Nemám důvod z Chelsea odcházet, hlásí Mata

06.09.2013, 16:58
Aktuality
Juan Mata byl podle četných spekulací na odchodu z Chelsea, na Stamford Bridge ale zůstal. Španělský záložník zdůraznil, že nemá důvod měnit dres. V Chelsea je podle svých slov naprosto spokojen a chce s ním vyhrát co nejvíc trofejí.

"Je normální, že se každé přestupové období vyrojí takové spekulace. Já jsem tady ale spokojený, zažil jsem dvě velmi dobré sezóny, které byly pro mě možná nejlepší v kariéře," prohlásil Mata. "Letos mám stejný cíl jako každý rok - získat co nejvíc trofejí. Věřím, že nás čeká úspěšná sezona."

Španělský reprezentant se spekulacemi nezabýval, přestože byl spojován s přestupem do Arsenalu, Tottenhamu či Paris Saint-Germain. "Já mám ve všem jasno, chci hrát jen tady, dál se zlepšovat a pomáhat týmu. Ty dvě sezony utekly velmi rychle. Je to pro mě dobré, protože když je člověk spokojený, čas utíká rychleji," pokračuje.

Mata v nové sezoně kvůli nedávnému zranění stehna nastoupil pouze jednou. "Už jsem stoprocentně v pořádku, těším se na další zápasy. Chci hrát co nejvíc to bude možné," dodal.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (470)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele