Muslin přes spekulace médií zůstává trenérem Srbska pro MS

26.10.2017, 16:25
Aktuality
Slavoljub Muslin nakonec přeci jen dostane šanci vést Srbsko na mistrovství světa 2018. V tomto týdnu se v srbských médiích objevily překvapivé spekulace o trenérově možném nahrazení Draganem Stojkovićem, dnešní mítink Muslina se šéfem fotbalového svazu jim však učinil přítrž...

Šéf srbské kopané Slaviša Kokeza a Slavoljub Muslin měli koučovu budoucnost diskutovat dlouhé tři hodiny, nakonec však bylo rozhodnuto, že bývalý kormidelník Standardu Lutych dostane šanci tým provést nadcházejícím světovým šampionátem, kam se Srbsko vrací po osmileté odmlce.

Muslin srbskou reprezentaci přebral roku 2016 po tragické kvalifikaci o účast na Euru, kterou balkánský národní tým po odečtu tří bodů za nedohrané utkání s Albánií zakončil s pouhými čtyřmi body na předposlední příčce. Hůře na tom tehdy ve skupině byla pouze Arménie.

Muslinovi se tudíž v čele Srbska podařil přímým postupem mezi světovou smetánku menší husarský kousek. Srbové se sice v posledním utkání natrápili doma s Gruzií, výhra 1:0 jim však zaručila prvenství ve skupině o dva body před Irskem. Wales s Rakouskem v poměrně vyrovnané grupě ostrouhaly.

Přesto to má Muslin u veřejnosti nahnuté pro špatné říjnové výkony (Srbsko předtím prohrálo v Rakousku) i údajný slovní konflikt s hvězdným Sergejem Milinković-Savićem, kterého nicméně nakonec povolal pro listopadové přátelské duely.

Jako možný nástupce bývalého kouče Crvene Zvezdy byl zmiňován legendární ex-záložník téhož klubu Dragan Stojković, ten ale nakonec zůstává u kormidla čínského Guangzhou R&F.

Autor: Tomáš Daníček / mondo.ba

Komentáře (5)

Přidat komentář
Bandita_Harry

Doneste medailu

Reagovat
Ferguson6

Som čítal Muslim. Som sa čudoval, že by niekto taký trénoval zrovna Srbsko

Reagovat
smazaný uživatel

Taky

Reagovat
didosh

též

Reagovat
Bandita_Harry

Uplna pohodka ked reprezentoval Sulejmani mohol by aj trenovat Muslim

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele