Musíme vyhrát svoje zápasy a doufat ve ztrátu Ajaxu, ví De Jong

21.03.2016, 21:14
Aktuality
Ke střídání stráží došlo včera odpoledne na čele tabulky nizozemské nejvyšší soutěže. Ve šlágru 28. kola se v Eindhovenu střetly domácí PSV a Ajax a tři body se nakonec po výhře 2:0 stěhovaly do Amsterdamu...

Ajax měl skvělý start a už ve druhé minutě ho poslal do vedení Arkadiusz Milik, dlouhé čekání na druhou branku pak skončilo v 76. minutě, v níž mířil přesně Anwar El Ghazi.

"Nedokázali jsme zápas kontrolovat a dostat soupeře pod tlak. PSV bylo nebezpečné především na levé straně hřiště, na níž jsme měli o jednoho hráčem méně. Druhý poločas už byl lepší, měli jsme lepší pohyb a PSV začaly docházet síly, i když si pár šancí vypracovalo," hodnotil utkání záložník a kapitán Ajaxu Davy Klaassen.

PSV v letošní sezoně obhajuje mistrovský titul a ve zbytku ročníku bude doufat v zaváhání Ajaxu. Do konce zbývá šest kol, amsterdamský celek má k dobru dva body.

"V několika situacích jsme byli ledabylí. Zvláště první poločas byl z naší strany dobrý, bohužel jsme dostali rychlou branku a v takových případech víte, že to proti Ajaxu budete mít složité. Ajax má hráče, kteří si své povinnosti vždycky plní poctivě. Do konce stále zbývá dost zápasů, my zkrátka musíme vyhrát ty svoje a doufat, že Ajax ztratí," prohlásil útočník PSV Luuk de Jong.

Autor: Tomáš Pavlík / vi.nl

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ajax byl vyborne pripravenej a mnohem hladovejsi, u PSV bylo az moc videt, ze uz svuj velkej zapas v tydnu hrali

Reagovat
Stiksxx

Joooo..Pro titul je nutné hrát každý zápas na 130% i proti bídákům. A zvláště v domácím prostředí. A to se právě teď projevuje. Když si to sečtu, tak zbytečně jsme ztratili body s Haagem doma (gól nám dá brankář ), Rodou doma (dali nám góla z dvoumetrového ofsajdu ), s Excelsiorem doma (dostali jsme gola 90+2 ) a to byly naprosto zbytečné ztráty v podobě 6 klíčových bodů, které by nám stačili stále na první místo se solidním náskokem. V těhle zápasech jsme ztratili titul. A k získání titulu je nepřípustné spoléhat se na něčí zaváhání. Takhle se titul nezíská.

Reagovat
smazaný uživatel

myslím si, že tie straty sú na obidvoch stranách rovnaké, ale túto sezónu dávam klobúk dole pred účinkovaním PSV v európskych pohároch.

Osobne sa o Ajax bojím, min. 4-5 hráčov základu môže odísť - Klassen, Cillasen, Veltman, Bazoer, Milik (jeho škoda nebude), Dijks (jeho škoda nebude), čiže dokopy to vidím na slušné peniaze 30+15+15+35+10+7,5 + je možné že odíde De Boer takže nový tréner to bude mať skutočne ťažké

Reagovat
smazaný uživatel

Dijkse nebude skoda? Btw zbytek taky solidni slatanina, venuj se asi radeji dal Arsenalu

Reagovat
Stiksxx

Největší ztráty by byly v podobě Klaassena a de Boera. Možná ještě Veltman. Jinak ostatní se dají okamžitě nahradit nějakým přestupem nebo doplněním z vlastních řad.

De Boer dělá 40% úspěchu.

Ale ty peníze máš krapet přestřelený. Hlavně Klaassen a Bazoer. Za ty nikdo nedá 30 resp.35. Zase tak dobří nejsou.

Milika nikdo chtít nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt to je picovina cely co napsal, zbytecny kolikovi, co vidi ajax jednou za rok v hajlajtech, cokoliv vysvetlovat

Reagovat
Hardwell

Reagovat
smazaný uživatel

Pice ona je ted vlastne zase ta zkurvena repre pauza, co budem bez ligy delat

Reagovat
Murtago

hokej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele