Najíždí do vápna jako motorka, chválil Ancelotti Bellinghama po dalším gólu

30.11.2023, 10:55
Aktuality
Jude Bellingham (© AFP)

Záložník Jude Bellingham nastoupil v Lize mistrů počtvrté v dresu Realu Madrid a opět skóroval, což se dosud žádnému fotbalistovi nepovedlo. Dvacetiletý anglický reprezentant ve středu přispěl navíc i jednou asistencí k vítězství 4:2 nad Neapolí, kterým si španělský velkoklub zajistil první místo ve skupině C.

Ve 22. minutě si Bellingham naběhl na přesný centr Davida Alaby z hloubi pole a hlavou překonal brankáře Alexe Mereta. Byl to jeho 15. gól v 16. utkání za Real, který ho koupil v létě za 103 milionů eur (2,43 miliardy korun) z Dortmundu. Už nyní překonal svůj střelecký účet z minulé sezony, kdy se za Borussii trefil čtrnáctkrát.

"Je úžasné, jak chodí do vápna. Najíždí tam jako motorka," chválil svého svěřence trenér Carlo Ancelotti v televizním rozhovoru. "Nikdo si nedokázal představit, že se tady adaptuje tak rychle a bude předvádět takovéhle výkony. Překvapuje fanoušky, spoluhráče i soupeře," uvedl nejúspěšnější kouč v historii Ligy mistrů, kterou dokázal vyhrát čtyřikrát.

Italského trenéra potěšil i devatenáctiletý Argentinec Nico Paz, který se blýskl v 84. minutě vítězným gólem. "Mám ohromnou radost, je to sen. Chvíli jsem tomu ani nemohl uvěřit," uvedl hráč, který poprvé nastoupil za Real až tento měsíc. "Jsem moc rád, že jsem pomohl týmu. Jel jsem na automat, ani nevím, jak jsem to trefil. Spoluhráči se radovali asi ještě více než já. Je to i vzkaz pro mladé hráče: je možné se sem dostat," uvedl syn bývalého argentinského reprezentanta Pabla Paze, jenž nastoupil od 65. minuty.

Autor: ČTK

Komentáře (29)

Přidat komentář
Pithivier

Docela nakup pod cenou, Real by mel poslat Dortmundu dalsich 50 mega

Reagovat
Well

Musel se kompenzovat Hazard.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
king23

tak to nám ještě 100 mega někdo dluží

Reagovat
Well

Musíš se na to dívat jako, že Courtois stál 80 a Rudiger 40, žádný Hazard u nás nikdy nebyl.

Reagovat
Jordi Alba

Žadnej Coutinho u nás nebyl a ta částka taky nesouhlasí.

Reagovat
ACSeRw!n

bezec za 100 mega ?

Reagovat
M.Vaza

*Motorka

Reagovat
janinho

cena bola relativne OK (za 150m su uz hraci takmer nepredajni), ale musim povedat, ze aj ked som vedel ze Bellingham je vyborny hrac, tak toto som od neho urcite necakal. masaker co ten chlapec ukazuje v 1.sezone, tam asi plati ze sky is the limit

Reagovat
misinho7

bestia

Reagovat
Mönchengladbach

Na to, jak tu fans Realu po konci přestupáku hromadně psali, že sezóna je předem odepsaná, tak dnes vedou ligu a v LM jedou na plný počet ve skupině, což se jim snad nikdy nepodařilo.

Reagovat
Pharrell

Povedlo se to RM pouze jenom 1 x v historii LM. V sezóně 2011/12 udělali plný počet bodů ve skupině parta kolem CR 7 , S. Ramose a spol.

Reagovat
Mishko

2014/15 tiež, to bola skvelá sezóna až na to šokujúce zaváhanie s Juve, škoda, El Clasico ako finále LM v časoch CR/LM by bolo nádhernou spomienkou

Reagovat
Well

A ještě nás pohřbil Morata.

Reagovat
misinho7

aby to tuto sezonu nebol Joselu...

Reagovat
Well

On spíš hlavně byl paradox, ze u nás se rok před Morata dlouhodobě nedostal do základu a hned po přestupu nás sestřelil.

Reagovat
Laliga

Po vedením Ancelottiho

Reagovat
misinho7

Reagovat
Pharrell

A jo sorry promiň na tuto sezónu (2014/15) jsem zapomněl . Jj ale toho Moratu už jsem si i vzpomněl . To on vyřadil RM v semifinále LM viď .

Reagovat
misinho7

Tak prestupak nebol zly, tam vsetkych stvalo ze neprisiel hrotak. Co moze byt stale problem. Chytil sa vsak Jude, Rodrygo teraz explodoval a chytil brutal formu a teda potom sa snad zas chyti Vini. Ale stale si myslim ze absencia world class hrotaka moze byt dolezite minimalne v LM. Joselu je fajn, ale to je cisty backup.

Reagovat
zasranej malíř

Klenot

Reagovat
Jordi Alba

Jak to má vůbec teď ten Real, chtějí furt toho Mbappého na hrot nebo ne ?

Reagovat
misinho7

Tazko povedat. Pride Endrick, je tam Vini a Rodrygo plus Jude. Ta formacia nam sedi. Akoze teraz neviem ako by vsetci hrali ale myslim si ze ak bude moznost tak Floro ho privedie. Predsa len je to superhviezda a mozno naj hrac.

Zaujimave bude ako to poskladaju ak sa tak stane. Vini je na LW, Rodrygo explodoval a snad to zas nie je len zablesk ale kazdemu je jasne ze proste najlepsi je na LW a Mbappe tiez najradsej hraje zlava Plus Jude by sa musel viac stiahnut a urcite by uz nebol tolko golovy. Na druhej strane, tie goly boli len nadstavba ide o to ako tvori, dribluje a vytvara sanca ci pomaha vzadu. Cize asi to by nebol problem. Ten si tam zacina robit co chce.

Reagovat
Well

Těžko říct kolují různé info, můžeš se třeba dočíst, že od něj upustili kvůli tomu, že ten přestupovy bonus je moc vysoký, kvůli tomu, že by narušil platovou hierarchii, že hraje pozici jako Vini a ten upgrade není adekvátní těm penězům a nebo že fanoušci na něj mají averzi za to, jak se zachoval a kdyby se mu nedařilo, tak by následovala obrovská vlna hejtu. Naposled tu byl ten bulvarek o tom, že se zaměřuje Real na Haalanda, že i jeho agentka byla na SB. Pak se furt skloňují ta jeho slova ohledně toho, že Real se neodmítá a do Reálu nešel jen díky tomu, že tam zrovna byl v útoku držitel zlatého míče Benz a on chtěl hrát samozřejmě jedničku, což se teď samozřejmě uvolnil tento post. Dokonce kdysi i proběhlo, že bylo v plánu, že půjde Dortmund, pak City a ue City do Reálu. Takže si z toho všeho vyber.

Reagovat
Well

Jo a úplně poslední sranda zprávička v éteru byla, že je Real nachystaný přivést oba, což je už úplný extrem a nedovedu si ani představit, jak by tohle chtěl někdo poskládat v realitě.

Reagovat
misinho7

to s oba je blbost utok Vini-Mbappe-Haaland-Rodrygo? akoze pri tom co momentalne mame sa nam viac hodi hrotak ako dalsie "kridlo" ale ak bude moznost aby Mbappe prisiel tak prsote ci chceme ci nie je to naozaj svetova kvalita a proste treba ho zobrat

Reagovat
Well

Psalo o tom více zdrojů, ale taky tomu nevěřím, to akorát někdo vypustil, protože to vzbudí zájem. Oficiální zdroje Realu teď hlavně pějí ódy na Juda a Rodryga + na pár kluků z Juvenilu A.

Reagovat
misinho7

Tak nedavalo by zmysel ani ich dvoch mat. Maximalne jeden z nich a potom to tam uz mame pokryte a este na svoju sancu cakaju mladici ako Arda, Paz atd..Ja mam radsej Mbappeho lebo ten dokaze toho spravit viacej sam na druhej strane Haaland so servisom od Viniho, Rodryga ci Juda by to tiez nemal zle.

Reagovat
Jordi Alba

To si predstavovat taky nechci.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele