Na velké finále jsme připraveni, říká Essien

21.05.2008, 11:43
Aktuality
Chelsea dnes čeká největší zápas v její historii – finále Ligy mistrů. Také pro hráče jejího kádru bude finálový zápas nejprestižnější evropské soutěže novinkou. Záložník Michael Essien si z toho hlavu nedělá a věří v úspěch svých barev.

"Myslím, že jsme zvyklí na velká očekávání před nejdůležitějšími zápasy, takže to nebude problém," hlásí před finále Essien.

"Někteří naši hráči mají za sebou Africký pohár národů, což je obrovská akce, právě jako finále Ligy mistrů," míní ghanská hvězda. "Očekáváme těžký zápas, ale my jsme tu proto, abychom odvedli svoji práci a uvidíme, co se stane. Moc se těším a jsem přesvědčen, že můžeme vyhrát."

Chelsea stojí v cestě Manchester United, který má s finále Ligy mistrů větší zkušenosti. Rudí ďáblové se z výhry v této soutěži radovali naposledy v roce 1999, což si Essien dobře pamatuje. "Díval jsem se v televizi, velmi dobře se vzpamatovali z inkasované branky. Víme, že budou dnes bojovat jako tehdy, ale to my taky," dodal.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Grant si zaslouží trofej,doufám že vyhrajem

Reagovat
smazaný uživatel

Fergie si ji zaslouzi neméně

Reagovat
smazaný uživatel

MANCHESTER is KING ...MANCHESTER is god ..........MAnchester go go go go....ideme na titul !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Eboué fandí Manyoos

Reagovat
smazaný uživatel

MANCHESTER GO GO GO GO GO OG OG OG GO CHESLEA

Reagovat
smazaný uživatel

palce si davaj ake chces,vitazom Ligy Majstrov bude chelsea

Reagovat
jtbs

dufam ze nie...ti skrachovanci z chelsea by dostali dalsiu ranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Malouda do Barcelony?

Španělský Sport hlásí dalšího zájemce o záložníka Chelsea Florenta Maloudu. Kromě Liverpooluby mohl Francouz skončit i v Barceloně, kam si ho údajně vyhlédl nový trenér Guardiola.

To by se mi celkem líbilo... Neposílili bysme konkurenci

Reagovat
smazaný uživatel

já bych maloudu nezatracoval hele řekl bych že se může slušně rozehrát, pár zápasů už sobrých měl, je v Anglii dost dlouho aby něco ukázal, sezonu bych mu ještě dal šanci

Reagovat
smazaný uživatel

Mě šlo o to,že když už prodat tak mimo Anglii.. Pokud přijde slušná suma samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Přál bych to Petrovi Čechovi. Zvedlo by to jeho seběvědomí ještě víc. Jinak Chelsea moc nemusím. Je to podle mě klub s ne zrovna velkou histrorií. Kdyby nebylo Petra tak bych se všema deseti přiklonil na stranu Manchesteru, v němž nejvíce obdivuju práci Sira Alexe. To je manažer, který jde s dobou i ve svých 70 letech, to nezvládá ani leckterý 50 letý coach. Jinak klub mého srdce je Real a doufám, že příští rok ve finále budeme my, nebo aspoň v roce 2010 na Santiago Bernabeu - tam bude motivace zaručená! Tak hlavně ať dneska uvidíme pěknej útočnej fotbal, a ať vyhraje lepší!

Reagovat
Staenly10

Fergusonovi uz je 70 ??

Reagovat
smazaný uživatel

manchesteer GO

Reagovat
smazaný uživatel

tak si vemte kapesnicky chelsea at se pak mate do ceho vyplakat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele