Montpellier hledá trenéra, na svou funkci rezignoval Courbis

23.12.2015, 20:37
Aktuality
Montpellier nezvládl úvod letošní sezony a mluvilo se o odvolání trenéra Rollanda Courbise, který nakonec tým opouští ve chvíli, kdy se už nepohybuje na sestupových pozicích tabulky Ligue 1. 62letý kormidelník dnes na svou funkci rezignoval...

"Prezident Louis Nicollin dnes obdržel rezignaci Rollanda Courbise, kterou přijal. Jméno nového trenéra MHSC bude oznámeno v neděli 27. prosince," stojí v prohlášení francouzského celku.

Courbis v Montpellieru pracoval od prosince roku 2013 a smlouva mu běžela do konce letošní sezony. Francouzská média o jeho chystané rezignaci informovala již včera a důvodem měly být ne právě ideální vztahy mezi koučem a prezidentem.

V souvislosti s náhradou padají jména jako Elie Baup, René Girard, Claude Makélélé, Lucien Favre nebo Raymond Domenech. Dalším kandidátem je kouč rezervy William Prunier.

Autor: Tomáš Pavlík / lequipe.fr

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jose

Reagovat
Corleone

Kdo jiný, než Girard ..

Reagovat
Langi

V souvislosti s nahradou padaji plus minus stejna jmena jako v pripade Lyonu...takze sem uplne v klidu

Aby nakonec Courbis nesel k nam...

Reagovat
Pyroman

Courbis do Lyonu. Jinak na lavičce Montpellieru by se mi líbil takový Inzaghi, to by mohlo stát za to. I když nejpravděpodobnější je asi ten Girard, no.

Reagovat
Langi

Girard po dvou letech zpet...to by bylo taky dost komicky...moc by me zajimalo jak by si to Nicollin obhajil

Reagovat
Israha

Mi přijde strašně tragikomický ten jeho přístup. Loni se v průběhu celé sezony objevovaly zprávy, jak si neustále na něco stěžuje místo konstruktivního řešení problému, teď prosáknou nějaké zvěsti o neshodách s Nicollinem a završí se to tím, že rezignuje pár dní poté, co prohlásí, že má v klubu příliš mnoho povinností . To asi nebude zrovna charakter a trenér, za kterým by hráči šli...

Reagovat
Kang & Kodos

Urbis > Courbis

Reagovat
smazaný uživatel

Jdu po tom!

Reagovat
Langi

OT: Novym trenerem Lyonu bude soucasny trener becka Bruno Genesio...uz v pondeli by mel mit s tymem prvni trenink...Fournier skonci s okamzitou platnosti s odstupnym cca 1,5 ME

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele