Nic horšího jsem nezažil, říká o konfliktu s policií Mensah

24.09.2008, 20:01
Aktuality
Před deseti dny zadržela francouzská policie Johna Mensaha. Obránce Lyonu prý nerozuměl jejím pokynům a nakonec strávil noc v cele předběžného zadržení. Mensah od té chvíle nenastoupil k jedinému zápasu a na francouzské strážce zákona se velmi hněvá.

Policisté zastavili Mensaha minulou neděli, podle prvních informací měl překročit rychlost a projíždět křižovatkou na červenou. Problém nastal poté, co 25letý hráč nerozuměl pokynům policie, protože neumí dobře francouzsky.

Mensah nakonec strávil noc v cele předběžného zadržení, což v něm nechalo psychické následky. Od osudné noci nenastoupil za Lyon k jedinému zápasu, jelikož se necítí dobře.

Ghanský obránce o konfliktu promluvil v listu Le Parisien a neskrýval své rozhořčení. "Jaké nedorozumění? Ani nechtěli vidět moje papíry! Nepřekročil jsem rychlost, nic! Jen jsem se vracel do hotelu, abych se najedl," divil se policejní verzi.

"Policisté mě zastavili a požádali, abych vyšel z auta. Nechápal jsem proč. Zacházeli se mnou jak s kriminálníkem a dali do cely. Byl to nejhorší okamžik mého života od chvíle, kdy jsem přijel do Francie," pokračoval Mensah.

"Jako křesťan se snažím odpustit. Snažím se, i když to jde těžko. Ale všechna důvěra a koncentrace je pryč. Nemohl jsem nastoupit proti Fiorentině, ani na zápas s Le Havre jsem se zrovna necítil," doplnila letní posila Lyonu.

Autor: Radim Šantrůček / football365.com, goal.com

Komentáře (20)

Přidat komentář
božský John

Chudak,ale asi musel jet rychlejc protoze si to asi nevycucali z prstu...ale je mi ho lito..

Reagovat
smazaný uživatel

co vis...asi to byli naky blby rasisisti

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, cokoliv se stane cernochovi je rasismus. V obchode cernocha okrade o euro prodavacka, je rasistka... Proc se furt odvolavate na rasismus?

Reagovat
smazaný uživatel

vsak polovina franc repre jsou cernosi :)

Reagovat
Kapřík

kdybys aspoň věděl jak moc vypadáš trapně

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že ve Francii jsou na černochy dost zvyklý.

Reagovat
ManUnited

No na rasisty bych to neviděl, myslim si že v tom není uplně nevině ale měli snim zacházet líp

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda je asi niekde uprostred.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti policajti byli urcite fanousci Fiorentiny a nechteli, aby nastoupil

Reagovat
smazaný uživatel

Je to chudák :(

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak...on je prece nevinny...je to jasny rasismus !

Reagovat
smazaný uživatel

bejt trochu známější, tak ho požádaj o autogram a pustěj ho

Reagovat
Radin

Jasnej rasismus,asi jak když cikánka příjde na policajty a řekne:ukradli mi kabelku...a co jste v ní měla?...tužku na oči,parfemy a 8 peněženek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Policisti opravdu nesnáším...

Reagovat
smazaný uživatel

zelení su kurvy

Reagovat
smazaný uživatel

Policajti .To, ze niektori ludia okradli stat o miliardy neriesia..Ale ked maju davat pokuty za blbosti alebo odsudit niekoho pre par tisicovy podvod, na to su odbornici. Kolkokrat sa mi stalo, ze nam takmer ucapili pokutu za uzivanie alkoholu na verejnosti a podobne... Ale to, ze na sidlisku byva clovek ktory prebodol uz 4roch ludi a stale je na slobode neriesia..Skoda reci Neznasam ich

Reagovat
smazaný uživatel

njn slovensko

ono kdyz jim davas sanci aby te meli zaco pokutovat policajti nejsou svine jsou lidi a ze nekdo nechape vseobecne pravidla souziti rozumnych lidi neni jejich chyba ale musi tu chybu resit

kdyz mas zakazane chlastat v parku tam tam snad nechlastam ne?! Kamos vim o cem mluvim je me 17

Reagovat
smazaný uživatel

Ale robim tym niekomu nieco zle ze povedzme chlastam v parku? Nie..

A nezaokruhluj len na Slovensko...Taketo veci sa deju vsade..Cim viac ludi, tym viac blbcov = jednoducha matematika..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele