Nani bude znovu bez práce, Melbourne Victory mu neprodlouží kontrakt

31.05.2023, 12:46
Aktuality

Další stěhování před sebou má Nani. Již 36letý portugalský křídelník po jedné sezoně opustí Melbourne Victory, v australském týmu mu dobíhá smlouva a novou nepodepíše.

Nani přišel loni v červenci a odehrál jenom deset zápasů, v nichž nedal žádnou branku. Pod nízký počet startů se velkou měrou podepsalo i vážné zranění kolenních vazů, to utrpěl v zimě a po operaci je stále mimo hru.

"Melbourne Victory může potvrdit, že Luis Nani po sezoně 2022/2023 opustí klub. Rádi bychom Nanimu poděkovali za jeho příspěvek a popřáli hodně štěstí do budoucnosti," stojí v prohlášení australského celku.

Nani s velkým fotbalem začínal v lisabonském Sportingu a osm let byl kmenovým hráčem Manchesteru United (230 zápasů a 40 branek), od roku 2015 zkoušel štěstí ve Fenerbahçe, Valencii, Laziu, znovu Sportingu, Orlandu City a italských Benátkách. Vidět byl i na reprezentační scéně a v roce 2016 slavil s portugalskou reprezentací titul mistra Evropy.

Autor: Tomáš Pavlík / lequipe.fr

Komentáře (6)

Přidat komentář
shitcool

Ten by se mi líbil v Sigmě

Reagovat
king23

To je slušnej kariérní sešup. Od hvězdy United, přes paběrkování až po USA, druhá italská a Austrálie

Reagovat
nani92

zranenia no

Reagovat
Seydou Doumbia

on a Quaresma kdyby naplnili svůj potenciál...bože to by bylo

Reagovat
Ingimir

za Benátky hral v Serii A

Reagovat
nani92

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele