Neměli jsme štěstí, posteskl si Schuster

16.11.2008, 10:46
Aktuality
Spekulace o možném odvolání Bernda Schustera od kormidla Realu Madrid sílí. Německý kouč měl podle některých médií včera poslední šanci, neuspěl a jeho tým po špatném výkonu prohrál na hřišti Valladolidu. V táboře Bílého baletu zavládlo velké zklamání...

"Neměli jsme štěstí. Je to zklamání, takové zápasy bychom neměli prohrávat. Tým pracoval tvrdě a hráči řešili situace správně. Udělali jsme několik změn, protože nám pár hráčů chybí. Soupeř si až na gól nevytvořil žádnou brankovou šanci. Měli jsme šance na to dát jeden nebo dva góly, ale tvrdá práce nám přinese ovoce," nepochybuje Schuster.

Pod Schusterem se hodně povážlivě kýve židle, Real totiž nepůsobí vůbec jistým dojmem. Dobré výkoyn nepodává v Primera Division, kde dnes jeho manko na vedoucí Barcelonu může narůst na pět bodů. V Lize mistrů klub z hlavního města dvakrát nestačil na Juventus, v domácím poháru pak ostudně vypadl se třetiligovým Realem Union.

"Snažili jsme se vyvarovat tlaku soupeře, proto ve středu hřiště nastoupili Guti, Gago a Javi Garcia. Pod tlakem jsme tady byli loni, snažili jsme se hrát míče přímo na útočníky. Proto jsme hráli trochu jinak než v jiných zápasech. Důkazem toho byl fakt, že soupeř v první půli neměl ani jednu šanci, ve druhé pak tu jedinou proměnil," dodal Schuster.

"Pracujeme tvrdě a snažíme se najít to, co je nejlepší pro tým. Výsledek nám nepomohl. Nechtěli jsme prohrát, přijeli jsme sem minimálně pro bod," zakončil Schuster.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (83)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tak tahle prohra bude asi ten posledni hřebíček do rakve.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsi na to kápl, Bernde...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nestavěl Heinze, kterej neubrání nikoho a ještě se nechá vyloučit a Raula, kterej hraje už nějaké ten pátek hovno a k tomu nechá sedět Sneijdera.

Nemůže čekat zlepšení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

teda jen zcasti..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prehovoril znalec futbalu ktory hra fifu raul a hra celkom fajn v stredu dal hetrik a zaostava za higuainom v celkovych goloch tejot sezony o 1 gol včera nehralli nič všetci len gago sa snažil a to bolo všetko heinze sa nemal ani kupovať to je taky traged že aniv slovenskej lige by ho nezamestnali

Reagovat
smazaný uživatel

hattrick proti tretiligovemu tymu, to se neda moc srovnavat

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono koho jiného leda torrese nalevo a ramose dostředu.. jenže heinze je fakt tragéd. A mě mrzí že schuster víc nevyužívá sneijdera či van der vaarta.. myslim že ho stejně odvolají.

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna sa to da klasifikovat na chyby Schustera a chyby vedenia.

Najvacsia chyba Schustera je ze neustale dava hravat Raula na zapasy vonku. To je mozno este vacsi traged ako Heinze. On nedokaze nic. Nedokazal ani ked mal v time zmes najlepsich hracov v minulosti. Je to len odvar, ktory by si nezahral ani v slovenskej lige.

V domacich zapasoch da aj gol, no ale to hra Real natlakovo a goly jeho typu by dal aj priemerny utocnik zo slovenskej ligy.

Pozrite sa na Ruda, to je hrac. To je utocnik, nie Raul. V zakladnej zostave ma byt iba jeden utocnik takeho typu. A uz ked je Rudo zraneny, tak radsej na hrot Saviolu ako Raula na zapasy vonku.

Dalsia chyba je nasadzovanie Heinzeho. Nalavo ma hart urcite kreativnejsi Marcelo a do stredu by som dal radsej aj hraca z Castily.

A poslednou velko chybou je nevyziadanie si praveho zaloznika, resp. predaj Balboi.

Chyba vedenia:

predaj Robinha

na lobbing hracov ako Guti, Raul-uz ldhsie obdobie odpadu Realu, ziadna kupa utocnika.

predaj Balboi

nekupa Quaresmy.

tot vse.

Raul by mal zobrat zodpovednost na svoje plecia, ten srdcar a odstupit od zmluvy a ist do dochodky. To je najvacsi traged poslednych niekolkych rokov Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale da sa to aj rozpisat, ta tvoja reakcia a velmi rad sa zucastnim dialogu. Nakolko zapasy Realu pozeram.

No naozaj chcem vidiet, s cim nesuhlasis.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvůj příspěvek jsem ani nedočetl, očividně nejsi v pořádku. Přirovnávat Raula do slovenské ligy a ještě k tomu napsat nejdebilnější reakci na webu typu "naozaj chcem vidiet s cim nesuhlasis"

Reagovat
smazaný uživatel

no Raul by v slovenskej lige by urcite nebol najlepsi strelec. je pomaly, maly, nevie kopat lavackou, nema taku techniku.

v sezonach dava najjednoduchsie goly.

ked nehra, real hra hned lepsie.

hlavne vonku skoro ani loptu nema.

v sezone 2003/2004 dal v sezone asi 7 golov. a to s nim hrali najlepsi hraci sveta. to by aj Gluscevic dal viac.

Jednoducho je to traged a vsimli si to aj spenielski treneri. Inak by bol v repre. Nema tam co robit, lebo v kazdom time spanielskej ligy je lepsi utocnik.

Si otvor oci, ked pozeras zapasy Realu, ak ich pozeras a zameraj sa na kazdy dotyk s loptou.

Reagovat
smazaný uživatel

"nevie kopat lavackou" .. Len tak pre informaciu Raul je lavak ty expert..

Reagovat
smazaný uživatel

no vidis, clovek pri jeho "bombach" ani nevie definovat jeho silnesjiu nohu.

i ked sa musim priznat, ze som v roku 2003 cital jeden clanok o nom, kde Ferguson o nom povedal, ze je momentalne najlepsim utocnik na svete, ta bolo povedane, ze je lavak a ze Raul priznava, ze ma trenovat pravacku, lebo ju nema dostacujucu.

myslim, ze to je v zasade jedno aku nohu som pouzil.

Podstatne je, ze Raul je dobrych 5 rokov strasny traged, ktory dal tak malo golov za toto obdobie, ze Gluscevic by dal v Reale viac.

a myslim, aj R9 by si mal vstupit do svedmia, a objektivnejsie pozerat na jeho dotyky s loptou. Zapasy vonku su doslova tragedia, Raul ani nehra. a ze ma moralny prinos na ihrisku. To nech mi nikto netvrdi, lebo mu pouzijem priklad zo sezony 2005/2006, ked bol zraneny, aky to malo dopad na hru Realu.

Takze mili futbalovi fanusikovia zaslepeni ikonou menom Raul. Keby bol aspon priemerny utocnik spanielskej ligy, tak dava v Reale viac golov, nerobia si z neho srandu media, ze Real hrava o 10 a do repre by bol urcite spat zavolany.

Jednoducho je to traged.

Reagovat
smazaný uživatel

To je hovadina ze je 5 rokov traged.. Za Capella a aj za nejakych trenerov pred nim hraval Raul vecsinou podhrotom takeho stiahnuteho utocnika, preto nedaval tolko golov. V minulej sezone ho dal Schuster zase na hrot a hral vyborne, v lige dal 18 golov a patril k najlepsim strelcom..

Reagovat
smazaný uživatel

takze od leta 2003 odohral Raul 233 sutaznych zapasov, kde vstrelil: 81 golov.

to je dost slaba bilancia na utocnika v jednom z najlepsich timov sveta. Skuste si ju porovnat s Rudom, ci s Raulom spred leta 2003.

Sezony 2003/2004, 2004/2005, 2005/2006 hral utocnika s Ronaldom

hral: 130 zapasov, dal 36 golov.

NIkto ma nepresvedci, ze ak by hral namiesto neho Gluscevic, mal by problem dat viac golov pri zostave zalohy: Zidane, Beckham, Figo

Reagovat
smazaný uživatel

A pořád se bude ztrapňovat tím Gluščevičem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi ale pořád nepochopil, že jsem se nebavil o Raulových výkonech a mé představě o nich, protože to s tebou ani nemá cenu. Mluvíš o objektivitě a v zaslepené nenávisti vůči Raulovi, plácneš v každém příspěvku nějakou totální blbost. Loni Raul umlčel všechny kritiky a dokázal, že je to pořád pan fotbalista a věř, že takovej hráč, kterej má na kontě v Realu přes 300 gólů nemusí nikomu nic dokazovat. Letos jeho výkony stojí za hovno stejně jako výkony všech hráčů v týmu, Raul potřebuje těžit z práce záložníků a ti momentálně na hřišti nepanují, jelikož je přehrává každá záloha v La lize a tím je Raul naprosto nevyužit. Ale ty v zaslepenosti házíš vinu na tebou neoblíbeného hráče, ale Real naštěstí není o tvém (podle mě stupidním) názoru a řeší tu situaci jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

V každým příspěvku máš hromadu nesmyslů a mně budeš tvrdit ať otevřu oči, no to je vrchol všeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Schuster není trenér...jen ubohej kokot co si trenér říká....Ohání se hvěznými hráči ale zapomíná že přednější je tým

Reagovat
vodka

a v getafe to byla jenom náhoda, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Prej pro bod, mě vomejou. SV!

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem velkej fanoušek Realu a taky zastánce toho názoru že ne za vše muže trener nechápu tak časté měnění treneru v Realu tím si nepomužou ...Ale se*e mě na Schusterovi že nenechá vedle sebe hrát Sneidera a Vaarta ... taky ve včerejším zápase jsem nepochopil proč největší sráč na hřišti Guti, který zpomalil všechny akce hrál celý zápas, zdá se mi to prokoučovaný když zesílí defenzivně střed a přitom soupeř je celej zápas válcuje po křídlech na křídlo se Real nedostal protože křídla nejsou jen ofenzivní beci ale musi být krajní založník a tenza Real nenastoupil to rozestavení jsem chápal jako 4-3-3 a přitom 3 záložníci byli střední = velké zklamání

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že jim chybí Robinho!Dost by se jim hodil, ale spousta lidí říkala: Máme přeci Robbena ale ten toho moc nenahraje!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavý na co se vymluví příště

Reagovat
blaugrana

"Neměli jsme štěstí" .......po dlhej dobe...myslim, ze sa to uz muselo zlomit, pretoze tych "ukopanych" vitazstiev madridu bolo uz moc

Reagovat
smazaný uživatel

Soupeř si až na gól nevytvořil žádnou brankovou šanci. on sa nepozeral na zapas??

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi přijde, že jsem se díval na něco jiného než Schuster? Titanic?

Reagovat
blaugrana

xD ...Schusterovi ten zapas mozno aj ten Titanic pripominal, kedze sa potapala jeho madridska lod

Reagovat
smazaný uživatel

co to žvaní? jaký bod? po bod by tam mohla ísť Žilina nebo kdo ale ne my

Reagovat
smazaný uživatel

Schuster je ten poslední, kdo by si měl stěžovat na štěstí. Sice se Realu v závěru otočilo zády, ale když budu hodnotit celé utkání, tak si Valladolid zasloužil alespoň remízu. Každopádně nechápu fanoušky Realu, kteří volají po jeho hlavě, opakovalo by se jen období po vyhazovu Del Bosqueho...

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlas. Loňský titul vyhrál Capello. Schuster je nula, která těžila pouze z jeho práce. To období (stejné jako po Del Bosquem)přišlo po loňské sezóně(ale souvisí s vyhazovem Capella)...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, já tam taky vidím záasadní vliv práce Capella, který ty hráče naučil vítězit, dal jim tu sílu...Schuster jen pozměnil styl a slízl smetanu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak objektivne Schuster nie je VdB.. Schuster na to trenovat Real jednoducho nema nema koncepciu nevie striedat atd atd.. Ale aj napriek tomu je pravda ze hlavnu vinu na tom co sa deje nema on ale ten koho sa nesmie menovat lebo ON je horsi ako Voldemort.

Schustera je mi luto ale za to ze asi poleti si moze aj sam. Najhorsie na tom vsetkom je ze ked pojde zas nepride nikto poriadny a tak by bolo skutocne lepsie ak by este ostal.

Reagovat
madridcan

Ten chlap co bol vcera na lavicke sa mi podobal na Schustera,ale to nemohol byt on.Schuster totiz pozeral doma minulorocny zapas vo vallaloide a teraz ho tu komentuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak zcasti ma pravdu.. Valladolid mal okrem toho golu iba 1 sancu ked Marcelo vykopol z ciary po rohu.. Ale aj tak to bola smerom dopredu slabota...

Reagovat
smazaný uživatel

osmifinále LM: Real-Chelsea:1:2 a doma si vás dáme 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Čo to tu kecáš. My ideme na výhru v Pohári UEFA .

Reagovat
smazaný uživatel

joo,tak to se omlouvám.

Reagovat
One-Real

V současné době by nás smetla i ta Slávie .

Reagovat
Shevchenko

To si jen myslíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Finále Poháru UEFA Real - AC, to by nemuselo byť na zahodenie .

To je normálne strašné toto, že ja tu vôbec pripúšťam, že na jar nebude hrať v LM .

Reagovat
smazaný uživatel

V ankete mi chýba možnosť: Bude odvolán po prehre v El Clasicu

Reagovat
Shevchenko

Mi tam zase chybí: Bude odvolán ještě dnes.

Reagovat
Shevchenko

Velká šance pro Zenit, snad ji zase nespálí jako všechny ostatní.

Reagovat
madridcan

zenit musi najprv zvládnuť juve

Reagovat
Shevchenko

A Real zase Borisov.

Reagovat
madridcan

to je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Na jednu stranu si říkám, že jestli je schopný p otěch letech haluzí říct tohle, tak už vážně hodil veškerou čest a charakter za hlavu.

Na stranu druhou jsem rád, že považují za chybu toto a snad se nepoučí.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to ten kokot kecá? Ne ten o příspěvek nade mnou, ale trenér...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Madridisti, čo by ste vraveli na Juandeho?

Reagovat
smazaný uživatel

no jednu stranu ocenuji jeho praci v Seville, ale celkem dost se mi sprotivil u Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

I když nejsem madrista, tak odpovím - zázraky bych od něj nečekal, za úspěchy v Seville dost vděčí Caparrósovi a v jiném velkém klubu nebyl/neuspěl.

Reagovat
Josifek

ÚÚÚ, tak to je těžká doba, nakonec budem jezdit se Schusterem na Valladolid pro bod, na Barcu pro milosrdnou prohru nebo co? Fakt nechápu, nechápu ani naší přestupovou politiku posledních let, je to hrůza, v Realu je momentálně spousta hráču, co tam nemají co pohledávat, někteří jsou totálně z formy a nejvíc mi pije krev asi Guti s Rámosem, ale hlavně Guti, hraje hovno a ještě to fláká

Reagovat
smazaný uživatel

Já nechápu proč nepostaví van der vaarta a sneijdera vedle sebe.. vždy si rozuměj a spolu nehráliv této sezóně snad ani jednou. a guti podává poslední době zkurvený výkony, a Ramos se hort dostal z formy. Utok leda kazí a hovnajs ubrani..

Reagovat
smazaný uživatel

Hráli spolu několikrát a ukázalo se, že spolu hrát nemůžou, protože když nemá Real míč, jsou tihle dva k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdy hráli?? Nepamatuju si, na začátku sezóny? Když se sneijder vrátil po zranění a nebyl rozehranej?? Kdyby oni dva hráli ofenzibvní záložníky a záda by jim hlídal gago(či diarra, ale ten je zraněnej..) tak by to nemuselo dopadnout špatně,

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím přesně kdy to bylo, ale vím že spolu několikrát hráli a hned jsem říkal, že jakmile Real ztratí míč, je v problémech, protože ho neodkáže získávat zpátky - Sneidjer a VdV jsou dozadu špatní a když hrají spolu, hned se to projeví.

Reagovat
smazaný uživatel

no a když by se k nim postavil Diarra ?

Reagovat
smazaný uživatel

Já si teda o Diarrovi myslím své, ale i kdyby ne, pořád mi to nepřijde idální - Higuaín, Raúl, Robben, VdV a Sneijder neodvedou směrem vzad nic.

K tomu, i když u těchto už nejde ani tak o získání míčů ale o čistě obranné záležitosti, tragický Marcelo nalevo a Ramos napravo - oba jsou rozhodně silnější v útoku než v obraně.

Když to srovnám s Barcou, jež má podobný systém - Xavi, Iniesta, Keita i Gudjohnsen (což jsou ti co hrají na podobnách pozicích jako VdV a Sneijder) odvedou dozadu neporovnatelně více. A Eto'o pochopitelně více než Raúl.

Třeba první poločas proti Málaze - Real ztratil míč a nebyl schopen nic dělat, jen čekat co Málaga vyvede, ikdyž je pravda, že tam za nimi byli Guti a GAgo, u nichž je problém podobný.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, takže chybí rozbíječ. De la Red by v tomhle nepomohl ? nemyslím teď, jelikož nehraje, ale obecně. jinak koukám, že mají v Realu o čem přemýšlet - hodil by se útočník, křídlo, pořádnej defenzivní záložník, možná levý bek (i když tam by to mohl zalepit Heinze).

Reagovat
smazaný uživatel

De la Red určitě, z toho co tam Real má je podle mě jasný základ.

Reagovat
One-Real

Jen to ne...Heinze mi včera stačil na stoperovi...

Reagovat
smazaný uživatel

pokud vám tam stačí Marcelo, tak není problém no

Reagovat
smazaný uživatel

Diarra - De la Red - Sneijder - Robben - Higuaín - ?

První tři si své ubrání, Robben a Higuaín presink...

Reagovat
smazaný uživatel

takhle to vypadá docela dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

pěkné yardo , akorát si dovolím nesouhlasit Wesley toho opravdu moc neubrání. Jinak do utoku Love, pro jeho prichod jsem uz dlouho. V zapase si predstavuju, ze bysme hrali hlavne pres kridla, samozrejmen podle sitauce. Nebo pres stred a kridla by zbíhala

Reagovat
smazaný uživatel

To už je moc, co to kecá za hovna?

Reagovat
smazaný uživatel

auf Wiedersehen, Bernde

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že co nejdříve, udělal kus práce, ale to co v posledních zápasech staví hraje hovno.. a potřebujem výrazně posílit na hrotu a středním obránci, nebo spíš všude.. tohle mužstvo neodpovídá takovému velkoklubu jako je r. madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Kus práce s nami spravil hlavne Fabio.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda.. je to vidět na tom že po roce o odchodu capella defenzíva vtypadá znovu katastrofálně..

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď nám bude naďalej robiť radosť aspoň Castilla a dnes v derby porazí béčko Atlética.

Reagovat
smazaný uživatel

V tejto forme by mohla polovicka timu byt nahradene hracmi Bcka a na ihrisku by sme rozdiel som si skoro isty ani neuvideli.. Nechcem hovorit ze by to bolo mozno lepsie ale toto je fakt na

Reagovat
smazaný uživatel

když je klub v louži a jede hrát ven s tím že bere bod tak ať se jde bodnout..Takovej klub vždy hraje o tři body ané o bod..Tvrdě pracují hm,,nějak jsem si nestačil ani všimnout.Nikdo celej zápas neběhá a nejdou do toho naplno.Zápas trvá 90 minut a podle toho musejí hráči jezdit..Úpadek přijde na každé mužsto a nás to potkalo na dva roky/ barca / a te´d to má zase real ale zatím ještě není až zas tak horko.ZA 14 dní to pro všechny začne a pak se ukáže jak na tom kdo je a jakej si kdo udělá odstup...

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jsem k tomu nechtěl nic psát, ale nedá mi to. Ať už přijde trénovat kdokoliv, tak prostě nedostane šanci začít s čistým štítem. A víc už ani dodávat nebudu, je mi ho předem líto.

Reagovat
smazaný uživatel

Len tak dalej madrid len tak dalej. Je to super. VISCA EL BARCA VISCA EL BARCA VISCA EL BARCA

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně, Bernde, jsi nám to vysvětlil, pěkně

Já nevím proč, ale tomuhle týpkovi v Realu fandím

Reagovat
madridcan

nemozes zabudnut na tie roky co hral za barcu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele