MOURINHO MÁ STÁLE DŮVĚRU

09.01.2007, 13:32
Aktuality
Britská média sice spekulují o možném konci Joseho Mourinha z Chelsea, v londýnském klubu ale mají na celou situaci zcela jiný pohled. Výkonný ředitel Peter Kenyon dnes všechny ujistil, že o Portugalcově odchodu na Stamford Bridge vůbec neuvažují...

"Je to starý příběh a znovu se opakuje. Je to pravděpodobně kvůli tomu, že na Manchester United ztrácíme šest bodů. V Anglii je taková intenzita zpráv normální, ale na tomhle není nic pravdivého," odmítl Kenyon možnost Mourinhova letního odchodu.

O tom se začalo spekulovat na konci minulého týdne a dojít k němu mělo údajně v tom případě, pokud by Chelsea nezískala třetí mistrovský titul v řadě. Anglická média si dokonce již našla náhradu za Mourinha. Tou se měl stát současný kouč Guus Hiddink, jehož údajně již navštívil majitel Blues Roman Abramovič.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
Shevchenko

Tohle je jasné, byla by od Abramovič největší debilovina, kdyby ho nechal jít

Reagovat
smazaný uživatel

To jo to se dalo čekat Mourinho je prostě dobrý taktik jeho by chtěl snad každý klub

Reagovat
HOST*robik

Na každý mužstvo přijde občas krize, ted se to stalo CHELSEA.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele