Nebráním se dlouhodobému setrvání ve Stuttgartu, prohlásil Kalajdžić

14.03.2021, 12:30
Aktuality
Stuttgart zažívá po návratu do Bundesligy povedenou sezónu, na čemž má nemalý podíl Saša Kalajdžić. Rakouský útočník, který vstřelil již 12 ligových gólů, se dostal do spojení s movitějšími kluby, sám se však nebrání setrvání ve švábském klubu...

Kalajdžić na sebe poprvé upozornil v Admiře Wacker, kde v sezóně 2018/19 po návratu ze zranění vstřelil v jedenácti zápasech osm gólů, čímž si vysloužil přestup do Stuttgartu.

Zdravotní problémy se mu však nevyhýbaly ani po příchodu do Stuttgartu, právě naopak, když si hned v přípravě přetrhl přední zkřížený vaz v koleně a měl před sebou dlouhou pauzu.

Třiadvacetiletý útočník do postupové sezóny VfB zasáhl až v úplném závěru, hned v úvodu letošního ročníku však o sobě dal vědět, když v prvních třech kolech třikrát skóroval.

Ve zbytku podzimu se sice Kalajdžić prosadil jenom dvakrát, o to více se mu ale daří ve druhé polovině sezóny, když v uplynulých šesti ligových duelech vstřelil sedm branek a i díky tomu se švábský klub drží v klidném středu tabulky na dohled pohárovým příčkám.

Kalajdžić si dobrými výkony řekl o zájem věhlasnějších klubů, sám ale na odchod nespěchá, dokonce nevylučuje dlouhodobé setrvání ve Švábsku. "Dokážu si to představit. Ve Stuttgartu nám všechno funguje, ve fotbale však nezáleží pouze na mě," řekl Kalajdžić.

Obě strany váže smlouva do roku 2023, takže na jednání o případném prodloužení spolupráce je zatím čas. "S agentem jsme se dohodli, že mě bude informovat, až když bude zájem konkrétní," vysvětlil útočník. "Zatím mi o ničem neříkal," dodal Kalajdžić.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (6)

Přidat komentář
Beči

Ale houby, přestoupí někam do většího, tam bude rok-dva leštit lávku a poté se vrátí do Stuttgartu. Klasický případ hráče, který má chvíli životní formu a hned po něm jdou velkokluby.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Pipo123

To mi pripomína príbeh Patrika

Reagovat
Beči

On se po dvou letech leštění lávky vrátil do Dórie? Nežiješ někde v alternativní realitě?

Reagovat
didosh

Zůstaň

Reagovat
Witcher

Arsenal za aspoň 50m liber

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele