Náskok Realu je velký, shodují se hráči Barcy

24.12.2007, 09:27
Aktuality
Barcelona si včera na Real věřila, v případě výhry mohla jeho náskok v čele španělské nejvyšší soutěže zmenšit na pouhý bod. Jenže stal se opak a Real nyní vede o sedm bodů. Hráči Barcelony však boj o titul nevzdávají.

Na Nou Campu byla k vidění jediná branka, která rozhodla o výhře Realu. Barcelona měla na vyrovnání téměř hodinu času, ale ani to nedokázala. "Nebyli jsme schopní se zvednout po inkasované brance. Real pak dobře bránil a čekal na protiútoky," hodnotil neúspěšný zápas domácí obránce Gabriel Milito.

"Hráli velmi dobře pozičně a bojovali o každý míč. Bylo těžké se proti jejich hře prosadit," chválil Milito soupeře. "Porážka je pro nás tvrdá a bolí. Ale týmy, které vyhrávají trofeje, jsou právě ty, které dokáží překonat těžké časy. A já věřím v náš tým."

Musíme dál bojovat

"Sedm bodů je velký rozdíl," připustil záložník Xavi, že Real se Barceloně hodně vzdálil. "My musíme dál bojovat. Real dneska zahrál dobře, hlavně v obraně, kde nám nedal prostor. Nám se nedařilo."

Podobně situaci Barcelony vidí i další záložník Andres Iniesta, který velmi dobrým výkonem dával domácím dlouho šanci na body. "Čekali jsme, že na Real budeme ztrácet jeden bod a dopadlo to takhle. Náskok mají velký," smutnil Iniesta.

"V prvním poločase jsme měli dvě nebo tři dobré příležitosti. Oni měli jednu a vstřelili z ní branku," rekapituloval. "Nevím, co jsme udělali špatně. Snažili jsme se a bojovali jsme, ale Real byl prostě lepší."

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Atletiko Madrid ještě vem natrhne p*del !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Samo, ze Real proste musel vyhrat, vzdyt je to Real a ten to dokaze ubranit. Jinak Ineiesta hral opravdu dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta a Touré byli jediní hráči, kteří se snažili.U ostatních mi přišlo, že je jim to skoro jedno.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele