Moralez dal přednost Rusku

08.08.2007, 12:48
Aktuality
Ruské ropné miliony slaví další triumf, na východ Evropy míří jedna z největších hvězd nedávného světového šampionátu hráčů do dvaceti let Maximiliano Moralez. Talentovaný Argentinec se stal spoluhráčem českého obránce Romana Hubníka v FK Moskva...

20letý tvořivý záložník byl zvolen druhým nejlepším hráčem kanadského šampionátu hned za svým spoluhráčem Sergiem Aguerrem. Moralez byl se 160 centimetry nejmenším fotbalistou argentinského výběru, výškové manko ale doháněl vynikajícím přehledem a přesnými přihrávkami.

Racing Club za mladou hvězdu dostane odstupné pět milionů eur. Moralez za argentinský klub odehrál celkem 53 utkání, v nichž zaznamenal osm branek.

"Jsem Racingu zavázán za všechno, čím jsem, ale musím myslet na sebe a svou rodinu. Odchod mě velice zranil, avšak byla to nabídka, která nešla odmítnout," řekl Moralez na rozloučenou.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (42)

Přidat komentář
HOST*villa

tento hráč by se fantasticky hodil do PD a ted si zkur*í karieru v Rusku

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se na Wagnera Love a na Jo, taky v Rusku a brazilská repre jim neunikla..

Reagovat
smazaný uživatel

preco by si mal znicit karieru? videl si aspon jeden zapas ruskej ligy nazivo? ked vyhra sevilla pohar uefa tak je dokaz o kvalite span.ligy a ked vyhra cska tak to neni snad dokaz ze aj v rusku sa hra futbal na urovni?

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, ruská Premier Liga má velice slušnou úroveň. Je kvalitnější než portugalská nebo holandská soutěž. Že se tam neprosadilo pár "zlatokopů", prý "kvůli počasí" se musí brát s rezervou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*drks

Taky nechápu proč tam jde. Mohl jít do Španělska, Itálie, Anglie a ne do Ruska....a navíc nechápu tu cenu.........FK Moskva na něm vydělá jak prase...počítám, že do dvou let je pryč za 4 násobek ceny

Reagovat
HOST*mysman

ale kdyby sel do nejakyho velkoklubu tak nema zaklad tady ho sand bude mit a pak odejde.

Reagovat
HOST*M11

hmm...

Reagovat
HOST*hzmb

Jde za penězma...

Reagovat
HOST*Godzola

Reagovat
HOST*españa

v jeho věku

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá soutěž pro vývin jeho talentu!

Reagovat
HOST*Quaranin

No tak to nemyslis snad vazne???vrat se na strom prosim te!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Na strom by si sa mal vratit asi ty, teraz neni rok '93 ked sa ruskej lige vsetci zdaleka vyhybali. Dnes je plna reprezentatov roznych krajin, latinskoamerickych telentov a je tiez velmi dobre financne zabezpecena. Ak bude hrat Maxi za tim ktory je v tejto lige na 2.priecke, bude sa tesit z vitazstiev, pravidelne hrat, mat sancu ze si zahra o rok v LM nevidim dovod preco by tak nemal futbalovo vyrast a uricte sa nestrati z oci skautov..alebo si snad myslis ze by bola prenho lepsie sediet na lavicke Realu, Juve, Chelsea alebo snad hrat za Cataniu, Levante ci Reading?

Reagovat
HOST*Quaranin

Jo urcite by bylo lepsi pro nho hrat za Catania, Levante nebo Reading..jde o to co hraje za ligu,v Rusku se sice uroven zvedla, ale co z toho kdyz ho proveri tymy,ktere stoji za prd. Kdyby hral za treba Levante, tak by hral skoro kazdy zapas proti lepsimu tymu...A co treba Tevez voe???to je typicky pripad...kdyby sel do Ruska, tak ted se vraci zpatky do Argentiny

Reagovat
smazaný uživatel

no lenze v timoch ako Catania ci Levante by moc zo svojho umenia ukazat nemohol kedze tieto timu hraju proti top timom predovsetkym defenzivne a na pripadne brejky a tento 166 cm chlapec by bol asi rychlo frustrovany zo vsetkych tych nakopavanych lopt..

Reagovat
HOST*Quaranin

Nehral on nahodou v zaloze??tohle neukecas...proste ve stredu zalohy by to slo vsechno pres nej a zadne nakopavane a prave v takovem malem klubu v jedne z nejlepsich lig by se nejlip zviditelnil...Nahodou treba Ayala ma taky jen tak nejak malo a jestli jsi videl MS v nemecku, tak tam preskocil vsechny utocniky...ale o tom potom

Reagovat
smazaný uživatel

O ruské lize nevíš nic, tak se vrať ke své nejoblíbenější činnosti - pucování hajzů v Tescu...

Reagovat
HOST*ital

Jeden z nejlepších týmů ve velmi solidní soutěži.Výborný odrazový můstek do velkoklubu.

Reagovat
HOST*Carlitos

Škoda.. Takhle za prachama.. už mě takhle nasral Mauro Zarate, když opustil Vélez a šel do Kataru a teď i další supertalent Maxi

Reagovat
HOST*Quaranin

To ho nemohla radeji koupit ta zasrana Sparta?!?!?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže si to shrneme:

1. Zárate - třetí největší talent argentinské dvacítky je pohřbený v Kataru.

2. Maxi Moralez - druhý největší talent argentinské dvacítky se šel zakopat do Ruska. Sice to neni tak tragický jako díra světa Katar, ale pro rozvoj talentu je Rusko jedno z nejhorších míst...

3. Nery Castillo - jeden z nejlepších hráčů letošního Copa América odešel z Olympiakosu na Ukrajinu.

Je to ohromná, ohromná škoda. Ještě, že takové talenty jako Messi, Bojan, Dos Santos, Fabregas, Aguero se rozvíjí v kvalitních klubech, které z nich udělají fotbalové megastar.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že pro tak mladého hráče je ruská liga ideálním místem pro jeho rozvoj. Z východu už neodcházejí sněhuláci, kdy to pochopíte.

Reagovat
smazaný uživatel

Rusko je hovno ideální místo. Zvlášť pro jižany.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, Vagner Love tam vyhořel.

Reagovat
smazaný uživatel

To co předvádíš je absolutní pokrytectví, moh bys začít dělat do politiky. Vagner Love se chytil, ale kolik fotbalistů se v tý ruský sibérii a řežbě už zakopalo? To se snad ani nedá spočítat, Vagner Love na tom nic nezmění.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď hned nervózní. U nich je hlavně problém v jazycích, něchtějí se je učit s hráči nekomunikují a pak nejsou oblíbení o to lepší hráči z nich vyrostou, když budou chtít na sobě pracovat a nebudou těmi zmiňovanými zlatokopy.

Když ti nestačí Vagner Love, vyjmenuju ti některé, kteří si tam udělali jméno.

Portugalec Danny, Fernandéz, Jo, Daniel Carvalho a dobře vypadá i Ramón, ale ten je ještě mladý a jsou tam i další hráči, kteří rozhodně nezklamali Jižanů se tam neprosadilo dost, ale to je z velké části jejich vina, ale to už jsem zmiňoval...

Reagovat
HOST*ital

Když si ten váš Dos Santos zahraje půl hodiny za 2 zápasy,tak z něho bude opravdu megastar a o Krkićovi se vůbec nebavím

Reagovat
HOST*

Messi taky ze zacatku nebyl v zakladu, dokonce nebyl ani prvnim nahradnikem.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi ale vytlačoval ze sestavy Giulyho, ne Messiho .

Reagovat
smazaný uživatel

To je názor na zblití.

Reagovat
smazaný uživatel

P.S: Vidíš do budoucnosti, že si nám tak suverénně popsal ty tři body?

Reagovat
smazaný uživatel

V nadpisu je otazník, doufam, že víc to rozebírat nemusim...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle těch tří bodů, které si nám s prstem v nose popsal, už ani dál nemusíš...

Reagovat
HOST*Mara

Nejsme si jisty jestli rusko je zrovna idealni. To mohl zrovna zustat v Argentine. V FK Moskva asi nebude mit zadnou konkurenci, tak se asi nebude zlepsovat(stene jako Rosa v Dortmundu). Navic bych se ani nedivil, kdyby s nim rusove neak vyjebali. A kdyz se podivam na dnesni vysledek Zenit Dynamo moskva 9:3, ve kterem byli pro domaci 3x posobe odpiskany penalty, navic hoste dostali dve cervene karty, nejsme si uplne jisty korupci v ruskem fotbale....

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna FK jsou dost kvalitní hráči, takže Moralez bude mít co dělat. Jinak liga v Rusku se hraje od března do listopadu, takže se možná i na place pěkně opálí...

Reagovat
HOST*

No musím se přiznat, že bych ho radši viděl v nějakem španelském kluby. Jeho hra by spíše zapadla na pyrenejský poloostrov než do promrzlého Ruska. Pamatuji si, že další velký argentinsky talent Fernando Cavenaghi odešel do Ruska a vůbec se mu tam nedařilo (teď je tuším v Bordeux). Ale přeji Maximu jen to nejlepší, takže ať se ti tam daří!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud půjde Morález ve stopách Cavenaghiho, tak taky díru do světa neudělá. Cavenaghi se prý ani nenamáhal naučit jazyk a na to, za kolik peněz přišel, hrál jako tragéd, neměl v sobě žádnou ctižádost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale časem se zlepšoval...

Reagovat
HOST*Quaranin

Ty jeden suline, jjdi se splachnout do zachoda..

Reagovat
HOST*

Ty asi fotbalu moc nerozumíš

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele