Na Euru jde o body, odpověděli Češi Platinimu

08.06.2008, 14:48
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (79)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ujfi notak.... co mu treba rict ze ten výrok pravdě absolutně neodpovídá?

Reagovat
smazaný uživatel

Nahodou to vyresil az prekvapive dobre. At je za blbce pro zmenu Platini.

Reagovat
smazaný uživatel

michel asi v zivote iny sport ako futbal nevidel. to iste sa predsa moze stat v akomkolvek sporte okrem tych ktore sa vyhodnocuju na zaklade matematickych cisiel (atletika, lyze...)

Reagovat
smazaný uživatel

nasi odpovedi bude vitezstvi nad portugalskem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jtbs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, na šampionátech jde hlavně o body, proč tedy všichni češi už 4 roky hromadně brečí, že "nezaslouženě" vypadli s Řeckem?.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Spíš, že Řekové nezaslouženě vyhráli EURo a to brečí zas pro změnu všechny fotbalové velmoci. Zajímalo by mě, co na to tehdá řikal Platini.

Reagovat
forrest

A to je totálně vedle... Bavíme se o Česku, ne o všech evropskych velmocich.

Reagovat
fantomas

Co je na tom vedle, já jen doplnil bruce, že to nejsme jen my, kdo tehdy brečeli. To jen ty tady furt ukazuješ jaký jsme **** a *******.

Reagovat
forrest

No to si pletes, prave, ze my jedini jsme na to narikali. Dobre, cela Evropa rekla, ze vyhral defenzivni antifotbal, ale tim to vsude skoncilo. Kdezto u nas se o tom jeste hovorilo dlouho... A stejne by tomu bylo, kdyby jsme vcera byli v pozici Svycarska a to by vyhralo 1:0 jako my. Myslis, ze v pripade nepostupu, bychom nebreceli a nerikali, ze za vsechno muze zapas se Svycarskem?

A co udelali Svycari? Trener Jakub Kuhn? Rekl dve vety, ze byla smula, ale jde se dal a chce postoupit. Takhle bychom MY nikdy nemluvili!

Reagovat
jtbs

cesko nieje futbalova velmoc, som zvedavi po odchode galaska a hl. kollera

Reagovat
fantomas

Co to blábolíš, jestli si po tom EURU 2004 prošel všechny rodiny a poslouchal u nich, jestli brečí a nadávají nebo ne, tak bych ti i byl ochotnej věřit, ale toto? To, že jeden z hráčů řekl, že sme si zasloužili posotupit a jedno medium napsalo totéž, neznamená, že brečí celej národ. Takových indivuí bys určitě našel i v jiných zemích, očemž se tě právě snažim přesvědčit.

Reagovat
forrest

Nech to bejt, ja jsem chtel jen rict, jakej je rozdil mezi mentalitou Cechu a ostatnich zemi. Fakt by me zajimalo, jak bychom reagovali v opacnem pripade, kdybychom byli celej zapas lepsi a prohrali 0:1.

Reagovat
fantomas

Zazouvá si každej, to je jasné a mentalita to neovlivní. Každého to mrzelo a tak si v afektu prostě rýpl do hry Řeků. Pár dní po zápase už ale určitě bylo ticho i u nás, protože si naši uvědomili, že si za to mohli jen a jen sami.

Reagovat
forrest

OK, kdyz bychom ale vyhrali stylem Recka, to by naopak hralo velice dobre (jako my) a my je porazili jako oni nas, dokazal by sis priznat a rict Rekum (jako oni me), ze si zaslouzili vyhrat a ze my jsme hrali hnusnej fotbal...

To je uplne stejny jako vcera, nikdo si tady neprizna, ze Svycari si zaslouzili vyhrat. Maximalne, ze jsme meli konecne trochu stesti...

Reagovat
fantomas

Nikdo si to nepřizná??? Nevidel sem tu jediného nekritického člověka.

Reagovat
forrest

Tak si dojdi k ocnimu.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

ja si priznam, ze sme hrali lip.

Reagovat
fantomas

Souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Zadny rozdil neni, mel bys videt co se treba dnes pise v irskych novinach. Ti uz breci, ze se jasne ukazalo, ze my jsme na euru nezaslouzene, kdyz ani nedokazeme herne prehrat "podprumerne" svycary, kteri hraji pouze proto, ze jsou poradatele. Tim ze je potrvzeno,ze tam meli byt oni, a ze to Platini v podstate potvrdil. O Sverkosovi napsali, ze je to zlodej, ktery ukradl svycarum jasne vitezstvi. Nevim, kdo malem neporazil San Marino...

Reagovat
jtbs

teraz nasere na hlavu aj chorvatom, lebo rakusania mali viacej sanci. Hold taky je futbal. Chorvati mali penaltu a zo3 sance a to im uplne stacilo.

Reagovat
forrest

Přesně tak!

Reagovat
Andis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

myslím,že na něj reprezentanti reagovali sympaticky,lepší,než nějaký hádky...

Reagovat
smazaný uživatel

forrest: Částečně máš pravdu. Minimálně jednu českou **** jsem tu dnes v 15:08 objevil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
honziss

Reagovat
forrest

DecoSouza: Tak hlavne, ze jsme vyhrali, mame body, dobry... Ty zrovna patris k tem, o kterym mluvim, k typickejm Cechum...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdežto ty jsi ta správná osvícená pubertální individualita...zííív

Reagovat
forrest

Myslim, ze ne. Kolik ti je?

Reagovat
fantomas

Reagovat
forrest

Koukam, ze ty mas velice duchaplny prispevky, kdyz to neni smajlik s ocima v sloup, tak je to smajlik, ktery se smeje...

Reagovat
fantomas

Cp by sis představoval, abych tady opěvoval tvuj nizky inteligenční koeficient?

Reagovat
fantomas

*Co; kvocient

Reagovat
forrest

Kazdej se nekdy splete, ale vy tyhle vete to spatny nebylo :)

Reagovat
fantomas

Cooo?

Reagovat
forrest

Reagovat
fantomas

Nevim, čemu se směješ.

Reagovat
forrest

Reagovat
smazaný uživatel

Do toho ti nic není, tohle samozřejmě není o číselném věku jako spíš o celkové názorové vyspělosti. Ty se pouze snažíš být zajímavý a ještě k tomu takovým trapným způsobem, jako je kopání do vlastní národnosti. Jakákoli racionální argumentace k tvým názorům chybí, všechno je to založené pouze na tvých subjektivních a velmi pokřívených dojmech upravených právě tak, abys byl co nejzajímavější. Tímhle vším splňuješ parametry typického pubertálního rapla, doufám že tam patříš i věkově, v případě že už jsi věkově dospělý bych nad tebou chtěl vyjádřit svou lítost.

Reagovat
forrest

Prave, ze ja dokazu bejt objektivni a dokazu priznat, kdyz nas supernarodak hraje spatne a dokazu priznat, at je to kdokoliv, ze souper je lepsi. Srovnavam chovani cechu a chovani ostatnich. Prikladu tady padlo dost...

Reagovat
forrest

Takze nevim, co je na tom spatnyho, kdyz tady publikuju svuj nazor, ktery nenutim Tobe, ani nikomu jinymu, jen ho obhajuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže za prvé - drtivá většina místního osazenstva přiznala, že jsme byli v tom zápase se Švýcarama horší (stačí si projet místní diskuze). Že to někdo popírá nemůžeš brát jako bernou minci, protože idiot se najde všude. Za to, že jsme si pak zavýskli nad získanými body a přízní štěstěny nám snad nic vyčítat nemůžeš.

Za druhé - Názor si tu prezentuj jaký chceš, ale musíš si ho umět podložit. To tvé tvrzení, že neustálé plakání apod. je výsada Čechů je vyložená blbost. Odporuje to jakékoli logice, jde prostě o názor, který je nepodložitelný. Tohle jednoduše nemůžeš posoudit. Navíc si myslím, že jsme tady z toho nějak extra dlouho kovbojku nedělali. Prostě mi nějak vysvětli, jak jsi přišel na tohle "Dobre, cela Evropa rekla, ze vyhral defenzivni antifotbal, ale tim to vsude skoncilo. Kdezto u nas se o tom jeste hovorilo dlouho" a zvlášť se zaměř na tu část, kde zjišťuješ, že to řešíme déle než ostatní, pak se můžeme dál bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
forrest

Mozna to bylo spatne formulovany, mozna se to u nas neresilo jeste dlouho, nicmene my jsme mluvili o velke smule, proklinali jsme Recko a nesnaseli jsme je. Nevim, jak u tebe, ale v mem okoli to tak nejak probihalo. A dlouho. A vsichni jsme citili strasnou krivdu, ze jsme nepostoupili. Co rikali Reci o nas a co bychom v opacnem pripade rikali my, jsme tady povidal.

Ted uz je to zase z jinyho soudku, kdyz Kanada prohrala s Ruskem ve finale. Opet jsme mohli videt dve ruzne povahy. Zatimco Kanada rekla, ze se prohralo a jede se dal, tak Rusaci povidali, ze i presto, ze celej turnaj byli proti nim rozhodci a hlavne ve finale, dokazali vyhrat a ukazat, ze jsou nejlepsi...

Reagovat
fantomas

Řekl ti už nekdo, co to je afekt? To, že nekdo takovou věc řekne bezprostředně po zápase hned znamená, že takle mluvil celej národ a že takle mluví dalších deset let?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže kvůli svému okolí hanobíš povahu celého národa? Třeba u mě tomu tak nebylo, sice si leckdo zanadával na smůlu, ale žádnou vědu z toho nikdo nedělal a stejné to bylo i v celostátním měřítku. Za tvé zkurvené okolí nikdo nemůže. Co bysme v opačném případě říkali my je opět nepředpověditelné.

To tvé srovnání Kanada x Rusko také není zrovna nejšťastnější, poněvadž je holým faktem že Rusy na šampionátu rozhodčí skutečně řezali a žádné neoprávněné plakání to nebylo. Kanada byla domácí, tudíž je nějaká křivda ze strany rozhodčích dost nepravděpodobná, tudíž se neměli na co vymlouvat a poprávu uznali, že Rusové byli lepší. Tohle není o nějaké národní mentalitě, když cítíš křivdu, tak si postěžuješ ať seš Rus, Kanaďan nebo Čech, to je prostě jedno, je to individuální. Jakékoli naznačení spojitosti s národní mentalitou je pitomost...

Reagovat
forrest

Nebudu se s tebou hadat, kazdej mame svuj nazor a je naprosta lez rikat, ze je jedno jestli ses Cech, Kanadan nebo Rus. Jses mozna slepej nebo proste si to nedokazes priznat.

Reagovat
fantomas

Podivej se, je například zřejmé, že jižanská mentalta obnáší třeba předčasnou rezignaci na výsledek, což nám např Rumuni nejednou v minulosti předvedli. Je však úplně vyloučené, aby měla mentalita vliv na to, jak moc se ten daný člověk stěžuje po prohraném zápase. To už pak záleží jen na svědomí nebo temperamentu toho či onoho hráče.

Reagovat
forrest

Kazdej narod ma jinou mentalitu. Kdyz jsem jeste chodil do skoly a hralo se tusim Salt Lake City, chytal Hasek a my vypadli ve ctvrtfinale, jeden kamos tehdy rikal: "Oni prohrali", na cez mu ucitel odvetil, ze je typickej Cech - pokud vyhrajeme, rikame "My jsme vyhrali", pokud prohrajeme "Oni prohrali". Samozrejme, neni to idelani priklad, asi vetsina lidi by takova nebyla, ale pravda na tom bude.

A stejny je to, o cem se tady dneska donekonecna bavime. Dobre, priznas, ze jsme byli horsi, ale s tim, ze jsme zahrali zkusene (nekdo to rikal, myslim Hasek), pritom to bylo opravdu neskutecny stesti, ze z jedny akce dame branku, ze Ujfalusiho ruku neni penalta a ze Cech se zjevil doslova jako "pan Buh" v brane, kdyz Svycari nastrelili brevno.

Reagovat
forrest

A narodni mentalitu muzu hodnotit, Cesi v zahranicnich ligach, Euro, vcerejsek, vsechno mozny, nejenom fotbal. Jestli rikas, ze jsme na tom stejne jako treba Kanada nebo Anglie, tak se prober.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, jedno to asi není, ale má to rozhodně menší vliv než si myslíš. A tvá diagnóza České mentality je špatná tak jako tak.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

forrest: Já nikde netvrdím, že jsme vyhráli zaslouženě, ale tvoje shazování sebe sama a líčení čechů jako neeobejktivních patriotů je fakt k smíchu.

Nedávná anketa ukázala, že jen 25 procent Čechů věří ve vítězství na Euru, zatímco např. u Řeků je to 43 procent a u Chorvatů 70 procent.

Češi dále označili za pravděpodobné zklamání Eura Milana Baroše, což mi nepřijde jako nekritický obdiv k našemu týmu.

Pro 55 procent Čechů je důležitější hra před výsledky. U Řeků upřednostňuje kvalitní hru jen 45 procent...

více zde:

http://www.globalfootballmonitor.com/

Reagovat
smazaný uživatel

Opravim procenta. U Cechu je to 52% a u Reku 48%. Ale jsou to hodne zajimavy statistiky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, sorry, bral jsem "fair play" místo kvality.

Reagovat
fantomas

Já. Sakra.

Reagovat
forrest

Promin, ze to spadlo na Tebe, ale neboj, ja to beru na sebe

Reagovat
fantomas

Tak v ten čas si napsal i ty i já.

Reagovat
smazaný uživatel

se tesim co bude rikat az francii vymelou rumuni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim Forreste co tu delas vlny.Rozhodli nase zkusenosti.Proste jsme na tu jednu golovku cekali a ta prisla.Snad nechces oznacit behavost a neschopnost Svycaru jako nase minus.Minule Euro byly velke oci a vypadli jsme.Ty recicky kolem toho proste byly jsou a budou tak nas tady necastuj.

Reagovat
forrest

Nikoho necastuju. Napsal jsem svuj nazor, ze to neni tvuj nazor, to je mi jedno. Ja si za svym naozrem stojim, tak odpovidam. Nic vic v tom neni.

Reagovat
smazaný uživatel

zase to tak s tou zkušeností nehoň, ta Ujfalušiho jasná ruka nebyla moc zkušená, a to břevno také zrovna nevypovídá o zkušenosti.......prostě jsme měli jen neskutečnou haluz, to je vše......zkušeně hrál např. MU na Nou Campu - nepustil Barcu k ničemu - to je zkušenost

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat
jtbs

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas s brucem .. spíše než zkušenosti rozhodla haluz

Reagovat
smazaný uživatel

No proti tomu nasemu vcerejsimu vitezstvi, byly recke vitezstvi v portugalsku uplne zaslouzene...

Reagovat
smazaný uživatel

a co treba zapas s Dánskem 3:0 .... dánové byli celej zapas lepsi, ale tenkrat v pohode hrajici Baroš 2x utek pak jeste jedna haluz a sup danove prohrali rozdilem tridy ..

a nikdo nerikal ze to bylo stastny vitezstvi ...

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně ať čechům nenadávaj slováci, který ve fotbal nikdy ničeho nedosáhli

Reagovat
lukass111

gratulujem vam, nech si platini hovori co chce, mate dalsie body na eure, dalsie body v rebricku FIFA a toto vam mozeme my slovaci len a len zavidiet, kedze v priprave nas svajciari totalne valcovali, co svajciari aj island nas dal dole, tak hosi , vela stastia

Reagovat
edejv

souhlasim ze nasi nehrali dobre,spis hrali hrozne,ale body mame a to je to nejdulezitejsi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele