Moreno se z Villarrealu nechystá, podepsal nový šestiletý kontrakt

10.08.2021, 15:15
Aktuality
Gerard Moreno (© AFP)
Výprava Villarrealu je na cestě do Belfastu, kde se Žlutá ponorka zítra střetne s Chelsea v boji o Superpohár, Gerard Moreno si pak krátce před odletem udělal výlet za vedením klubu, aby podepsal novou smlouvu. Španělský celek si služby reprezentačního útočníka pojistil až do června 2027...

29letý Moreno patří mezi klíčové postavy Villarrealu a aktuálně prožívá nejlepší období kariéry. Svými výkony si zajistil místo v národním týmu, loni dal celkem třicet soutěžních branek a přispěl k historickému triumfu v Evropské lize.

"Láska ze strany všech je neuvěřitelná, vždycky jsem se zde cítil milován. Jsem velmi šťastný a pyšný na to, že budu i nadále hájit barvy Villarrealu," prohlásil po podpisu.

Moreno dříve oblékal dresy Mallorky a Espanyolu a s národním týmem nedávno neuspěl na evropském šampionátu. Už zítra si může spravit chuť, Villarreal bude měřit síly s vítězem Ligy mistrů Chelsea.

"Mám před sebou ještě spoustu výzev a snad se nám povede navázat na to, co jsme už začali, určitě máme na to vyhrát další trofej. Rozhodně nám nechybí sebevědomí, když jsme dokázali porazit i Manchester United. Čeká nás Superpohár, chceme získat trofej a věnovat ji fanouškům," vyhlíží zítřejší utkání.

Autor: Tomáš Pavlík / marca.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Beči

Smlouvou navýšili cenu, takže očekávám jeho odchod do konce přestupáku

Reagovat
smazaný uživatel

hahah :DD

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele