MUNTARI TŘETÍ POSILOU PORTSMOUTHU

30.05.2007, 15:50
Aktuality
Manažer Portsmouthu Harry Redknapp se pořádně opřel do posilování kádru pro příští sezónu. Po Hermanu Hreidarssonovi a Sylvainu Distonovi přivedl do Fratton Parku již třetí novou tvář - záložníka Udinese Sulleye Muntariho...

Celý přestup byl na spadnutí již delší dobu. Ghanský záložník měl obrovský zájem přestoupit do Anglie a jeho zaměstnavatel se s hráčovým přáním tentokráte smířil. K podpisu smlouvy došlo dnes, Muntari se Portsmouthu upsal na pět let a Udinese za něho dostane sedm milionů liber.

"Zkoušeli jsme ho získat už během předchozích dvou přestupních termínů, ale Udinese ho nechtělo prodat. Má skvělou levačku, spoustu energie, schopnost běhat celý den a dobrou přihrávku," vyjmenovává Redknapp přednosti svého nového přírůstku.

Muntari se od nové sezóny bude na hřišti potkávat se svým známěnšjím krajanem Michaelem Essienem, který hájí barvy Chelsea. "Poprvé jsem ho viděl na mistrovství světa v zápase proti Brazílii a byl jasně nejlepším mužem na hřišti. Od té doby jsem ho viděl třikrát a pokaždé mě oslnil. Ghana má jedny z nejlepších záložníků na světě a o je stálým členem jejich týmu. Má před sebou velkou budoucnost," chválí Redknapp ghanského záložníka.

Radost z dotažení přestupu má pochopitelně i Muntari, stále teprve 22letý fotbalista se dočkal splnění svého snu. "Portsmouthu je skvělý klub s vynikajícími fotbalisty jako Pedro Mendes, Sol Campbell, David James a Kanu a skvělým manažerem Harrym Redknappem. Byl jsem fanouškem Pompey od chvíle, kdy mě před rokem chtěli poprvé," řekl Muntari pro oficiální klubový web.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (9)

Přidat komentář
Slejdy

prosim vas nevite nekdo nejakou stranku na fanshop AS Roma ??? kdo vi at napise .. diky

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

www.ajdflkajklfjal.com .. věříš mi?!

Reagovat
HOST*

Co to je za sračku

Reagovat
Slejdy

neverim

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

sympatický klub.. nadějný záložník..

Reagovat
HOST*

kdo za pompey Chytá.

Reagovat
Marv

James

Reagovat
HOST*

Dík

Reagovat
Tsigi

Sivok má větší šanci na základ

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele