Na Odda udělali v Německu velký dojem fanoušci

03.10.2008, 20:40
Aktuality
Massimo Oddo v létě vyměnil AC Milán za Bayern Mnichov a nové prostředí si zatím nemůže vynachválit. Na italského obránce udělali obrovský dojem především němečtí fanoušci...

Pro Odda bylo šokem již to, když v hledištích bundesligových stadionů viděl spoustu rodin s dětmi, další překvapení ho pak čekalo v průběhu utkání na půdě 1. FC Köln. Trenér Jürgen Klinsmann ho poslal rozcvičovat se před sektor s domácími fanoušky.

"Pokud by jste něco podobného udělali v Itálii, házeli by na vás všelijaké předměty. Tady je to naprosto fantastické. Fanoušci jdou na stadion společně a už tohle je triumf sportu. V Itálii se bojíte vzít na zápas rodinu," srovnává Oddo podmínky v Itálii a v Německu.

Oddo poslední dva ligové zápasy začínal na lavičce, v utkání Ligy mistrů proti Lyonu pak již nechyběl v základní sestavě a odehrál celý zápas. Bývalý kapitán Lazia věří, že na Klinsmanna udělal dojem a zajistil si stálé místo v základu. "Nepřišel jsem sem, abych jenom seděl na lavičce. Přišel jsem do skvělého klubu, který má vynikající organizaci a do týmu jsem byl přijat velmi dobře. Jedinou věcí, která mě mrzí, je nedostatek bodů v tabulce," řekl dále Oddo.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží jaký dojem udělal on na ně

Reagovat
smazaný uživatel

mno tak Italove sou trosku magori fanousci no to my sme vo proti nim fakt svatousci

Reagovat
Arne

Reagovat
irik

V Německu vezmeš na zápas manželku s díťetem , v itálii bratránka boxera

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele