Nechceme Edouarda prodávat, reaguje na spekulace manažer Lennon

08.01.2020, 13:53
Aktuality
Ze Celticu před rokem a půl odešel Moussa Dembélé a nyní by skotský celek mohl přijít o dalšího mladého francouzského útočníka. Terčem spekulací je Odsonne Edouard, o něhož stojí Leicester City, případné nabídky každopádně budou pro glasgowský klub nevítanými záležitostmi...

Edouard v Celticu v sezoně 2017/2018 hostoval z PSG a následně se všechny strany dohodly na trvalém přestupu za devět milionů liber. Útočník podepsal smlouvu do léta 2022 a do této chvíle v rámci skotské nejvyšší soutěže nastřílel 36 branek.

O 21letého útočníka je zájem a sleduje ho například Leicester, jeho manažer Brendan Rodgers se údajně chystá nabídnout třicet milionů liber.

"Nemůžeme zabránit tomu, aby chodily nabídky, ale nechceme ho prodávat," řekl manažer Neil Lennon.

"Chceme ho tady i pro druhou polovinu sezony," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
DieryVonry

Je neuvěřitelně rychlej to by se Leicesteru hodilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten bude jednou dobrej, libil by se mi v premier league

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele