Neuvěřitelné! Pavel Hoftych v tipovačce remizoval 0:0

28.09.2010, 10:36
Tipy a analýzy
Tak to tu ještě nebylo, aby se oba aktéři tipovačky mýlili ve svých tipech u všech osmi zápasů! Jednou z možných příčin může být to, že fotbalový trenér Bohemians 1905 Pavel Hoftych a redaktor EuroFotbalu Josef Gvoždiak měli shodný názor u pěti duelů. Pouze u třech se lišili. Dařilo se v soutěži alespoň našim čtenářům?

V tomto kole tipovačky, které bylo svým výsledkem jedinečné, se také u třech zápasů zrodilo překvapení. Můžeme jmenovat spanilou jízdu Mohuče, která ani ve čtvrtém kole neztratila žádný bod, nezabránil tomu ani Bayern Mnichov. Další nečekaný výsledek se zrodil v Anglii, kde domáci Manchester City zdolal hvězdnou Chelsea. Za zmínku také stojí výhra francouzského St. Étienne v Lyonu.

zápas výsledek Pavel Hoftych Josef Gvoždiak
tip body tip body
Manchester City - Chelsea 1:0 2 0 2 0
Bilbao - Barcelona 1:3 0 0 1 0
AS Řím - Inter Milán 1:0 0 0 0 0
Cesena - Neapol 1:4 1 0 0 0
Bayern Mnichov - Mainz 1:2 1 0 1 0
Lyon - St. Étienne 0:1 0 0 0 0
Sparta - Mladá Boleslav 1:1 1 0 1 0
Teplice - Olomouc 1:0 2 0 0 0
celkem:   0   0

Odehrálo se také třetí, poslední kolo čtenářské soutěže. Zde je tabulka samotného třetího kola:


V čele konečného pořadí máme dva tipující se shodným počtem bodů a musí rozhodnout pořadí z minulého cyklu, tedy ještě před letní přestávkou. Vítězem se tak stává S-C-O-T-T, ten sice v poslední soutěži minulé sezóny nasbíral jen dva body, ale i to mu stačilo, neboť jeho soupeř, KnoxXx, netipoval. Gratulujeme, S-C-O-T-T bude moci příští víkend hájit barvy EuroFotbalu.


Autor: David Křížka

Komentáře (446)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele