Nejlepší hlášky z diskusí 2013 - hlasování

31.12.2013, 18:07
Aktuality
Zaujalo nás
Rok 2013 je pomalu minulostí a je tady to, na co řada z vás netrpělivě čeká - už pátý ročník ankety o nejlepší hlášku z diskusí EuroFotbalu. Pojďte se tedy znovu dobře pobavit a vybrat to nejlepší, co naše bohaté diskuse za uplynulý rok přinesly...

Loni zavedený systém nominací jsme použili i tentokrát. Prošel jsem všechny diskusní příspěvky, na které byl větší počet vysmátých reakcí a z nich vybral 250 povedených hlášek. Ty si pak přečetli také redaktoři EuroFotbalu, oznámkovali je a výsledkem je hned 50 nejlepších, u kterých se můžete pobavit i vy a svým hlasováním vybrat tu nejlepší. Vyšší počet proto, že smysl pro humor je velmi rozmanitý a čím více hlášek, tím větší šance, že si každý najde tu, která pro něj bude opravdu top.

Přestože jsme se snažili vybrat to nejlepší, tak i tentokrát je jisté, že řada z vás nenajde v nominaci hlášku, která vám utkvěla v paměti. Do hlasování už se nedostane, ale můžeme se jí zasmát alespoň v diskusi.

Hlasovat mohou pouze zaregistrovaní uživatelé a každý má pět hlasů. Jejich přidělení můžete libovolně měnit až do uzávěrky, která bude opět až na Nový rok večer, času na hlasování tedy budete mít jistě všichni dost.

Autor: Petr Starý

Komentáře (869)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele