Musíme začít vyhrávat venku, ví Aguirre

05.12.2008, 17:33
Aktuality
Atletiko Madrid letos zatím nenaplňuje předsezonní ambice a po třinácti kolech je až na šestém místě tabulky španělské nejvyšší soutěže. Hlavním problémem jsou zápasy na hřištích soupeřů, což moc dobře ví i trenér Javier Aguirre...

"Doufám, že se nám začne dařit odehrát celých devadesát minut ve stejném rytmu. Musíme okamžitě začít vyhrávat zápasy venku a využít toho, že je před námi hodně zápasů mezi předními kluby, abychom se posunuli v tabulce směrem vzhůru," prohlásil mexický kouč.

Atletiko letos venku zatím vyhrálo jenom jednou, tři body získalo na hřišti sousedního Getafe. Bilanci si bude moci vylepšit o víkendu na půdě nováčka z Gijonu, který doma získal jenom šest bodů a v tomto ohledu je po Huelvě druhým nejhorším týmem Primera Division.

"Ptal jsem se sám sebe, zda nám pomůže přátelský zápas, který jsme se Sportingem v létě sehráli. Jasné je to, že trenér Manolo Preciado je skvělý profesionál a člověk," smekl Aguirre před svým víkendovým soupeřem a připomněl letní remízu mezi oběma celky.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
Oxbow

Jo no bohuzel tym maj vice nez kvalitni ale musej zacit vozit body zvenku a obavam se toho aby na tohle nedojeli v LM ale jinak velky sympataci Atletiko

Reagovat
Fedro

J8 se hlavně bojím, aby ho vedení nevyhodilo za špatné výsledky. Jinak dobrej kouč v dobrym týmu

Reagovat
Kapřík

Druhý Arsenal .

Reagovat
smazaný uživatel

druhy arsenal ...to je dobra...radsej kuknem pekny zapas ako barcelonu

Reagovat
smazaný uživatel

druhy arsenal ...to je dobra...radsej kuknem pekny zapas ako barcelonu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele