Nejlepší hlášky z diskusí 2014 - hlasování

31.12.2014, 20:39
Aktuality
Z roku 2014 zbývají poslední hodiny a je tak na čase spustit naší už tradiční anketu o nejlepší hlášku ze zdejších diskusí. Pojďte tedy s námi vybrat tu opravdu top, hlavně se ale dobře pobavit...

Tato nominace vznikla opět podobně, jako v minulých letech. Tedy nejprve můj "předvýběr" necelé pětistovky hlášek, z více než pěti tisíc příspěvků, u kterých byl vyšší počet vysmátých odpovědí a tedy slušná šance, že jde o něco opravdu vtipného. Následovalo známkování redakce, to určilo padesát hlášek a mezi nimi nyní budete vy vybírat ty opravdu nejlepší.

Věříme, že tímto způsobem do konečného hlasování prošlo "pro každého něco" a že si tu každý najde ty, kterým dá své hlasy. A o ty, které se vám líbily, ale ve výběru nejsou, se můžete podělit v diskusi.

Hlasovat mohou pouze zaregistrovaní uživatelé a každý má pět hlasů. Jejich přidělení můžete libovolně měnit až do uzávěrky, která bude opět až na Nový rok večer, času na hlasování tedy budete mít jistě všichni dost.

Na závěr, před samotnými hláškami - víte, jak může taky vypadat diskuse, když se blíží konec roku a kdekdo se ještě snaží pochytat nějaké ty nominace? Třeba jako u tohoto článku...

Autor: Petr Starý

Komentáře (1156)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele