Musíme vyhrát, uvědomuje si před duelem proti Sunderlandu Agnew

26.04.2017, 11:48
Aktuality
V Middlesbrough se před rokem slavil postup do Premier League, aktuálně ovšem na Riverside panuje zcela opačná nálada. Anglický klub je v krizi a vážně mu hrozí sestup zpět do League Championship, dnes má v souboji se Sunderlandem poslední šanci vrátit se do boje o záchranu...

V Middlesbrough v polovině března skončil Aitor Karanka a situace se nezlepšila ani poté, co se týmu ujal Španělův asistent Steve Agnew. Klub pod jeho vedením získal v šesti zápasech jen dva body a propadl se až na předposlední příčku tabulky.

Boro celkem nevyhrálo už šestnáctkrát v řadě a jeho fanoušci si tříbodový zisk naposledy užili v polovině prosince. Pohled na tabulku je pro ně velmi tristní, jejich tým před sebou má pět zápasů a na pozice zaručující záchranu ztrácí devět bodů, výhra v dnešním duelu proti Sunderlandu je tak povinností. V srpnu se to Middlesbrough povedlo, na půdě Sunderlandu vyhrálo 2:1.

"V srpnu to byl vynikající zápas a zaslouženě jsme vyhráli. Od srpna do dnešního dne se ovšem udála spousta negativních věcí a ve druhé polovině sezony neuhráváme vítězství, která potřebujeme, je to obrovské zklamání," hodnotí Agnew současnou situaci v klubu.

"Ale musíme zůstat koncentrovaní a užít si výzvu, která před námi stojí. A přesně to ve středu uděláme. V první řadě potřebujeme tři body, hráči jsou odhodláni bojovat za fanoušky a navíc je třeba předvést reakci po sobotním zklamání. Musíme vyhrát a přesně o to budeme usilovat. Tři body jsou vším, co potřebujeme a jsou naším cílem," říká dále.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zostup. Chýbať nebudú.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze nesestoupí s touhle pakáží i watford to je taky další zbytečný tým kterému by championship velice slusela

Reagovat
zlatan-legend

Sere mě, ale sestup Sunderlandu. Rozhodně tisíckrát tradičnější klub než Watford...

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderlandu ten sestup může jedině prospět. Už několik let ten tým potřebuje kompletně přebudovat. Teď na to budou mít skvělou příležitost, když se nebudou muset pořád zachraňovat.

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Naštvali mě, jen ať si spadnou,,

Reagovat
smazaný uživatel

Neprohlašoval tady snad někdo od nich než postoupili do premier league, jak budou v první polovině tabulky a budou se měřit i s nejlepšími ? Výhra už jim nepomůže, na to je moc pozdě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Noustress

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Paddy

Reagovat
Noustress

Boro mi je síce sympatické ale za tie ťahy na trhu im prajem zostup, vykupiť bamforda a potom mu absolutne nedať príležitosť hlavne ked v predu je to katastrofa, pustili Rhodesa, ktorému ani nedali šancu a namiesto neho tam nechajú tragického Stuaniho a k nemu privedú ešte väčšieho tragéda v podobe Gestedeho absolutne nególové tipy, viac šancí by mali dostať Fry s Husbandom, inak si ale myslím, že tím majú smerom dozadu vyskladaný pomerne kvalitne , vpredu je to katastrofa a zimný prestupák to ešte viac podtrhol. pritom by stačil jeden golový útočník a hrali by podla mňa uplne vklude niekde na 13. mieste, Hull Swansea Burnley ani Bournemouth nemajú kvalitnejšie súpisky...

Reagovat
Kucka

Negr tam dělá co může, ale s tím jejich betonem vepředu těžko něco zmůžeš. Absolutně nedoplňují dopředu, brejky nepřichází v úvahu. Dejme tomu Gastón získá míč na půli a když nechce hrát dozadu, tak musí prosólovat půlku hřiště a centrovat na Negra. Hroznej fotbal hrajou, za tohle si padáka zaslouží. Hull, Swans a B'mouth možná nemají kvalitnější hráče, ale hrajou mnohokrát zábavnější fotbal.

Reagovat
HullCity

Hull i Swansea mají o dost lepší hráče jak Boro.Problém těchto týmů byl trenér...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele