Narsingh byl na operaci, chybět může devět měsíců

17.01.2013, 21:01
Aktuality
Hodně dlouhou přestávku před sebou má Luciano Narsingh. Nizozemský reprezentant a křídelník PSV Eindhoven si nedávno poranil kolenní vazy a následná vyšetření potvrdila nejčernější obavy o vážném zranění. Hráč se včera podrobil operaci a mimo hru může být až devět měsíců...

22letý fotbalista se zranil v posledním utkání loňského roku, v němž PSV vyhrálo vysoko 6:1 na půdě Bredy. Hřiště tehdy musel v 77. minutě opustit na nosítkách a už první prognózy nebyly příliš příznivé. A podrobná vyšetření obavy z přetrženého zkříženého vazu jenom potvrdily.

"Luciano Narsingh bude mimo hru šest až devět měsíců poté, co se ve středu podrobil operaci kolena. Útočník PSV utrpěl poškození zkříženého vazu 22. prosince při výhře 6:1 v utkání na hřišti Bredy," stojí v prohlášení eindhovenského klubu.

"Narsingh se operaci podrobil ve středu odpoledne na Bergmanově klinice v Naardenu. 22letému fotbalistovi nyní začíná dlouhá rekonvalescence," oznámil dále nizozemský celek.

Narsingh vedle ligových zápasů přijde minimálně o velkou část ze zbytku kvalifikace o postup na MS 2014. Pro PSV je pak jeho zranění o to horší, že mu dlouhodobě chybí další ofenzivní hvězda Ola Toivonen. Švédský reprezentant má vážné problémy se stehnem a mimo hru bude do dubna.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com, goal.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
PetersCZ

Reagovat
smazaný uživatel

tak aspoň titul zůstane v Amsterdamu

Reagovat
JackDaniels.

ty si pako... mal tak slubne rozbehnutu karieru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stiksxx

na jednom hráči to fakt nestojí.

Reagovat
AjaxFans

Nestojí,když pokoupíte celou ligu

Reagovat
Stiksxx

ta závist je hrozná vlastnost.

Reagovat
AjaxFans

Já jsem spokojen,sice by nějaký vetší nákup neuškodil, ale . . . . ..

Reagovat
Stiksxx

tak to je hlavní. já budu zase nasranej když to tentokrát nedotáhneme

Reagovat
smazaný uživatel

Pevný nervy při rekonvalescenci.

Reagovat
smazaný uživatel

nedovedu si představit nehrát fotbal 9 měsíců.... jako by otěhotněl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kdo je to?

Reagovat
smazaný uživatel

proboha

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele