MOURINHO: MŮŽE ZA TO ROZHODČÍ!

06.11.2006, 09:55
Aktuality
Celkem jasno má kouč Chelsea José Mourinho v tom, kdo může za porážku jeho týmu na hřišti Tottenhamu. Na pozápasové tiskové konferenci se opřel do rozhodčího Grahama Polla, prý zápas ovlivnil ve dvou důležitých momentech.

Chelsea sice vedla po parádní trefě svátečního střelce Claude Makeleleho, ale Spurs zvládli dokonalý comeback, nejprve srovnal Dawson a po přestávce zařídil první výhru Tottenhamu nad Chelsea za posledních 16 let Lennon.

"Rozhodčí by měli chodit na tiskové konference a vysvětlovat své verdikty, místo toho, abyste se na to ptali mě," řekl reportérům na pozápasové tiskové konferenci.

Co se Mourinhovi nelíbilo? Především neuznaný gól Didiera Drogby a vyloučení Johna Terryho. "Místo toho, aby sledoval míč, když dal Drogba gól, Graham Poll zpozoroval faul Johna Terryho dvacet metrů daleko. To je fantastické, jeho zrak je úžasný. Také nerozumím tomu, proč byl John Terry vyloučen. Viděl jsem to v televizi a odůvodnění jsem nenašel," zlobí se Mourinho.

Terry svou druhou žlutou kartu dostal za strkanici s Ledleym Kingem, ovšem nutno přiznat, že v oné potyčce, do níž se zapojilo několik hráčů obou týmů, mohlo karet padnout i více. "Vyloučí Terryho za postrčení Kinga ve vápně a nechá na hřišti Hossana Ghalyho, když trefil loktem do obličeje Michaela Essiena," nechápe portugalský kouč.

Není to poprvé, co se Graham Poll po řízení zápasu Chelsea ocitl v Mourinhově nemilosti. "Dva zápasy s ním a ztratili jsme pět bodů," vzpomíná na remízu 1:1 s Aston Villou, kdy se zlobil za upřenou penaltu. "Nezasloužili jsme si prohrát, ale prohráli jsme. A Graham Poll jde domů a nikdo se ho nemůže zeptat na zdůvodnění jeho rozhodnutí," uzavřel Mourinho.

Chelsea po druhé porážce v sezóně ztrácí tři body na vedoucí Manchester United, který si lehce poradil s Portsmouthem.

Autor: Petr Starý

Komentáře (26)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Že ten Mourinho si vždycky dokáže najít nějakou výmluvu. Zápas jsem viděl a musím říct, že rozhodčí vše zvládl s přehledem. Pravdou je, že v oné situaci při červené kartě Terryho jich mohlo být rozdáno více, ale jinak žádná chyba nenastala. Tottenham zvítězil zaslouženě, až na závěrečný tlak Chelsea jí byl více než vyrovnaným soupeřem a proto může White Hart Lane po 16 letech slavit vítězství.

Reagovat
HOST*Kuba

nesouhlasim, ac to nedelam tak casto a Joseho fakt moc nemusim, tak letos zatim vse, co rekl, melo hlavu a patu a trefne a presne to okomentovalo skutecny stav veci. V minulych sezonach tomu tak nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Paráááda. Já chci víc článků o murhovnovi . To je snad jedinej člověk na světě, kterej ze sebe dokáže udělat jakýmkoliv prohlášením kašpara . Zase brečí a brečí ...

Takže Jose, ještě jednou -

Reagovat
HOST*Ondrej

Nemam rad Chelsea,ale Muronho je jako trener dobry...souhlasim s tim,ze jeho prohlaseni maji v teto sezone hlavu a patu...

Reagovat
smazaný uživatel

buď slušný

Reagovat
Mr.Jindros

Já mám toho chlapa prostě rád...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chcel by som vidiet dokonaleho rozhodcu...

heh keby bol mourinho rozhodca tak by som bol zvedavy ako by piskal asi ako nejaky stroj nebo pocitac.. podla neho to je take lahke ako skladat puzzle abo nieco take...

Reagovat
smazaný uživatel

Zase červená, to asi Barcelona simulovala...

Reagovat
smazaný uživatel

Terry byl vyloučen naprosto oprávněně, takže se zase jen a jen vymlouvá... Ghaly měl být vyloučen taky, žlutou už měl, loket tam byl jasný. To by ovšem Essien moc zápasů nedohrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidim ze je to tady samej odbornik hlavne duffman a jiri-fcb.Co jste dokazali panove ze se poustite do cloveka ktery vyhral nekolikrat Portugalskou ligu,Portugalsky pohar, pohar uefa,ligu mistru a v neposledni rade take dva Anglicke tituly.At si pan Mourinho rika co chce,ale vcera mel jasnou pravdu.Gol ktery dal Drogba byl zcela regulerni a odpiskani faulu ktery se konal 20 metru od goloveho momentu je opravdovi unikat.A vylouceni Terryho??Ja ten zapas taky videl a za co mel Terry dostat tu cervenou??Ptam se sterdy,kterej zrejme videl jiny zapas.Pan Pool mozna zase plnil pred zapasem svuj alkoholovej deficit jelikoz cely zapas se pohyboval zcela mimo a nemohl tak posoudit nic co bylo pro zapas dulezite.Jestli budete mit moznost podivat se na zaznam pri tom cervenem incidentu Terryho si vsimnete jak ten malej negr okolo Terryho skace jak opice(puvod se nezapre)a dalsi opice zaluje u hlavniho sudiho.Do te doby totiz Pool ani netusil ze za minutu bude tahat nejakou kartu.A vsimnete si Terryho kdyz kolem nej poskakoval ten opicak ani slovo,gesto proste odesel v klidu.Ale nebudu tady resit karty hlavni byl neuznany gol a pan Mourinho je jeden z nejlepsich treneru na svete takze az ho budete priste pomlouvat tak napiste co jste dokazali ze si dovolujete takhle o nekom mluvit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty seš fakt smíchu. Já si můžu říkat co chci a komu chci, to zaprvé, je mě jedno, co dokázal, o tom to prostě není. vyloučení Terryho úplně jasné, loket v obličeji, míč někde úplně pryč. Poll(pool je kulečník ) je jeden z nejlepších rozhodčích na světě, ne-li úplně nejlepší. Tvoje rasistické sklony jsou jasně čitelné, zřejmě trávíš víkendy na oslavách soukromých narozenin. Mourinho je prostě alibista, kdyby nám raději povyprávěl o tom, proč tam pořád cpe Ballacka a zabíjí tím křídelní hru, určitě by udělal líp.

Reagovat
smazaný uživatel

jj z Balackem mas pravdu a moje rasisticke sklony si uplne vystihl jelikoz je to spina a nevim odkud jsi ale ja jsem ze Sumperka a to co tady delaji cigani to je vrchol a taky nevim jestli si nekdy zavital do Ameriky protoze tam je cernoch to same co u nas cigan.Ale to sem nepatri.S tim Balackem plne souhlasim to byl letosni nejslabsi nakup ale mozna je spise marketingoveho razu ale jeho 9 faulu pri vcerejsim utkani bylo naprosto vystihujici jeho formu.Co se tyce kridelni hry tak po prave strane by to slo tezko protoze je tam slaba podpora z obrany a na leve zase letos tape Cole ten se po zraneni uz nedokazal vratit do topformy z Arsenalu kde mel dve dobre sezony.Zaloha uz by sla jenze dnes potrebujes i obrance pri takovem stylu hry.Jo a rikej si co chces a kde chces ale nemam rad kdyz se nekdo otira o takove osobnosti a nejen Mourinho a specialne tobe se omlouvam za POOLA tady at mas klid na dusi POLL

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Cashleyho Bridge, formu má mnohem lepší. Napravo to už asi nevyřešíte, co se týče podpory ofenzivy, tak je jedno, jestli tam bude Ferreira nebo Kanibal.

Reagovat
smazaný uživatel

Rasismus tady nechci řešit, s tebou by to bohužel bylo stejně asi marný.

Reagovat
smazaný uživatel

ja ho ani resit nebudu ale vcera me ten zapas pripravil o 48000 na tiketu takze emoce vzplaly mozna sem byl pri hodnoceni zapasu trochu neobjektivni ale ten druhy gol to byla sila

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe by měli někam zavřít a už nepustit...

Reagovat
HOST*martan

souhlas. Fasounci by se meli pobit mezi sebou, aby zde byl konecne projednou klid, protoze ozrala skupinka takovejch chytraku jako je donaldo napadne nejen cernyho nebo bilyho, ale i klidne tehotnou zenskou, idioti

Reagovat
smazaný uživatel

donaldo, ty jeden parchante si tě moc dobře pamatuju... jsi mě teď porazil o jeden zasranej bod v tiplize ... ale už mám tvůj skalp, pamatuješ min. ročník spain ligy... jsem ti to natřel co

Reagovat
HOST*

Zeptám se fanoušku Chelsea,vám nevadí jak se Mourinho chová?Že pořád brečí a když nevyhrajou tak se vymlouvá na rozhodčí a na další věci a když vyhryjou,tak plácá zasloužili jsem si vyhrát a další blábol za blábolem?Jo a to není směšný,když v zápase s Tottenhamem pokaždý když Chelsea faulovala ať to byl jakýkoli faul,tak se hráči začli smát,že to nebyl faul.Oni jsou dobrý tým,hrajou celý zápas bez faulů asi že?Jsem vážně štastný,že nejsem fanda Chelsea.Možná bych je víc sledoval ale kdyby tam nebyl Murhovno.Jo a Terry je ten správný kapitán.To čumím!

Reagovat
smazaný uživatel

To neni o breceni ,vzdyt sam v clanku rekl proc nechodi rozhodci na tiskovky aby vysvetlil nektere momenty tak jak je videli behem zapasu.Nejsem fanousek Chelsea,ale to co udelal vcera nejlepsi rozhodci sveta??takhle se nechat strhnout publikem

Reagovat
Messiáš

Já ten zápas viděl a má rozhodně pravdu..

Reagovat
antimadrista

Tomu se může jen usmát

Reagovat
HOST*bruce

jsem tady náhodným návštěvníkem a jen zírám jakého naprostého idiota může ze sebe člověk udělat. Donaldo - ty to fakt nemáš v hlavě v pořádku.....ten bordel co tam máš by sis měl začít nějak léčit. Třeba se tam pak na klinice potkáš s podobně postiženými magory Mourihnem a Terrym....

Jestli mají Mourinhovy výroky hlavu a patu? Tak to je nejlepší vál co jsem za poslední dobu četl....:-))) a idiot Terry by měl předat kapitánskou pásku Albionu Gerrardovi - to co předvádí poslední měsíc je regulérní psychopatie..

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

hmm , hlavně že Gerrard hraje jak bůh, co?

Reagovat
HOST*bruce

hlavně se nechová jako přemachrovaný psychopatický Idiot

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele