Narsingh: O přestupu do Ajaxu bych se dvakrát nerozmýšlel

04.04.2012, 11:00
Aktuality
Ajax disponuje vyhlášenou líhní talentovaných hráčů, ne všichni ale vkročí do velkého fotbalu v jeho dresu. Jedním z nich je i Luciano Narsingh, který na sebe momentálně upozorňuje výbornými výkony v dresu Heerenveenu a touží po návratu do Amsterdamu, jenž byl na spadnutí již v lednu...

Jednadvacetiletý záložník se teprve v minulé sezóně dostal do základu Heerenveenu a během té letošní se již spekuluje o jeho odchodu. Zvlášť když o něj již v zimním přestupním období stál Ajax a snahu o jeho příchod zřejmě vyvine i v létě.

Návratu do svého rodného města se navíc nebrání ani sám Narsingh. ”Zatím nechci odcházet do ciziny, takže logickým krokem pro mojí kariéru je velký klub v Nizozemsku. Ajax toto kritérium splňuje a určitě bych se dvakrát nerozmýšlel, pokud by se naskytla šance tam přestoupit,” prohlásil autor šesti ligových branek.

”V zimě nebylo na zrealizování transferu dost času, ale možná se to povede dotáhnout po této sezóně,” věří Narsingh, jehož smlouva se "srdíčky” běží do června 2013. ”Četl jsem, že moje cena nyní činí šest milionů eur. Když pomyslím na to, že mě mohl mít Ajax zcela zadarmo,” rýpnul si Narsingh závěrem do vedení mateřského klubu.

Autor: Petr Vaněček / goal.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
Stiksxx

Ten Heerenveen to asi taky po sezoně možná dost rozprodá..má neskutečně dobrou sezonu Po "Nasrim" tam pujde i Dost co?

Reagovat
FC Porto FC

mohl by

Reagovat
cetto

hlavně mají Kopice .P

Reagovat
AjaxFans

S Dostem se ještě uvidí,ani bych se nedivil,kdyby prchl do zahraničí.A za Narsingha se mi zdá 6 mga eur nějak moc.

Reagovat
stas87

dost ma udajne namierene do gladbachu...uvidime co je na tom pravdy,moze ist aj na EURO ako nahradnik?

Reagovat
AjaxFans

Těžko říct.Co vím,tak hrávali na 1 čistého hrota.ALe možná se rozestavení poupraví při formě Persieho a Huntra

Reagovat
Stiksxx

To si myslím že Ajax by byl teda víc krok dopředu než Gladbach..pochybuju že si tuhle formu odnesou i do příští sezony.

Reagovat
stas87

tak zasa pojde do kvalitnejsiej ligy s moznostou predkola lm,to mu v podstate ponukne aj ajax ale hrat BL je aj otazka prestize,no,budu mat 18 milionov za reuse,snad ten tim vhodne doplni a nezvrhne sa to v nejakych starych hracov co pred casom ziarili...zalezi aj ci odide dante

Reagovat
Stiksxx

Což o tom žádná že by mohl hrát kvalitnější ligu, ale pořád si myslím že je lepší hrát kvalitní ligu na vrcholu než kvalitnější někde v druhé polovině tabulky..opravdu nevěřím, že si Gladbach udží formu navíc, když třeba bude hrát poháry, na které nejsou zvyklí.. neřeknu Brémy, Stuttgart apod..ty se stále pohybují v bojích o poháry ..Viz například Mainz

Reagovat
Filip12

,,smlouva se srdíčky''

Reagovat
Krausio_Real_M

Ale no tak...

Reagovat
cetto

nový Messi, Puyol i Casillas dohromady

Reagovat
Filip12

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele