Naši fanoušci si finále zaslouží, prohlašuje Raúl

03.03.2011, 10:14
Aktuality
Rok se s rokem sešel a Schalke oplatilo Bayernu loňské vyřazení ze semifinále DFB-Pokalu. Königsblauen včera po výborném defenzivním výkonu zvítězili v Allianz Aréně a jedinou branku utkání zařídil Raúl, jehož postup do berlínského finále těší především kvůli fanouškům...

Zkušený španělský kanonýr klání dvou trápících se mužstev rozhodl hlavičou po rohovém kopu již v 15. minutě a Schalke poté hubený náskok bez větších problémů udrželo až do konce.

"Jsem velmi šťastný. Tým nechal na hřišti všechno, naše bojovnost byla příkladná. Mám velkou radost kvůli fanouškům, ti si to finále opravdu zaslouží," prohlásil Raúl. "Věděli jsme, že naše šance přijde. Při standardních situacích jsme byli velmi nebezpeční a mohli jsme přidat i další gól. Celkově jdeme dál po zásluze, ačkoliv jsme po přestávce spíš už jen bránili," zhodnotil zápas trenér Felix Magath.

Moc do zpěvu naopak nebylo Louisi van Gaalovi, jehož tým zažil po sobotní porážce od Dortmundu další velkou prohru. "Je to obrovské zklamání. Hráči si to nedokážou vysvětlit, já to ale chápu. To je prostě fotbal, že mužstvo jen brání, pak předvede kontr a dá gól. Chyběla nám trocha štěstí, myslím, že jsme ve druhé půli hráli velkolepě," uvedl nizozemský kouč Bayernu, který tak neobhájí loňské dvě trofeje.

Autor: Petr Vaněček / bundesliga.de, goal.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nová stránka na FB kde budete moci číst novinky z eurofotbal.cz

Zároven každý týden si budete moci tipnout 20 zápasů na přesný výsledek.

10 nejlepších tiperů bude v TOP 10 každý týden a nakonci měsíce.

Za každej správnej výsledek se vám připíše 1 bod. Ukažte všem uživatelům stránky, že vy jste nejlepší v tipování zápasů.

http://www.facebook.com/home.php#!/pages/Fotbal-Tipova%C4%8Dka/149219508423267?v=wall

Reagovat
smazaný uživatel

proč ho nikdo nezabanuje?

Reagovat
smazaný uživatel

neeee asi a me za kazdou blbost daji hned ban na mesic

Reagovat
Filipow

Také je nová stránka na FB, kde budete moci číst novinky, o tom jak ti dát pár facek. konkrétnější informace zde: http://www.facebook.com/pages/Cutass-spamuje-EF-a-u%C5%BE-mn%C4%9B-to-nebav%C3%AD/197805940237711?created Sice jsem to sem jednou už napsal, takže je to trochu trapnější, ale už mně kámo štveš!

Reagovat
F.Torres

Rauul ještě by to chtělo postup přes Valencii a trošku se zvednout v tabulce a nebude to až tak špatná sezona

Reagovat
madridcan

to iba mne nechcelo nacitat EF? Mimochodom Raul

Reagovat
smazaný uživatel

taky mi to chvilku nešlo

Reagovat
smazaný uživatel

Po těch pískotech a plakátech si myslim že Neuer definitivně k Bayernu nepude.Jen nevim proč ho fanoušci tak nesnáší

Reagovat
smazaný uživatel

To není nesnášenlivost, ale spíš vyjádření nesouhlasu s jeho příchodem. Hlavně kvůli tomu, že tam teď výborně chytá odchovanec Kraft

Reagovat
smazaný uživatel

"Hast du keinen Stolz, Schalke-Schwein?" atd....nesouhlas se dá vyjádřit i jinak. Já taky nechci aby chodil, za ty prachy bych koupil pořádný obránce, ale tohle je prostě trapný, sám Rummenige se mu za fanoušky omlouval

Reagovat
Arne

By se v první řadě asi měli ozvat proti svému vedení... Ale je pravda, že já ohledně toho taky nejsem moc klidnej. Kdyby to nebylo tak nějak otevřený, tak by prostě vystoupil, řekl "Do Bayernu nikdy" a byl by klid.

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

Bayernu ide karta

Reagovat
smazaný uživatel

No myslím, že finále dají v pohodě. Aspon něco pro Schalke a Evropskou ligu mají jistou a příští rok snad boj o titul. Už by ho mohli konečně dát.

Reagovat
Kenneth

Raúlitooooo.

Reagovat
smazaný uživatel

schalke

Reagovat
smazaný uživatel

Raul

Reagovat
smazaný uživatel

Raul

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele