Morris chce překvapit i proti Barceloně

21.09.2009, 10:32
Aktuality
S posíleným sebevědomím díky vítězství na hřišti Málagy vstoupí zítra fotbalisté Racingu Santender k ligovému zápasu proti slavné Barceloně. Obránce Nasief Morris doufá, že poslední výhra by mohla být impulsem i ve střetnutí proti Kataláncům.

"Barcelona má dream team, ale když do toho dáme všechno, může se stát cokoliv. Fotbal je velice nevyspytatelný. Budeme hrát na našem stadionu, který není jako Nou Camp, jeho rozměry jsou naprosto odlišné. Když budeme hrát jako v posledních dvou zápasech, můžeme dosáhnout dobrého výsledku,"řekl pro deník AS.

Podle zadáka z Jihoafrické republiky je pro Santander nejdůležitější, aby si tým uchoval prvoligovou příslušnost. Dodal ale, že ani pohárová umístění by nemusela být jen snem.

"Hlavním cílem je zůstat v Primera División, ale Racing už dříve byl v Evropě a tento úspěch bychom mohli zopakovat," konstatoval 28letý obránce.

Autor: Pavel Mašlaň / goal.com

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

překvapivý výsledek by byl 1:0 pro Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik je tomu Morrisovi?? Podle fotky bych tipoval kolem šedesátky...

Reagovat
homeles8

Já bych ti podle tohodle komentu tipoval kolem 9 let...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Garaye to bude mít obrana podstatně složitější. Vydržet 90ti minutovej nápor asi Santader nezvládne (pokud nastoupí Pedro s Bojanem beru všechno zpět )

Reagovat
smazaný uživatel

co je na Bojanovi špatného

Reagovat
smazaný uživatel

Bojan je výborný hráč, ale (aspon co sem měl možnosti vidět) hlavně v domácích zápasech. Na hřištích soupeřů je to nevýraznej útočník. Neříkám, že vždycky. Ale to je dáno věkem a vším s tím společným

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudu se s tebou hádat je vidět,že jsi zkušenější

Reagovat
smazaný uživatel

Bojan neni v nominaci na zapas

Reagovat
homeles8

bude to 0:0 a Morris 2x vykopne míč z brankový čáry.

Reagovat
smazaný uživatel

Když se tak nad tím jako fanoušek Realu a Interu zamyslím, tak jak vlastně na Barcelonu? Kde je slabina?. Tenhle tým je směrem dopředu tak suprově poskládanej, že opravdu nevím jak je bránit. Poslední rok je navíc Y.Toure dalším výborným tvůrcem - nebo spíš výborný rozehrávač. Zlatan je s Messim vážně silnej a nedivím se že je chtěl Moratti oba v Interu. Co se týče dozadu je tam jak sem říkal Toure a SB., Tam je potenciál, sebevědomí a už i kvalita. Obrana vedená Puyolem taky hodně slibná. Pique roste zápas od zápasu. Pokud se vrátí Millito, konkurence ve středu obranu bude veliká. Na pravý straně Alves bezkonkurenční..... a teďka ty dvě jediný slabiny:o). Na levo nehraje dobře ani Max ani Abidal, čehož musíme využít a věřím že například Ronaldo se muže hravě prosadit. V bráně Valdéz zdánlivě kvalitní, ale viděl už někdo chytat tohodle brankáře pod tlakem? Jistotou zrovna moc neoplývá. Barcelona letos bude opět silná a možná i silnější. V útoku má mnohem víc variant a proto bude vozit body i z venku, kde budou mít týmy jako Realu nebo Valencie mnoho větší problémy. Real nezískal Villu a v útoku tolik neposílil. Benzema pro mě osobně není hráč pro Real a kdybych už teda mohl, tak radši Lisandra. Villa nevyšel, Negredo odešel, Raúl i Ruud budou muset zabrat. Higuaín nemá formu a Benzema na Real podle mě nemá. Ale doufám, že se pletu.

Reagovat
domingo

Benzema je lepší než Lisandro.

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem si to myslel, ale zatím dostává Benzema pěkně na prdel

Reagovat
domingo

Rozdíl je v tom, že Benzema byl loni v Lyonu v útoku de facto sám...měl tam špatnýho Govoua a ještě horšího Keitu, v záloze Juninha z formy...Lisandro má letos vedle sebe Gomise, na křídle stále se zlepšujícího Pjaniće, tvůrce hry Bastose, to je hroznej rozdíl. Navíc pro Benzemu hraje věk, on je už teď extratřída a bude se ještě zlepšovat, u Lisandra je ta šance minimální...

Reagovat
RMCF

těžko srovnávat aktualní výkonost jsou dost an podobné urovní oba TOP útočníci...Benzema měl výbornou připravu ted je to slabší ale podle mě stačí se chytnout a pokdu jsou pravdivé ty zprávy tak se uklidnit a začít dávat fotbalu všechno. O největší výhodě oproti Lisandrovi a to potencialu do budoucnosti se nemusíme bavit...

Reagovat
smazaný uživatel

slovíčko "zatím" jste si asi oba nevšimnuli. Já o Benzemových kvalitách nepochybuju, nicméně teď je Lisandro prostě lepší, produktivnější, prospěšnější. Prostě je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

No, já viděl 1. zápas v lize a několik v přípravě Realu a musím říct, že týmu v těch zápasech byl rozhodně prospěšnější Benzema než Lisandro.. Ten kolikrát ani po celý zápas není vidět.. A když ten gól ani nedá, tak je na hřišti úplně k ničemu. Ale na druhou stranu musím říct, že zakončovatel a naběhovatel ( ) to je perfektní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Doufam Nasiefe ze si jeste pamatujes kde si hral ( Chelsea) takze jim tech fiku dej nekolik

Reagovat
smazaný uživatel

zítra ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele