Nikdy jsem neřekl, že chci opustit Wolfsburg, řekl Casteels

10.11.2016, 17:58
Aktuality
Koen Casteels začal letošní sezónu jako jednička Wolfsburgu, po nástupu kouče Valériena Ismaëla však o místo mezi třemi tyčemi přišel a spekuluje se, že by mohl chtít odejít. Sám 24letý brankář to ale vylučuje...

Odchovanec Genku si na německé fotbalové scéně udělal jméno během takřka čtyřletého působení v Hoffenheimu, za který celkem nastoupil do devětatřiceti ligových utkání.

Na začátku minulého roku se stěhoval do konkurenčního Wolfsburgu, kde plnil roli náhradníka, posléze hostoval ve Werderu Brémy, aby se znovu vrátil do města aut.

Loni za "Vlky" nastoupil do 16 ligových duelů a letošní sezónu začal jako jednička, až poslední dva zápasy se do branky postavil zkušený Diego Benaglio. Rázem se začalo mluvit o možném odchodu Casteelse, ten ale něco takového vyloučil. "Nikdy jsem neřekl, že chci z Wolfsburgu odejít," uvedl Casteels. "Mým cílem je odvádět pro VfL maximum a znovu se dostat mezi tři tyče," vyhlásil gólman.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

24? Furt som myslel že je starší...

Reagovat
Rudnevs

Raphael Schäfer po sezóne končí.

... takže tu budú mať všetci radosť

Reagovat
Jeňa

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele