Na MS klubů se budou testovat míče s mikročipem

16.11.2007, 11:00
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Neviete niekto či bude dávať nejaká TV prenosy z MS klubov??? Rád by som si pozrel

Reagovat
smazaný uživatel

řek bych, že určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovýhle situace, kdy je sporný, jestli míč přešel přes čáru, jsou velmi sporadický. Kdyby radši vymysleli něco, jak odhalit ofsajdy.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak...to je oveľa väčší problém.

Reagovat
smazaný uživatel

čipy v hráčích

Reagovat
smazaný uživatel

Stačil by video rozhodčí jako v hokeji. Hlavní sudí by se ho zeptal vysílačkou a je to... Jenže to ve fotbale nikdy nebude, páč ve fotbale se točí větší peníze.... Už by nešlo ovlivňovat zápasy..

Reagovat
smazaný uživatel

To bys jako chtěl aby se vždycky kvůli každýmu offsidu zastavila hra a projednávalo se? To by byl pak strašně rozkouskovanej.Už teď každej nadává že rozhodčí každym odpískanym faulem kouskuje hru, a teď ještě projednávat každej trošku podezřelej offside.

Reagovat
smazaný uživatel

toho video rozhodciho treba jen na sporný pentle a sporný goly,offside bych tolik neresil,to by tam pak zase ty pomezní stáli pro okrasu(nekdy spis naopak:-P)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele