Mourinho: Vrátím se do Anglie, ale ne hned

22.09.2007, 10:30
Aktuality
Jose Mourinho v průběhu týdne překvapivě rezignovat na funkci manažera Chelsea, angličtí fanoušci se ovšem nemusejí obávat, že by se s ním již nikdy nesetkali - portugalský trenér totiž má v úmyslu se ještě jednou do Premier League vrátit...

"Ano, určitě chci," odpověděl Mourinhu na dotaz redaktora Sky Sports News, zda se chce jednou vrátit do Anglie. "Nechci, aby to byl můj další krok. Nechci odejít od Chelsea a okamžitě vstoupit do jiných dveří. Dalším krokem musí být jiná země, jiná zkušenost a jiný fotbal," prozradil Mourinho cosi ze svých nejbližších plánů.

"Je mi 44 a doufám, že před sebou mám ještě spoustu let. Miluji anglický fotbal a nebudu měnit ani jedno slovo, které jsem řekl předtím," dodal Mourinho.

Mourinho se během svého angažmá nebál říci svůj názor, a to pěkně od plic. Několikrát si vyměnil slovní názory například se Sirem Alexem Fergusonem nebo Rafaelem Benitezem a kritikou pak nešetřil na adresy rozhodčích.

"Jedna nebo dvě neshody s rozhodčími mě nepřinutí k tomu, abych přestal mluvit o dobrých rozhodčích a čestných lidech. Anglický tisk, pokud rozumíte jeho filosofii, bylo velice srandovní hrát jejich hru. Sůl a pepř každý den. Ostatní manažeři, skvělí lidí, nejlepší lidé. Fotbalovou terminologií to byla fantastická etapa mojí kariéry. Chci se vrátit, ale ne hned," prohlásil dále Mourinho.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (20)

Přidat komentář
HOST*

on třeba na lavičce Manchesteru United

Reagovat
PJ

Fuj, sem se málem osypal

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

já si myslím že zakotví v Tottenhamu

Reagovat
HOST*

to neni tým pro něj

Reagovat
-Kopy-

nároďák Portugalska (2-3 roky) => Newcastle(Tottenham) (2 roky) => Porto (2 roky)

Reagovat
HOST*

=>Valencia (10 let) - nudný styl ideální

Reagovat
HOST*

=>Valencia (10 let) - nudný styl ideální

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdřív Inter, pak repre Portugalska, poté návrat do Chelsea.

Reagovat
HOST*

no,přítáh by si s sebou lamparda a byla by spokojenost

Reagovat
HOST*marcocruz

Taky bych so ho přál k nám do interu.Mourinha mám rád a hlavně bych se nebál, že by si neskrotil ty hvězdy co máme.

Reagovat
HOST*

přesně tak

Reagovat
HOST*

Seš kokot

Reagovat
-Kopy-

díky.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Kopy!

Reagovat
HOST*

Mourinho nerezignoval, odešel po vzájemné dohodě.

Reagovat
HOST*lysbee

nejlepší by bylo kdyby vytáhl neaký tým z druhé ligy a s nim pak dokazal vyhrat neaký pohar ..bych se posral ...Mourinho treba do leedsu...

Reagovat
HOST*ss

Reagovat
HOST*1860

nechapu, pro pustili trenera, ktery byl jedinej schopnej s tymem chelsea neco uhrat, ted se o budoucnost londynskeho tymu obavam...

Reagovat
HOST*

chelsea bez Mourinha neni nic je to skvely trener a doufam ze se tam co nevydet vrati

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele