Na marodku Barcelony přibyl Alonso, obránce čeká operace zad

01.01., 11:01
Aktuality
Marcos Alonso (© AFP)

Marcos Alonso letos naskočil jenom k sedmi zápasům a větší porce odehraných minut ho nečeká ani v nadcházejících týdnech. Obránce Barcelony má problémy se zády, řešením se tento týden stane operace.

33letého obránce záda trápila od začátku prosince a po několika dnech se začalo spekulovat o nutnosti operace, nyní bylo vše oficiálně potvrzeno a Alonsa podle tisku čeká dvouměsíční pauza. Barceloně vše značně komplikuje plány, s fotbalistou totiž nepočítala a během ledna ho chtěla prodat.

"Marcos Alonso se podrobí operaci zad, s nimiž měl během uplynulých týdnů problémy. Informaci ohledně délky absence poskytneme okamžitě, jak dostaneme zprávu o průběhu chirurgického zákroku," oznámil katalánský klub v prohlášení.

Barceloně vinou operace zad chybí i brankář Marc-André ter Stegen, sezona už skončila pro Gaviho a mimo hru jsou rovněž Pedri a Iñigo Martínez.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
Gazdo

Who cares

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele