Neville by měl dostat novou smlouvu

17.08.2008, 16:54
Aktuality
Hodně dlouho Gary Neville čekal, až se zbaví zdravotních problémů a konečně se bude moci plnohodnotně začlenit mezi své spoluhráče z Manchesteru United. 33letý obránce měl vleklé zdravotní potíže a z jeho smlouvy na Old Trafford zbývá poslední rok, podle manažera Sira Alexe Fergusona je ale podpis nového kontraktu hodně reálný...

Neville byl neodmyslitelnou součástí základní sestavy Red Devils, což přestalo platit loni v březnu. V utkání s Boltonem si vážně poranil kotník a následovala dlouhá přestávka, kterou ještě protáhlo zranění lýtka. V loňské sezoně Neville odehrál za první tým jenom deset minut.

Na postu pravého obránce se loni rozehrál Wes Brown, manažer Sir Alex Ferguson má pak k dispozici ještě mladého Rafaela da Silvu.

"Ohledně nové smlouvy pro Garyho nebude problém. Dostane novou smlouvu, tím si můžete být jisti, protože je to mimořádná osobnost. Způsob, jakým se vrátil po osmnáctiměsíční pauze, je pozoruhodný, v neděli proti Portsmouthu hrál skvěle. Ale vzhledem k tomu, jakou sezonu za sebou má Wes Brown, pro Garyho bude hodně složité dostat se do základní sestavy. Pak je zde ještě mladíček Rafael da Silva," prohlásil Ferguson.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Legenda!

Reagovat
smazaný uživatel

po Cafu moh najoblubenejsi bek

Reagovat
smazaný uživatel

at hraje je lepsi nez Wes

Reagovat
smazaný uživatel

Neville borec,ale Wes loni chytl formu

Reagovat
smazaný uživatel

OT:Organizácia "gaygolddiggers" 23-ročného rodáka z Funchalu vyhlásila za "gay ikonu" roka. "Ronaldovo vypracované telo, perfektný účes, žiarivé biele zuby a jeho záľuba v šperkoch sú dôvodom víťazstva. Vyzerá ako zosobnený sen každého gaya a všetkých žien," ozrejmil prvenstvo loptového virtuóza v spomenutej ankete hovorca organizácie gayov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

Reagovat
smazaný uživatel

konecne zdravy

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem preco ronaldaaaa buzerujuu je too obycajny chalan povedzte ze mu nezavidite to telo te zeny co nanho letia a hlavne ako hra futall seci co donho seru nech idu spat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele