Neodmítej Itálii, radí Riquelmemu Maradona

23.10.2007, 20:20
Aktuality
Juan Román Riquelme v současnosti ve Villarrealu vůbec nehraje, jelikož se nepohodl s koučem Pellegrinim. O argentinského záložníka se však zajímá několik italských klubů a Riquelme by měl podle svého legendárního krajana Diega Maradony jejich volání vyslyšet.

Nezáviděníhodné období pro každého fotbalistu nyní prožíná záložník Riquelme. Přestože s ním ve Villarrealu upřed sezónou nepočítali, v klubu nakonec zůstal. Nyní za klub vůbec nehraje, jediné herní vytížení má v reprezentaci Argentiny.

Vysvobozující pro Riquelmeho nejspíš bude zimní přestupové období. Zájem o argentinského špílmachra má podle posledních zpráv minimálně pět klubů, mezi nimi italský Juventus Turín nebo AC Milán. A právě v italské Serii A by Riquelmeho rád viděl legendární Argentinec Diego Maradona.

"Juanovi je devětadvacet roků a nachází se v klíčovém bodě kariéry. Je to příležitost, kterou nesmí ignorovat," prohlásil o italské šanci Maradona. Jeden z nejlepších fotbalistů historie dobře ví, o čem mluví. V Itálii několik let působil a v dresu SSc Neapol dosáhl řady významných úspěchů.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
HOST*

mal by jet do ac milan

Reagovat
HOST*

je to výborný hráč-měl by jít tam kde bude ukazovat svojí kvalitu ac milan nebo juventus

Reagovat
HOST*Gennaro

To je típek ten Diego

Reagovat
M11

come on do juve

Reagovat
HOST*Dawik1984

Je ostuda,že hráč takových kvali sedí na tribuně!!! Jeve je jasná volba,tam už moc hvězd není... Větší šance prosadit se!

Reagovat
HOST*bistinko

Najidealnejsie by bolo Juve,tam by mohol take 2-3 sezony pobudnut a potom by mohlo nasledovat krasne ukoncenie kariery v Reale,kde by ziskal nejaky ten titul v PD a v LM...No nebolo by to krasne?

Reagovat
Shevchenko

By bylo super kdyby šel k nám Na vrcholové úrovni může hrát ještě 3-4 roky Jeho a ještě nějakého útočníka (popř. gólmana). Zájem byl nebo je o Amauriho, Di Nataleho, Anelku nebo Bianchiho. Osobně bych klidně bral i Panděva.

Reagovat
smazaný uživatel

A kam bys ho postavil? Místo Seedorfa? Nemyslím si, že by se jednomu s těch dvou chtělo sedět, ale nekoho tvořivýho do zálohy asi potřebujete, ale chtělo by to někoho mladýho, komu by popřípadě nevadila lavka

Reagovat
RMCF

A hlavně nevěřím, že by dokázal odbránit to co Seedorf a místo Kaká to už zavání rouháním

Reagovat
HOST*SAfdasf

Já si myslím že v AC Milán by jenom střídal... to v Juventusu by to bylo snaší...

Reagovat
HOST*

je jasne ze misto seedorfa yb nehral,clarence ma hodne zkusenosti a zapada do ac jak vysitej,,ale roman by byl urcite velkou a dobrou posilou

Reagovat
HOST*

Do milána nemuže tam je Kaka,do juve by zapad,

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*pedro

Diego je neskutecny.....

Reagovat
HOST*host

ja myslim ze by mel jit do ac ale tam by si asi moc nezahral takze az jde radsi do juventusu tam tolik hvezd nemaji

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele