací k zápasu

Willem II - Heracles Almelo 2:2

24.11.2012 20:45

Góly: 77. Niek Vossebelt, 90. Jordens Peters - 34. Samuel Armenteros, 62. Samuel Armenteros

Heracles byl na půdě posledního Willemu nesmírně blízko vítězství. Ještě patnáct minut před koncem řádné hrací doby vedl o dvě branky. Závěr utkání ale nezvládl a nakonec se musel spokojit pouze s nerozhodným výsledkem 2:2.

Od začátku utkání bylo patrné, že hostující fotbalisté si přijeli do Tilburgu pro tři body. Vytouženého vedoucího gólu se ale nakonec dočkali až v průběhu třiatřicáté minuty, kdy se do samostatného úniku dostal útočník Samuel Armenteros a brankáři Meulovi nedal šanci - 0:1. Ani následně ale Heracles nepolevil a nadále znamenal pro obranu Willemu velké nebezpečí.

V dvaašedesáté minutě pak své vedení navýšil. K míči se opět dostal Samuel Armenteros a střelou z dálky neomylně zakončil - 0:2. Kdekdo si myslel, že druhý gól v síti Meula zlomí jakýkoliv odpor Willemu, nakonec tomu ale bylo jinak. Svěřenci kouče Streppela se dokázali zvednout a třináct minut před koncem pak zásluhou Nieka Vossebelta snížili na 1:2.

To však ze strany Willemu ještě ani zdaleka nebyl konec. V poslední minutě předvedl hostující brankář Pasveer velkou chybu, čehož využil Jorden Peters a poslal míč do brány - 2:2. V nastaveném čase pak ještě Milano Koenders fauloval Podevijna a po zásluze viděl červenou kartu.

Více informací k zápasu

RKC Waalwijk - FC Groningen 1:1

24.11.2012 19:45

Góly: 79. Ard van Peppen - 43. Kees Kwakman

Oba soupeři potvrdili velice dobrou formu z poslední body a díky spravedlivé remíze nakonec potřetí v řadě neprohráli. Groningen je stále jedenáctý se ziskem šestnácti bodů, Waalwijk má o bod více a je na tom také o jednu příčku lépe. Hosté se dostali do vedení na konci prvního poločasu a dlouho to vypadalo, že nadějné vedení udrží, jenže nakonec deset minut před koncem bylo srovnáno a Waalwijk tlačil, v závěru navíc hosté hráli v deseti.

Waalwijk měl velmi blízko k otočení a Groningen může nakonec být rád alespoň za bod. V úvodu zápasu se hrálo velmi opatrně a bez šancí, v celém prvním poločase se v podstatě urodily jediné dvě vážnější situace a obě skončily brankou, ovšem kvůli ofsajdu byl uznán jen jeden gól. Nejprve se z branky radoval domácí Florian Jozefzoon, jenže jeho radost byla předčasná, po přihrávce Teddyho Chevaliera se totiž nacházel v ofsajdu.

Naopak hosté na druhé straně z ničeho nic vsítili vedoucí branku ve 43. minutě. Po přímém volném kopu se k hlavičce dostal Virgil Van Dijk a prodloužil na svého spoluhráče Keese Kwakmana, ten se hlavou prosadil. Ve druhém poločase dlouho hosté skvěle bránili, nepouštěli soupeře do žádného zakončení a vypadlo to, že už udrží nadějný stav až do konce. Jenže v poslední čtvrthodině se obrázek hry zcela změnil a domácí pořádné zabrali.

Nejprve se po necelé minutě strávené na hřišti dostal do příležitosti Mart Lieder, který pálil z hranice vápna do prázdné branky, skvělým skluzem ale zastavil jeho pokus Van Dijk. O minutu později už bylo srovnáno. Po krásné narážečce Chevaliera pálil zblízka přesně Ard van Peppen. Poslední velkou šanci měl Chevalier, který po úniku po pravé straně pálil opravdu těsně vedle. V 88. minutě zastavil rukou vyloženou šanci Michael de Leeuw a dostal ihned červenou kartu. Na výsledek to už ale vliv nemělo a zápas tak skončil 1:1.

Více informací k zápasu

VVV Venlo - SC Heerenveen 1:1

24.11.2012 19:45

Góly: 56. Bryan Linssen - 61. Alfred Finnbogason

Venlo doma sahalo po dalším vítězství, avšak proti Heerenveenu nedokázalo vedení udržet a nakonec se oba celky rozešly smírně 1:1.

První poločas začal velmi opatrně. Oba celky se spíše oťukávaly a ani jeden nechtěl riskovat brzkou branku ve vlastní síti. První větší šance přišla až na konci poločasu, přesněji ve 40. minutě. V té se k volnému přímému kopu postavil domácí van Haaren a nastřelil břevno.

Druhý poločas začal již fotbalověji. Hned z úvodu se do útoku začal tlačit hostující Heerenveen. Běžela 55. minuta a v té se skvěle uvolnil De Ridder. Jeho střela uvnitř pokutového území domácího brankáře pozlobila. Maenpää totiž míč jen vyrazil a jako první se k němu mohl dostat Finnbogason. Před ním však zasáhl obránce VVV a z akce nic nebylo.

Neuběhla však ani minuta a pravidlo "nedáš - dostaneš" se potvrdilo. V 56. minutě se skvěle uvolnil domácí Linssen a šikovnou ranou poslal VVV do vedení. Hosté však nešli do kolen a rychle začali opět útočit. Uběhlo pár minut a na řadu přišla minuta číslo 61. Po hodině hry si na nádherný centr od Pappyho naběhl Finnbogason a parádní ranou srovnal skóre. Bohužel však tento výsledek oběma celkům stačil. Útok nepřicházel ani z jedné strany a tak si oba celky body rozdělily.

Více informací k zápasu

NEC Nijmegen - FC Utrecht 2:0

24.11.2012 18:45

Góly: 16. Ricky ten Voorde, 39. Melvin Platje

Fotbalisté Nijmegenu zvládli důležité utkání s Utrechtem a ukázali, že to letos s postupem do evropských pohárů myslí vážně. Hosté sice také ukázali svou kvalitu, jenže se jim nepovedl první poločas a v druhém i přes několik šancí nakonec ani nesnížili. Navíc deset minut před koncem hráli v oslabení a toto utkání se jim opravdu nepovedlo. Utrecht tak má na kontě stále 22 bodů a je šestý, nicméně dnes vítězný Nijmegen je sedmý pouze o skóre.

Nijmegen se tak přehoupl přes hranici dvaceti bodů a zažívá opravdu vcelku slušnou sezónu. Domácí se dostali do vedení krátce po čtvrthodině hry hned z první akce zápasu. Po levé straně až do vápna unikl Leroy George, zpětnou přihrávkou našel nabíhajícího Rickyho ten Voordeho a ten z dvanácti metrů mířil přesně k tyči. Hosté mohli srovnat necelých deset minut před přestávkou, jenže ihned na to je Utrecht potrestal druhou rozhodující brankou.

V 36. minutě po krásné přízemní kombinaci překonal Alexander Gerndt zblízka gólmana Gábora Babose, toho ale na poslední chvíli na brankové čáře zastoupil skvělým odkopem Michel Breuer. O tři minuty později se ale trefil Melvin Platje, který využil obrovské hrubky gólmana Robbina Ruitera. Tomu vypadl lehký centr do vápna přímo na kopačku domácího útočníka a ten bez větších problémů skóroval.

Hosté vstoupili do druhého poločasu aktivněji a po hodině hry měli velkou šanci na snížení. Tommy Oar předvedl krásnou individuální akci a vypálil krásně s z deseti metrů, ovšem Babos famózně vyrazil. Ihned na to předvedl další sólo střídající Leon de Kogel, ale Bábos byl zase na svém místě. Poté během osmi minut dostal dvě žluté karty Davy Bulthuis, který podruhé fauloval Georgeho a musel předčasně do sprch. Utrecht ale i v deseti kousal, jenže držela se ho smůla. V nastavení nastřelil břevno Bob Schepers a stav se proto již nezměnil.

Více informací k zápasu

NAC Breda - ADO Den Haag 0:3

23.11.2012 20:00

Góly: 59. Tom Beugelsdijk, 74. Tjarron Chery, 83. Rydell Poepon (pen.)

Den Haag zabojoval a potvrdil, že má po právu lepší postavení v tabulce než Breda, když ve vzájemném utkání dokázal a cizím hřišti zvítězit snadno 3:0.

Utkání začalo velmi opatrně. Oba celky se spíše oťukávaly a na velkou šanci se čekalo marně. První totiž přišla až ve 33. minutě. V té se dostal do velké šance hostující Den Haag. Po jedné střele totiž nedokázal domácí brankář ten Rouwelaar udržet míč v náručí a vypustil jej těsně před sebe. To zaznamenal dojíždějící Wormgoor, ale jeho pokus skončil opět u brankáře Bredy.

První poločas toho mnoho nenabídl, a tak se šlo do poločasu číslo dvě. Ten začal pro hostující ADO velmi dobře. Běžela 59. minuta a Den Haag zahrával rohový kop. Ten přilétl na zcela volného Beugelsdijka, který ze značky pokutového kopu propálil vše, co mu stálo v cestě a poslal hosty do vedení.

Den Haag hrál svou hru a domácí NAC nemělo žádnou možnost na srovnání. Přesto však trenér hostů neustále popoháněl své svěřence kupředu. Pojistka přišla v 74. minutě po velmi pohledné týmové kombinaci. Na konci této souhry stál Chery a svou ranou nedal brankáři domácích sebemenší šanci - 0:2.

Poté přišla 82. minuta, která definitivně rozhodla. V té totiž dostal domácí Sepp De Roover červenou kartu a hned v 83. minutě přišla na řadu za tento zákrok penalta. K té se postavil Poepon a svou přesnou ranou dal výsledku konečnou podobu - 0:3.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.PSV Eindhoven14110349:1333
2.FC Twente1494127:931
3.SBV Vitesse1494127:1131
4.AFC Ajax1476133:1727
5.Feyenoord Rotterdam1483328:1827
6.FC Utrecht1464418:1622
7.NEC Nijmegen1464422:2422
8.ADO Den Haag1447325:2319
9.Heracles Almelo1446431:2818
10.RKC Waalwijk1445520:1817
11.FC Groningen1444615:2416
12.AZ Alkmaar1435620:2614
13.SC Heerenveen1435619:2714
14.PEC Zwolle1433814:2512
15.NAC Breda1432911:2811
16.Roda JC1424814:2810
17.VVV Venlo1424817:3310
18.Willem II1414911:337

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (53)

Přidat komentář
smazaný uživatel

snad dá v neděli Bony gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dá a dva

Reagovat
Stiksxx

tak to doufám, že my dáme alespon ten průměr.

Reagovat
smazaný uživatel

ale dobrý by to byl dárek k narozkam, gol Bonyho a výhra Spartičky

Reagovat
smazaný uživatel

Happy b. day

Reagovat
Filipow

PSV přeji, co nejvíce golů. Stejně tak Bonymu. A přeji titul Ajaxu. Takže co třeba remíza 4:4? A Bony 4 fíky. :-)

Reagovat
Stiksxx

co takhle 5:4 pro PSV a pak i titul?

Reagovat
Filipow

Tak jako klidně :-) Já v Eredivisii nemám tým, který by mi byl nesympatický.. jen Ajax je mi nejsympatičtějši :)) Ale kdyby PSV pokračovalo ve svých gólových hodech, ať si titul klidně vyhrají :-)

Reagovat
AjaxFans

Blinde blinde,ty jsi fakt jelito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje Ajax?

Reagovat
AjaxFans

celkem u rody čaruje brankář,ale snad tam ještě druhý spadne

Reagovat
smazaný uživatel

No mate to tam, ale je to skutocne len o tom superovom brankarovi?

Reagovat
AjaxFans

něco pochytal,ale žádný herní zázrak to od nás není

Reagovat
DieFohlenBMG

frajer bony

Reagovat
Phillipinho

mne se zda ze neni slyset o zadnym zajmu o Mertense pritom je to fantasticej hrac

Reagovat
One-Real

Bony každej gól zvyšuje sumu, co za něj dostane Sparta

Reagovat
Fairplay

Nevíš, jak to má Sparta s nějakými procenty nebo tak? Kolik cca dostane z jeho budoucího přestupu?

Reagovat
smazaný uživatel

Některejm fandům asi zase bude fandit, že tu oxidujeme, předem se jim omlouvám ale Bony

Reagovat
F.Torres

PSV pěkně pálilo, takovejch tutovek a z toho dát pouze 1 gol je až neuvěřitelný.. Jinak Bony hrál pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

zle nehral určite, ale tutoviek mal viac ako na 1 gól

Reagovat
F.Torres

tak byl u obou golu, což je docela slušný..

Reagovat
smazaný uživatel

to áno, inak porovnavajú ho všade s Drogbom, tebe ho pripomína ??

Reagovat
F.Torres

No z velký části určitě, jen Drogba je asi o něco lepší hlavičkář a má lepší kopací techniku, na druou stranu má Bony lepší vedení míče..

Reagovat
smazaný uživatel

Absultne nie, maju spolocne len krajinu povodu, inak su typovo absolutne odlisni. Kto ho mohol preboha porovnat?

Reagovat
smazaný uživatel

*typologicky

Reagovat
smazaný uživatel

JJ absolutně odlišní jako Koller a Baroš, dej si facku.

Reagovat
smazaný uživatel

O com to kecas? Bony je nizsi, zavalitejsi, technickejsi. OK, mozno nie diametralne ale stale maju od seba daleko asi ako Ajax k titulu.

Reagovat
AjaxFans

tápeš, jakdyby jste měli nějaký extra náskok

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nepisal som o nas, my hrajeme hrozne, je zazrak , ze sme realne v hre o titul a tam kde sme, pisem o vas, lebo stracate casto a mnohe zapasy vyhravate so stastim.

Reagovat
afc ajax

vlani to bolo aj o 11 bodov , takže to ďalej nebudem rozoberať

Reagovat
smazaný uživatel

Zazraky sa deju len obcas Ale vsak hej, ja vas neodpisujem, len ste k tomu daleko, kedze Eredivisie je tak nachylna v boji o titul na kazdu startu bodu. Nadej dava, ze je teraz predsa len vyrovnanejsia a straty sa daju dohnat tam, kde sa to najmenej ocakava a naopak stratit tam kde je povinnost brat vsetko.

Reagovat
AjaxFans

Tak my máme nějlepší finish,kde ostatní na konce ztrácí.P.s Nevíte proč nehraje sana?

Reagovat
smazaný uživatel

tak v poslední době šlape vodu.. co ten Heitinga v zimě? Je to reálné nebo kachna?

Reagovat
AjaxFans

To nevím, ale připadá mi to na něj ještě brzo,sic není žádná extra třída.Ale Heleniuse bych bral,navíc jestli zdrhne prašivec Sulejmani.Utok máme nějak furt "polámaný"

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Helenius vypadá parádně navíc by byl konečně trošku stožár do vápna, má 195cm. Sulejmani buď v zimě za pár kaček nebo v létě zadarmo. Ať raději jde... Myslím, že se v dobrém s ultras nerozejde. Snad se dá ten Kombajn dokupy už na delší dobu. V sobotu je potřeba porazit PSV škoda té absence Babela a Sigthórssona..

Reagovat
smazaný uživatel

Zdalo sa mi, že obranu Vittese najvac drží pokope Kalas kvalitná budúcnosť aj pre českú repre, jasné boli tam občas nejaké chyby- ale nato že má 19 rokov ....

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne prvykrat mi urobil Bonyfac radost a dostane odo mna

Reagovat
smazaný uživatel

Booooony Wilfried.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, člověk sem přijde dozvědět se něco novýho, nebo přečíst nějaký postřehy a jediný co tady vidí, je onanování nad Bonym.

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Bony ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Paddy

kurz sedm, stejne jako na ajaxu :-* zeru to podcenovani ostatnich tymu

Reagovat
smazaný uživatel

Bony válec

Reagovat
smazaný uživatel

BONY !!!!! jako kdybych to předtim věděl že dá gol

Reagovat
smazaný uživatel

Bony

Reagovat
OVi.77

Twente

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bony

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele