Negredo by se rád vrátil do Realu Madrid

02.11.2008, 14:48
Aktuality
Real Madrid v poslední době vychoval řadu nadějných útočníků, kteří se ale v jeho kádru nedokázali prosadit. Ze Santiago Bernabeu odešel Javier Portillo, nedařilo se Robertu Soldadovi a šanci zatím nedostal ani Alvaro Negredo. Ten úspěšně střílí branky v dresu Almerie a do hlavního města by se jednou rád vrátil...

"Real v létě jednal s mým agentem, ale poté nám zástupci řekli, že nevyužíjí opce na zpětné odkoupení. Ale jsem rád, že jsem tady. Mám nějaké cíle a jedním z nich je hrát za Real Madrid. Každý má nějaký sen a já si myslím, že bych si tam mohl zahrát a uspět. Snad dostanu šanci," řekl Negredo.

Negredo zažil úspěšnou loňskou sezonu a zatím se mu daří i v té letošní. Na svém kontě má pět ligových branek a další může přidat dnes, kdy jeho Almeria hostí právě Real Madrid.

"Rád bych zase pokořil Casillase. Chceme především hodit za hlavu vysokou porážku od Barcelony. Casillas sám dokáže vyhrávat některé zápasy. V zápasech je často zachraňuje," prohlásil dále Negredo.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

sviňa negredo.ano,hodi sa skvele do madridu,k baletkam

Reagovat
madridcan

preco mu nadavas?Ano pekne svinstvo predviedol na Nou Campe,ale vybavovat si pri mene Negredo stale iba ten zakrok na Marqueza?

Reagovat
madridcan

Dokonca roka tu opciu treba vyuzit...A pomalicky menit Raula s Ruudom za Negreda s Hiaguainom

Reagovat
smazaný uživatel

brzdi, myslím, že Ruud ještě aspoň 2 roky odehraje na vysoké úrovni, lepšího střelce jen tak neseženete...

Reagovat
madridcan

To je samozrejme...Pre mna je Ruud naj strelec a mam ho strasne rad,ale roky nezastavis a treba sa obzerat po akej takej nahrade.

Reagovat
smazaný uživatel

v tom ze Casillas uz zachranil nejeden zapas ma uplnu pravdu..Nepoznam brankara ktory pre svoj klub zachranil viac bodov ako Casillas..Jednoznacne je najlepsim brankarom na svete..

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi golman na svete, nejlepsi tym na svete

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
plechi

Reagovat
rufus

To by bylo super.

Reagovat
RMCF

Ještě by to mohl někdo vysvětlit pánům Mijatovičovi a Calderonovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, nakopat je k tomu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tuším šmatlavého Venezuelana v 19-ti letech, za 20 mil euro, kterej u nás za dva roky tak akorát nasere vzorek na Bernábeúv stadión.

Škoda, že nedali šanci mně.

Reagovat
Radin

jen pojď :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Byl mi docela sympatickej jako hráč,když opomenu,že udělal prasáckej faul na Marqueze...ale neznal sem ho podrobněji,jestli je původem z Realu Madrid a ještě by se tam rád vrátil,tak ho nesnáším

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele