NĚMCI ZTRATILI PRO PRVNÍ ZÁPAS BALLACKA

08.06.2006, 18:03
Aktuality
Kapitán německé reprezentace Michael Ballack bude sledovat zahajovací zápas světového šampionátu proti Kostarice jen z tribuny. Trenér Klinsmann dnes oznámil, že poraněný lýtkový sval nepustí lídra týmu na hřiště.

Špatně to pro hostitelskou zemi vypadalo už včera, když Ballack po necelých třiceti minutách opustil trénink. Zranění lýtka si nová posila londýnské Chelsea přivodila v páteční přípravě s Kolumbií a dosud se jej nepodařilo překonat. "Zdá se, že Michael Ballack nebude moct proti Kostarice hrát," prohlásil dnes Klinsmann.

"Chceme Ballacka zpět na palubě, je to náš kapitán a lídr tímu, ale důležitější je jeho zdraví. Přejeme si, aby se vrátil v plném nasazení, i když to bude až v dalších zápasech," pokračoval trenér. "Nepřikládám otvíracímu zápasu až takovou důležitost jako něktorým dalším střetnutím."

Ballackovo místo podle všeho zaujme Tim Borowski z Brém. "Udělal velký pokrok, dospěl do role lídra," prohlásil Klinsmann o Borowskim. Šestadvacetiletý hráč ale bude mít těžkou pozici. Ballack je jediným hráčem Němců, který dosahuje světové úrovně, navíc v národním dresu se mu daří – branku střílí průměrně skoro v každém druhém zápase.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (4)

Přidat komentář
Marv

Zahajovaci zapas s Ekvadorem

Reagovat
smazaný uživatel

nj

Reagovat
smazaný uživatel

hned si du vsadit na remizku..

Reagovat
Mr.Jindros

Skopčáci doufám už ve skupině... pápá.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele