Nasri a Carroll nedostanou nové smlouvy a opustí West Ham

29.05.2019, 16:45
Aktuality
West Ham United během letní přestávky opustí hned tři zkušení hráči. Nové kontrakty od londýnského klubu nedostanou Samir Nasri a Andy Carroll, stejně jako gólman Adrián...

Hammers za sebou nemají příliš vydařenou sezónu, ve které nenaplnili cíle, načež během letní přestávky čekají londýnský celek změny. Ty se dotknou zejména hráčského kádru.

Logickým krokem je neprodloužení smlouvy se Samirem Nasrim, jenž do WHU přišel teprve na konci uplynulého roku. Bývalý reprezentant Francie od té doby odehrál jenom pět utkání.

Podobně jako Nasri končí hlavně vinou chatrného zdraví i Andy Carroll. Vysoký útočník za "Kladiváře" nastupoval uplynulých sedm let, a přestože během zmíněného období vstřelil 33 ligových branek, byl často limitován zdravotními problémy. To ostatně platilo i pro skončenou sezónu.

Třetím do party, který WHU opustí, je brankář Adrián. Španělský gólman přišel do Londýna před šesti lety z Realu Betis a po většinu tohoto času plnil roli jedničky. To ale již neplatilo pro uplynulou sezónu, ve které 32letý brankář neodehrál ani jeden jediný zápas Premier League.

"Andy a Adrián odvedli ve WHU skvělé služby a poskytli nám i našim fanouškům celou řadu nezapomenutelných chvil. Přejeme jim, stejně jako Samiru Nasrimu, do budoucna to nejlepší," stojí na webu londýnského klubu.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (52)

Přidat komentář
lajka30

Když jsem viděl zápas West Ham-Arsenal tak byl Nasri nejlepší na hřišti, jenom škoda že má tak chatrný zdraví. Do Evertonu bych ho bral.

Reagovat
Seydou Doumbia

nebyl to jediný zápas ve kterém byl Nasri dobrý?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
krisa

ale to bylo ještě když hrál za Arsenal, ne?

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
zlatan-legend

Aby ne. Poměr smlouva/výkon mluví za vše

Reagovat
Bex5

Skutecny Kladivo

Reagovat
Csaplárova past

Nasri

Reagovat
mesyas

MARINO JEDNEj, konečně je Andy volný a dokonce zadarmo!

Reagovat
h8_sfatto

za odvoz drahej

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
h8_sfatto

Carroll ? já myslel, že ho nechali pojištěného někde utopit, aby se jim vrátila alespoň část nákladů za ten top omyl

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Melisko

To si mylis s Nantes a Salom..

Reagovat
OnlyWHU

Kdyby sis dal trochu práce podívat se do historie WHU, tak bys takový hovadiny nemohl psát. Fakt je, že se poslední sezony potácel mezi zraněními a vlastní blbostí. Před tím se ale v klubu v řadě sezon zapsal mezi legendy a top hráče. Za klub by se nechal zabít, tak jakej top omyl. Plivat na hráče, kteří v poslední sezoně nezazářili, je česká specialita, že!

Reagovat
Stannis Baratheon

To jsem ji ještě kupoval noviny Sport, a pamatuju si že tam přestup Carrolla popisovali snad jako jeden z největších přestupů historie.

Reagovat
Y.N.W.A

no to taky byl... v mnoha ohledech ...akorát ve všech totálně vym*danejch ohledech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Správne kroky, tí dvaja bez debaty, Adrián bol síce celkom kvalitná dvojka, no vzhľadom na to ako vynikajúce odchytal sezónu Fabianski, bude zrejme na dvojku stačiť aj niekto mladší z vlastných radov.

Reagovat
JessePinkman

Andy

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Nasriho bych docela bral ale je to celkem nereálný

Reagovat
Bandita_Harry

nesympatak, zoberte si radsej Oja

Reagovat
smazaný uživatel

já ho mám rád právě , a u nás by si ještě kopnul

Reagovat
John Obi Mikel

Carrol do Brightonu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

takze v Barce budou cele leto fans vyhazovat trenera, kterej s klubem dokazal obhajit titul, ale vyhral "jen" titul. V Chelsea zas trenera, kterej je dovedl na 3. misto a vyhral EL i kdyz mu prisel jen jeden hrac do pole na stalo...

Reagovat
blade115

Snad ne, to by mě fakt nasrali, kdyby ho teď vyhodili.

Reagovat
Busby babes

celej rok tu brecis za vyhazov...

Reagovat
blade115

No právě. Bylo tolik vhodných příležitostí, kdy ho vyhodit, ale to je teď passé, když vyhrál EL. Teď kdyby ho vyhodili, tak by odešel na vrcholu s trofejí v kapse jako oběť vedení, navíc jeho nástupce by tým přebíral v těch sračkách, ve kterých navzdory triumfu v EL reálně je, k tomu bez Hazarda a s přestupovým banem. Totálně neřešitelná věc, nutně by měl horší výsledky a na Sarriho by se ještě vzpomínalo jako na hrdinu. Nene, jen ať si to pěkně vyžere on a během té nadcházející bídy odejde pěkně zadními dveřmi. Ať není žádný prostor pro pochyby, jestli to náhodou není kvalitní trenér.

Reagovat
Busby babes

jako nevim, jestli jste si privedli dobreho trenera pro vas klub, ale on nakonec ty vysledky ma. A to spis navzdory okolnostem. S jedinou posilou Jorginhem. co vic mel vlastne dokazat?

Reagovat
blade115

Tak ony výsledky samy o sobě špatné nejsou, ale v kontextu toho, jaká to byla celý rok bída, že to umístění je i dílem katastrofální konkurence a že ten hezký fotbal, kvůli kterému přišel, se prostě ani náznakem nepřiblížil, tak to podle mě prostě žádný velký úspěch není. Tragédie teda asi taky ne, ale prostě je to pro mě promrhaný čas. Nevěřím, že někdy bude v Chelsea ten jeho fotbal fungovat. A taky podle mě trochu Sarri těží z toho, že všichni čekali průser.

Reagovat
Busby babes

no hele, ta konkurence lepsi nebude. Tottac ma uzkej kadr, imho nebudou moc investovat a kdo vi jak to bude v lete pokud vyhrajou LM. a vlastne i pokud nevyhrajou. Vy jste na tom buhvijak, bez hazarda, bez posil, chapu, ze na hovno (plus ta zrannei). Arsenal ma sice utok jak Brazilie, ale obranu jak Blsany, takze tam nikdy nevis. A my, kdo vi jak na tom vubec budem. Mimo City a Pool to zas bude souboj blbcu o to treti misto, to by byl muj tip. Pricemz u Poolu by me neprekvapil propad, pokud by jim nkedo z te utocne trojky odesel.

Reagovat
blade115

Tak já to beru spíš v porovnání zpětně. Nevím, co bude, ale vím, co bylo. Loni ani předloni by tenhle počet bodů nestačil ani na čtvrté místo. Pokud se měla Chelsea od loňska někam posunout, já to v tom prostě nevidím. Nekoukatelná sračka se celou sezónu hrála taky, jedna méně důležitá trofej se taky vyhrála, ve výsledku se zapracoval tak zhruba jeden odchovanec, v přestupech opět bída, z hlediska vstřelených a obdržených gólů to skoro nemohlo být srovnatelnější. S uvážením, že Sarri měl letos ještě oproti loňsku přeci jen lepší kádr o Jorginha a Kovacice, k tomu mu přišel "jeho" Higuain... Nevím no, jestli někdo skáče radostí, má asi moc nízké nároky.

Reagovat
mul

k počtu získaných bodov, za posledných 20 sezón by 72 bodov stačilo na TOP 4 v 13 prípadoch ...

Reagovat
blade115

Čím víc jdeš do historie, tím míň to je relevantní. Teď je silnější Tottenham, silnější City, silnější Liverpool, MU má pořád prachy na rozhazování, jen Arsenal je víceméně srovnatelný. Liga se vyvíjí a je úplně jiná než před 20 lety. Navíc, přínos Sarriho by se měl asi hodnotit podle toho, kde je tým pod jeho vedením teď a kde byl předtím, ne?...

Reagovat
Busby babes

tohle porovnavani poctu bodu proste vubec nema smysl. Nas treble tym vyhral ligu ze 79 body. No a co. Byl nas lonskej tym lepsi, protoze udel o 2 body vic? Nebyl.

Rikat EL mene dulezita trofej a shazovat to... vy jste tu obcas fakt blazni. zvlast od te doby, co ti to zajisti postup do LM. Ad prestupy, jake ma on slovo? Ok, Jorginha chtel, ale Kovacic a navic jen hostovacka? Pipita taky jen znouzectnost na hostovani a pokracovat nebude. Takze realne prisel jeden hrac.

Reagovat
blade115

Viz komentář výš, určitě má daleko větší smysl porovnávat letošní výsledky s těmi loňskými než s těmi z před dvaceti let.

EL je méně důležitá, sorry jako. Cestou se naráželo jen na týmy jako Frankfurt, Slavie, Borisov, Vidi nebo Soluň. Až ve finále Arsenal, jinak všechno týmy tak kategorie C nebo D. Loni měl Conte v LM třeba Atlético, AS Řím a Barcelonu a to byl jen v osmifinále. Kvalita těch soutěží je úplně někde jinde. A aby bylo jasno, ani náhodou Sarrimu účast nebo trofej v EL nevyčítám, jen vítězství v ní prostě nepřiřazuju takovou váhu.

Co se přestupů týče, nikdo mě nepřesvědčí, že Higuaín nebo Jorginho by tu byli, kdyby tu Sarri neseděl, takže určitý vliv na to měl. A ten jejich přínos je tak nějak nijaký, respektive Jorginho špatný není, ale díky němu se odsunul Kanté a já třeba pořád nejsem přesvědčen, že to za ten sotva znatelný efekt stálo.

V Anglii je první rok a samozřejmě by zasloužil více času, ale tím se vracím k tomu, že podle mě ta jeho filozofie je pro klub jako Chelsea špatná a další rok je sice krok jeho cestou vpřed, ale ve skutečnosti dalším krokem vzad.

Reagovat
Busby babes

a porad je v anglii prvni rok, co mu dat trochu casu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak propad sa cakal aj po odchode Coutsa, Klopp by podla mna zas nasiel niekoho schopneho. Ak cakat niekedy propad tak odchodom Kloppa

Reagovat
smazaný uživatel

to nie že len. uvedom si ze Barca dáva najviac na platy, najvacsie prestupy sú spojené s Barcou a máš tam trenera čo proti prehra 2x po sebe rozhodnutý zápas v LM lebo takticky ten team nevie reagovať. Finale Copy bol z jeho strany joke. Couts co bol pod Kloppom fantastický v Barce hra sracku. odide mu Paco a ide do sezony s 1 ST a 1 LB. Stažoval sa že LM v Rime prehral lebo mal slabu lavicku a ziadnu rotaciu do zalohy a co urobi dalsi rok ? Vidal pol sezony sedi, Alena zacal hrat v januari a pritom hrali stále tí istí.

Reagovat
Elliasson

Snad West Ham posílí. Viděl jsem je letos na vlastní oči, proto je budu sledovat více a určitě si zaslouží skončit na jednociferném čísle v tabulce.

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
Elliasson

Proč jste skončili až desátí? Máte opravdu parádní tým, klidně můžete bojovat i s lepšími týmy

Reagovat
hawk

Andy ho jsem měl rád, ale bohužel jeho zdraví bylo hodně chatrné a ze strany vedení šlo o logický krok, který mi tady před nedávnem ostatní fandové Irons omlátili o hlavu. Důležité bude udržet, případně posílit ofenzívu, protože i tohle je dle mě důvod, proč Andy končí, dříve když se vrátil tak byl jasné jednička a jeden z nejdůležitějších hráčů pro ofenzivu, to se bohužel pro něj změnilo (po dlouhé době byly v útoku i kvalitní alternativy).

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
Infernoqt

BBC journalist David Ornstein: "If Arsenal don't win the Europa League, their budget will be around £40m. If they qualify for the Champions League it'll be significantly higher." (Source: @bbcsport_david)

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

42 ?

Reagovat
kiciN

40 000 001

Reagovat
OnlyWHU

Lituju odchodu obou. U Andyho to už asi jinak nešlo, Adrián měl dost smůlu, že přišel skvělej Fabi. Oba ale klubu odevdali obrovskej kus práce a měl jsem je rád. Nad Nasrim zůstává otazník. Mezi nevýraznými výkony bylo pár skvělých. Tohle bych asi nechal na trenérovi. COYI!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele