Na Lize mistrů vydělal nejvíce Manchester United

24.06.2008, 11:57
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To je k smíchu, když vítěz poháru UEFA vydělá míň, jak ten, kdo nezíská v LM ani bod

Reagovat
forrest

tjn

Reagovat
smazaný uživatel

Na tomhle je videt ze ani za 100 let se nemuzou ani "predni ceske kluby" vyrovnat ten prumerny Anglickym... jedina moznost je ze by nejakej bohatej strejc koupil nejakej nas klub a zacal do nej lit prachy...

Reagovat
herbage

Myslíš jako ti Ukrajinci v Opavě? Já bych radši volil postupnou poctivou cestu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mas pravdu ze je postupna cesta monhem lepsi ale naprosto nerealna...

Nase liga postrada kvalitu a te muzeme dosahnout jedine tim ze budou kvalitni odchovanci ale ty tu neudrzime protoze jdou za penezi do Ruska na Ukrajinu ale treba i do Norska... Me naprosto dorazilo jak z Baniku (coz je klub hrajici na spici) odesel Magera do pruemrnyho Rumunskyho klubu a Bystron sel do Bulharska... do uz i takovehle "rozvojove" zeme nas predbihaji ve kvalite ligy a to je fakt moc spatny...

Reagovat
smazaný uživatel

ten odchod hráčů mě taky hodně překvapuje.Ještě pochopim že někdo odejde do Belgie nebo Dánska ale aby ty nejlepší hráčí odcházeli do Rumunska,Bulharska,Rakouska atd nepochopim.Když nedokážeme konkurovat takovým ligám tak je to už hodně špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš,že Belgie je o tolik výše než Rumunsko? Na východě jsou mnohem větší prachy než v Belgii... Proto se tam taky ti hráči zakopají spíše.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze ona i ta Belgie je o par urovni nad nama! Vlcek odsel ze slavie a to v teto chvili je na tom z ceskych klubu nejlepe! Sel radsi do anderlechtu hrat jejich ligu nez aby zustal unas to je dalsi dukaz toho ze "kamkoli jinam nez do gambrinus ligy"

Reagovat
smazaný uživatel

no myslím,že česká gambrinus liga je aspoň lepší než slovenská corgoň liga

Reagovat
smazaný uživatel

A říkám,že není nad náma?

Pod náma je slovenská a nějaký ty příjadranský... A je to hlavně v tom,že kluby chtějí vydělat co nejvíce peněz a pokud možná bez práce. Proto prodají všechny hráče,kteří za něco stojí a jsou spokojení,že mají peníze. Pak se není co divit,že je návštěvnost 4000,že se nedostávají týmy do pohárů atd... Třeba anglické kluby vydělávají obrovské částky na divácích.. u nás jsou příjmy z diváků v rámci desítek/stovek tisíc,na Emirates v rámci milionů.

Reagovat
herbage

To je hlubší problém a chtělo by to tedy hlubší analýzu. Bylo by dobré, kdyby se k tomu vyjádřil nějaký zkušený člověk z oboru, třeba páni trenéři Csaplár či Hřebík, ti k tomu mají opravdu co říct. Zároveň by to bylo pro čtenáře mnohem zajímavější, než rozhovor s nějakou hooligan nickou. Já bych ten rozhovor milerád provedl, bohužel nemám kontatakty na oba pány.

Reagovat
smazaný uživatel

jj to mas pravdu to by bylo opravdu moc zajimavy jak vidi budoucnost ceske ligy a jak ji srovnavaji s ostatnimi... idealni by bylo kdyby se nezavisle na sobe na tohle tema udelal rozhovor z vice trenery ne jen s jednim...

Reagovat
smazaný uživatel

Zase nemůžeš srovnávat GL s PL!Ale faktem je,že tady se fakt není na co koukat!!Málokdy je vidět opravdu pěknej fotbal!!!A s těma prodejema našich talentovaných hráčů už to taky není,co bývalo,už to nejsou takový prachy!Teď naposled to byl Fenin,že si Teplice přišli na dobrý prachy,ale před ním to byl naposled za velký prachy odchod Baroše z Baníku do Liverpoolu a pak dlouho dlouho nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Kalouda,Mazuch,Papadopulos,Pekhart.... Ti nejnadějnější hráči odchází neustále...

Reagovat
smazaný uživatel

To jo,ale už to nejsou takový mega přestupy,ti kluci většinou paběrkujou a pořádně se neprosadí...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele