Musacchio má jenom jednu nabídku, tu od Villarrealu

13.04.2017, 21:13
Aktuality
Mateo Musacchio již delší dobu patří mezi opory Villarrealu a letošní léto nebude první, kdy se kolem něj budou rojit přestupové spekulace. Argentinský stoper ale nevylučuje, že ve španělském celku prodlouží kontrakt, protože se žádným jiným klubem v kontaktu není...

Šestadvacetiletý zadák má na Madrigalu smlouvu už jen na příští sezónu, přičemž dlouhodobě o něj stojí AC Milán a zájem údajně mají také anglické kluby Tottenham a Everton.

Žádný nápadník ale zatím Musacchia neoslovil. "Dostal jsem pouze jednu nabídku - tu na dlouhodobé prodloužení smlouvy od Villarrealu," uvedl obránce pro deník AS. "Před časem mi bylo sděleno, že by se mnou chtěl klub prodloužit, a nyní se ten zájem přetavil ve formální nabídku. Mluvil jsem s prezidentem a dalšími lidmi z klubu, přemýšlím o tom," řekl dále argentinský reprezentant.

"Jsem hrdý na to, že o mne má klub velké mínění a chová se ke mě tak dobře. Villarreal je mnohem víc než jen fotbalovým klubem - je mým domovem a místem, kde jsem se stal fotbalistou a mohl vyrůst," prohlásil Musacchio, který do Žluté ponorky zamířil v roce 2009 z River Plate.

Autor: Petr Vaněček / espnfc.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
Irek

Ve FM (FMH) je to vzdy moje prvni volba...hodne muziky za par chechtaku...supr stoper

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Irek

Reagovat
LeonardoUžoa

Mohl by mu nekdo ve fotoshopu přidělat kytaru :DDDD

Reagovat
Han střelil první

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele