Možnost odchodu do Sevilly studujeme, říká Martialův agent

30.12.2016, 10:55
Aktuality
Sevilla si v létě z Manchesteru City vypůjčila Samira Nasriho a po hodně podobné trase by se mohl v lednu vydat Anthony Martial. Ofenzivní francouzský fotbalista nenastupuje pravidelně v Manchesteru United a španělský klub o něho má zájem, možnost realizace případného hostování nyní zvýšil agent mladého hráče...

Jednadvacetiletý francouzský reprezentant přišel na Old Trafford před rokem a půl z AS Monaco a v první sezoně nastřílel jedenáct ligových branek. Letos už jsou jeho statistiky podstatně chudší, pod manažerem Josém Mourinhem vypadl ze základní sestavy, v Premier League se na trávník podíval pouze jedenáctkrát a na kontě má jenom jeden gól.

Manchester United podle britských médií nemá v plánu Martiala v zimě uvolnit a manažer José Mourinho měl mít s fotbalistou rozhovor, během něhož ho nabádal, aby se k současné situaci postavil podobně jako Henrik Mchitarjan. Martial ovšem může mít zcela jiné plány.

"Možnost odchodu do Sevilly studujeme velmi podrobně," prozradil agent Philippe Lamboley.

"Sevilla je velmi dobrým klubem a v tabulce LaLigy jí patří dobré umístění. Hraje Ligu mistrů a má skvělého trenéra. To je vše, co na toto téma mohu sdělit," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / espnfc.com

Komentáře (492)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele