MOURINHO NA ODCHODU Z CHELSEA

13.01.2007, 12:51
Aktuality
Jose Mourinho nařídil svému agentovi zahájit jednání s Realem Madrid, tvrdí španělský tisk. Mourinho se prý rozhodl odejít po této sezoně z lavičky Chelsea, a to především kvůli jeho nedávnému sporu s ruským majitelem klubu Romanem Abramovičem. Ten totiž odmítl poskytnout peníze na posílení týmu v průběhu lednového přestupového okna. Portugalský kouč věří, že Chelsea posily nutně potřebuje k zachování šance na boj o titul.

V poslední době Mourinho několikrát nedostal peníze na přestup, který si přál. Vedení klubu nepovolilo podepsat smlouvu s obráncem Micahem Richardsem z Manchesteru City, nákup amerického internacionála Oguchiho Onyewa, jenž by stál pouze milion liber, ani hostování Jorgeho Andradeho z Deportiva La Coruňa.

Blues v poslední době sužují zranění - kapitán John Terry má problémy se zády a není jasné, jak dlouho nebude moci nastoupit. Záložník Joe Cole bude pravděpodobně chybět až do konce sezony po únavové zlomenině nohy. Na marodce zatím zůstávají i nizozemský obránce Khalid Boulahrouz a Petr Čech, ten by se však do hry měl vrátit již zanedlouho.

Didier Drogba přiznal, že se se ztrátou svého trenéra hráči už postupně smiřují. "Jeho ztráta bude pro hráče velice bolestivá a nešťastná. Není lehké ztratit dobrého přítele. Nevím, zda nakonec odejde, ale pokud ano, pak to bude velmi smutné," prohlásil reprezentant Pobřeží Slonoviny pro The Sun.

Britský deník dále informoval, že prezident Realu Madrid, Ramón Calderon, by chtěl získat jak Mourinha, tak Franka Lamparda. Calderon se v současné době připravuje na opakování voleb, jenž ho dostaly do křesla prezidenta klubu. Rozhodnutí španělského soudu by mělo přijít 29. ledna a nové volby by se mohly konat do měsíce.

Autor: Tomáš Bělonožník / eurosport.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
HOST*

Ubohej týmeček ta chelsea.....

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

trapas co? si trošku jiný hráč, co?

Reagovat
smazaný uživatel

V té transakci by byly zapojené čtyři subjekty a jeden tragéd větší jak druhý.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo by tobyl loni řekl že chelsea bude mít tyhle problemy...

Reagovat
smazaný uživatel

Já loni říkal, že letos Chelsea nevyhraju už ani ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

e

Reagovat
Shevchenko

Jsou to všechno kecy

Reagovat
smazaný uživatel

Koukam Mourinho pujde opet tvrde proti Barcelone, ale doufam ze ani on nedokaze pozvednou penize rozhazujici a presto neskodny Real

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

třeba nahradí Rijkaarda v Barce

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, tak chelsea nastoupila cestu sebezniceni, opravdu nevim kdo by mohl ten klub okocirovat jiny nez mourinho, jinak by to bylo zajimavy aby odstoupil trener, jehoz muzstvo hraje tri pohary a je druhy v lize..

Reagovat
HOST*inzaghi

mohli by si tám dát toho fašouna Cappela a už by to byl brutal gájgang bang

Reagovat
HOST*inzaghi

Schevčenko zpět do Milaána.FUCK MOURINHO,FUCK CHELSEA.FORZA AC MILAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

hlupáku

Reagovat
smazaný uživatel

Oo pan Mourinho zjistil asik že všechno nepude tak jak si bude pískat arogantní hňup

Reagovat
HOST*inzaghi

2 Andy Conceicao: to hlupáku patřilo komu?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele