MOURINHŮV KONEC NA STAMFORD BRIDGE?

07.01.2007, 12:09
Aktuality
Jose Mourinho by po letošní sezóně mohl odejít z Chelsea!!! Portugalský kormidelník sice od svého příchodu v roce 2004 dovedl londýnský klub ke dvěma triumfům v Premier League, pokud ale Chelsea nezkompletuje hattrick, budou jeho dny na Stamford Bridge zřejmě sečteny...

Chelsea letos není zdaleka tak suverénní jako v předchozích letech. Blues postrádají několik zraněných fotbalistů a v tabulce Premier League jim patří "až" druhá příčka se šestibodovým mankem na vedoucí Manchester United. V zákulisí navíc prosakují informace o sporech Mourinha s majitelem Romanem Abramovičem.

"Něco se musí změnit, všechno není v pořádku. Někteří lidé si klepou na čelo, ale rostou zde obavy, že tohle může být Mourinhova poslední sezóna," prohlásil v rozhovoru pro Sunday Mirror Sport nejmenovaný zdroj, který údajně patří mezi činovníky londýnského klubu.

Anglický deník dokonce již přišel s informacemi o Mourinhově nástupci. Tím by se podle jeho informací mohl stát Guus Hiddink. "Roman Abramovič zde nedávno byl. Bavili jsme se spolu o spoustě věcí, zůstal v pozadí a do ničeho se příliš netlačil, vyšel jsem s ním velmi dobře," prohlásil údajně v současnosti kouč ruské reprezentace.

Hiddink toho ve svých šedesáti letech zažil již hodně. Během své trenérské kariéry působil například ve Fenerbahce, Valencii, Realu Madrid a národních týmech Austrálie, Nizozemska a Jižní Koreje, teď by ho mohla čekat další výzva.

"Stále mám energii jít a dělat něco nového, to mě uspokojuje. V posledních letech jsem se těšil z mnoha úspěchů, práce u ruské reprezentace ale není jednoduchá."

Autor: Tomáš Pavlík / Sunday Mirror Sport, eurosport.com

Komentáře (953)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele