Mourinho: Neměl jsem v úmyslu prodávat Matu

13.02.2017, 10:58
Aktuality
Juan Manuel Mata patří k hlavním oporám Manchesteru United, ještě před pár měsíci, po příchodu manažera Josého Mourinha, se však předpokládalo, že Old Trafford opustí. Portugalský lodivod ale něco takového vylučuje, podle jeho slov nechtěl ofenzivního záložníka prodat...

Bývalá dlouholetá opora Valencie si na anglické scéně udělala jméno během angažmá v Chelsea, odkud však následně Mata, po příchodu Josého Mourinha, nuceně odešel.

Když pak uznávaný manažer před startem letošního ročníku přišel k Red Devils, předpokládalo se, že Španěl bude muset znovu odejít, to se však nestalo, naopak se Mata zařadil mezi největší opory aktuálně šestého celku Premier League. "Od svého příchodu jsem věděl, že nebude mít problém, protože s Manchesterem United chci hrát jiný styl fotbalu než s Chelsea," prohlásil Mourinho.

Mata patří mezi neodmyslitelné články základní sestavy ManUtd a jen na poli anglické ligy zaznamenal během dvaceti ligových klání šest gólů. "Cítíme vzájemnou důvěru, což si myslím, že je vidět na jeho výkonech, které momentálně předvádí," řekl manažer.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (415)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele