Můžeme dojít daleko, varuje soupeře Ljungberg

04.06.2008, 13:13
Aktuality
V roli jednoho z černých koní pravidelně odjíždějí Švédové na velké akce a nejinak tomu bude i letos na evropském šampionátu v Rakousku a Švýcarsku. Seveřany v základní skupině čekají Španělsko, Rusko a Řecko a Freddie Ljungberg věří, že by se jeho tým mohl dostat hodně daleko...

"Po mistrovstí světa v Německu všichni říkali, že nejsme dostatečně dobří a ničeho nedosáhneme ani na Euru 2008. Byli jsme hodně kritizováni, takže je to skvělý pocit mít šanci dokázat opak," prohlásil záložník West Hamu.

"Dříve jsme vždy nebyli v nejlepší formě a nedostali jsme se tak daleko, jak jsme chtěli, ale pokud budeme hrát naplno, můžeme dojít hodně daleko a překvapit tak spoustu lidí," dodal Ljungberg.

Ljungberg před rokem odešel z Arsenalu a upsal se konkurenčnímu West Hamu, v jehož dresu mu život komplikovala zranění. V závěru Premier League si dokonce zlomil žebro a hrozilo mu, že přijde o Euro. Tou dobou se rovněž začalo spekulovat o Švédově možném odchou z West Hamu, na něco podobného ovšem Ljungberg nemyslí.

"Šel jsem do West Hamu, abych co nejčastěji hrál proti Arsenalu. Chtěl jsem dokázat, že Ljungberg jako hráč ještě neřekl poslední slovo. Rád bych zde zůstal," řekl dále Ljungberg.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com, skysports.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3.místo ve skupině za španělskem a ruskem.víc nic

Reagovat
smazaný uživatel

to, že Švédi postoupí ze skupiny se Španělama, ví přece každý malý dítě. Podle PES06 tomu ani nemůže bejt jinak...

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, jak to děláš, že to víš? Takový borec bych chtěl taky být.

Reagovat
Langi

zahrál si za Švédy proti Rusům ve PES06...vždyť to říkal

Reagovat
ajurik

nezapominate na recko? vzdyt ti mohou taky dojit daleko..... ta skupina je celkem dost otevrena

Reagovat
smazaný uživatel

švédové ze skupiny postoupí!Oni vždycky zvládali dobře kvalifikaci a skupiny na ME nebo MS!Podle mě postup určitě bude

Reagovat
smazaný uživatel

já myslim že rusko a španěksko bude nad jejich síly.Když získaj čtyči body tak budou rádi..

Reagovat
eder

Postoupí z druhého místa po Španělsku, ale oba skončí ve čtvrtfinále, jak už to tak bývá. Řekové minulý zázrak nezopakují, a Rusáci jsou loseři, ti ať zůstanou raději u hokeje.

Reagovat
smazaný uživatel

Švédové maj hodně těžkou a vyrovnanou skupinu....žádnej zázrak rozhodně neočekávám

Reagovat
smazaný uživatel

Vidim jasnyho na postup ze skupiny Rusy urcite Hiddink + ZSP stars to bude platit ale hlavni je aby se dal Pograbnyak do kupy

Reagovat
smazaný uživatel

tip na postup - Španělsko, Řecko

Reagovat
havrys99

ale ty dojdou tak na polovinu soupeře....ne já to Švédum přeju akorát vidim problém v defenzivě....škoda Erika Edmana...ale já tipuju - SPAIN,SWEDEN

Reagovat
pavel.fotbal

Tipuju,že Švédi, rentokrát ze skupiny nepostoupí - 1.Španělsko,2.Rusko,3.Švédsko,4.Řecko.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele